Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Uyku saatleri nasıl azaltılabilir?

Dynun

Öne çıkan mesajlar

adamınbiri said:

türk kahvesi içip uyuyan biliyorum ben.

çok deli uykum var diyelim.türk kahvesi yapmak içni 10dk.içtikten sorada 20dk.toplam yarım saat daha uzamış oluyor uykum :)

kahve uyutmaz olayı bende işe yaramıyor ya.kahvemizide içtik mis yatalım tribine giriyorum :)

valla babam gün içinde sürekli uyur.10dk da olsa 20dk da olsa.gecede baya geç yatar.sabahta erken kalkar.sırrı bu herhalde.
Sosyal ağlarda paylaş

coquette said:

uykunu alamadan gecirilen gunleri yasanmamis sayarim ben, verimsiz gunlerdir bence, bunyenin ne kadar ihtiyaci varsa o kadar uyunmali

nasıl hesaplanıo bünyenin ihtiyacı fln?

zira ne kadar çok uyusam daha çok uyuyasım gelio hep. hiç bi gün "aaa du çok uyumuşum uyuyamıorum artık" dediğim olmadı
Sosyal ağlarda paylaş

Dynun said:

biz de bünyenin ihtiyacını nasıl azaltırız diyoruz işte 8 sayfadır.

Uyku kaliteni artırarak.

Oda ısısı 19-20 derece olacak, uykudan belirli bir süre önce sigara, kayve yasak. Mide tıkabasa dolu olmayacak, hafif bir duş, ondan evvel spor, stres yok, mutlu ve huzurlu olacaksın. Böylece kafanı yastığa koyar koymaz uykuya dalıp, REM miydi adı emin değilim asıl yorgunluğun atıldığı ve vücüdun dinlendiği uyku sürecine daha hızlı girip çıakcaksın böylece uyku süren azalacak.
Sosyal ağlarda paylaş

Law said:

Dynun said:

biz de bünyenin ihtiyacını nasıl azaltırız diyoruz işte 8 sayfadır.

Uyku kaliteni artırarak.

Oda ısısı 19-20 derece olacak, uykudan belirli bir süre önce sigara, kayve yasak. Mide tıkabasa dolu olmayacak, hafif bir duş, ondan evvel spor, stres yok, mutlu ve huzurlu olacaksın. Böylece kafanı yastığa koyar koymaz uykuya dalıp, REM miydi adı emin değilim asıl yorgunluğun atıldığı ve vücüdun dinlendiği uyku sürecine daha hızlı girip çıakcaksın böylece uyku süren azalacak.

bunları her gün yapabilecek olsam muhtemelen hiç bişey yapmamam gerekiyodur hayatımı devam ettirmek için o zaman da günde 12 saat uyurum zaten
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...