adamınbiri Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 türk kahvesi içip uyuyan biliyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coquette Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 uykunu alamadan gecirilen gunleri yasanmamis sayarim ben, verimsiz gunlerdir bence, bunyenin ne kadar ihtiyaci varsa o kadar uyunmali Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Muhtemelen söylenmiştir ama 7 sayfayı okumaya üşendim. Da vinci sleep ya da polyphasic sleep diye aratın. 4 saatte bir 20 dk lık 6 uykuyla daha dinç olabildiğiniz söyleniyor. İnsan bünyesi aslında polyphasic uykuya daha uygunmuş diye bir iddia vardı hatta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 adamınbiri said: türk kahvesi içip uyuyan biliyorum ben. çok deli uykum var diyelim.türk kahvesi yapmak içni 10dk.içtikten sorada 20dk.toplam yarım saat daha uzamış oluyor uykum :) kahve uyutmaz olayı bende işe yaramıyor ya.kahvemizide içtik mis yatalım tribine giriyorum :) valla babam gün içinde sürekli uyur.10dk da olsa 20dk da olsa.gecede baya geç yatar.sabahta erken kalkar.sırrı bu herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Wispy said: Muhtemelen söylenmiştir ama 7 sayfayı okumaya üşendim. Da vinci sleep ya da polyphasic sleep diye aratın. 4 saatte bir 20 dk lık 6 uykuyla daha dinç olabildiğiniz söyleniyor. İnsan bünyesi aslında polyphasic uykuya daha uygunmuş diye bir iddia vardı hatta. onu nasıl yapcas abi peki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 coquette said: uykunu alamadan gecirilen gunleri yasanmamis sayarim ben, verimsiz gunlerdir bence, bunyenin ne kadar ihtiyaci varsa o kadar uyunmali nasıl hesaplanıo bünyenin ihtiyacı fln? zira ne kadar çok uyusam daha çok uyuyasım gelio hep. hiç bi gün "aaa du çok uyumuşum uyuyamıorum artık" dediğim olmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 biz de bünyenin ihtiyacını nasıl azaltırız diyoruz işte 8 sayfadır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 ben kafayı koydu mu uyurum arkadaş 20 dk sonra falan uyandıramazsın beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 5 saat uyudum bak su an del mundodayım sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 hiç söylenmeiş ama yatak+yastığın rahatlığı ve soluduğun havanın çok ama çok büyük etkisi var. himalayalarda 5000$lık bir yatakta yat bakalım 3 saat sonra nasıl kalkacaksın. sims'te bile yatak kaliteli olunca elemanın enerjisi daha hızlı doluyodu sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Dynun said: biz de bünyenin ihtiyacını nasıl azaltırız diyoruz işte 8 sayfadır. Uyku kaliteni artırarak. Oda ısısı 19-20 derece olacak, uykudan belirli bir süre önce sigara, kayve yasak. Mide tıkabasa dolu olmayacak, hafif bir duş, ondan evvel spor, stres yok, mutlu ve huzurlu olacaksın. Böylece kafanı yastığa koyar koymaz uykuya dalıp, REM miydi adı emin değilim asıl yorgunluğun atıldığı ve vücüdun dinlendiği uyku sürecine daha hızlı girip çıakcaksın böylece uyku süren azalacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 sadce ,lk sayfayı okudum 40 yaşını geçmeden 6 saat uykuyla yetinmek yalan biyolojik olarak imkanlar dahilinde değil, beden yaşı ielrledikçe vücut daha az uykuya ihtiyaç duyuyor ama 20 li yaşlarda en az 8 saat gerekiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 bayaa imkanlar dahilinde.. çok uyuyorsunuz siz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Bana 6 saat nasıl yetiyor ? Ya da bana yetiyor gibi mi geliyor acaba, istemeden vücuduma zarar mı veriyorum ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Spor yapıp vucudunu kuvvetlendir ama hani düzenli spor yap , gaza gelinip en hızlı bırakılan spor diil:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zergling Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 bol kafein kullanmak.. kaynak said: Araştırmalar kafeinin uyku sağlığı açısından zararlı etkileri olduğunu ortaya koymuştur. Kafeinin etkileri uykuyu geciktirmek, toplam uyku süresini azaltmak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Law said: Dynun said: biz de bünyenin ihtiyacını nasıl azaltırız diyoruz işte 8 sayfadır. Uyku kaliteni artırarak. Oda ısısı 19-20 derece olacak, uykudan belirli bir süre önce sigara, kayve yasak. Mide tıkabasa dolu olmayacak, hafif bir duş, ondan evvel spor, stres yok, mutlu ve huzurlu olacaksın. Böylece kafanı yastığa koyar koymaz uykuya dalıp, REM miydi adı emin değilim asıl yorgunluğun atıldığı ve vücüdun dinlendiği uyku sürecine daha hızlı girip çıakcaksın böylece uyku süren azalacak. bunları her gün yapabilecek olsam muhtemelen hiç bişey yapmamam gerekiyodur hayatımı devam ettirmek için o zaman da günde 12 saat uyurum zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar