Bone Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Her ne kadar ilaç alıyor olsam da, bazı geceler uyurken içime bir soğukluk düşüyor. Bugün beton etkisi yaşattı mesela. İnançlı biri olmama rağmen, o endişe işte o, kişinin içini çok pis büküyor. Uyuycaktım ne güzel, uykum kaçtı. İşin sıkıcı yanı şu, yarın bugün öleceksin nasılsa, ama şu yaşadığın hayatı bile doyasıya yaşayamıyorsun, yok sınavdı, yok askerlikti, yok vergiydi, yok iş yerinin getir götürleri felan sürekli uğraşıp duruyorsun. Yarın hiç sevmediğim bi hocanın dersinden lab quizi var, akşam heves edip çalışmıştım. Yarınki sınav için tüm hevesim kaçtı şimdi :) Konuyla kısmen alakalı olarak: http://www.youtube.com/watch?v=yjfcCgBKbYw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Haklısın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 kaygı kesen meme yapmış olur öle.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 hacı intihar edersin falan böyle bi topicde post'um olsun istedim bide hayat okadar anlamsız değil halil abi'yi dinle bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 su yolunu bulur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 bi de olmuşla ölmüşe çare yok skdljhhf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 ilac almayla icine sogukluk dusmesini anlayamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 kaygı ve tembellik olayını kapatacak, her türlü insani dürtüyü sıfırlayacak ilaç yapsalar da equilibrium olsak. aptal espriler, kaygı, can sıkılması, korku yok.. negzel olm! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Agmahan Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 benim kaygım şu şekilde,ben yarım bırakmaktan korkuyorum hani ertelediğimiz yapmadığımız söylemediğimiz laf ve hareketler varya eğer yarın yaparım deyip de yarın uyanamazsam yada uyanamazsa diye korkuyorum,uzun süre görüşemiceksem sarılarak vedalaşırım falan benim ki de değişik ama canavar gibi uyurum acımam o ayrı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 ölüm ölüm dediğin nedir gülüm ben senin için yaşamayı göze almışım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 abi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 ölüm dediğin nedir ki bebeğim war'a geç resliyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=iD4TdaeduM8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CorelDRW Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 CorelDRW said: ama yaa=( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CorelDRW Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Ne oldu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 ben de düşnüorum da sonu yok onun yola devam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 ölüm sadece bir başlangıçtır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 çok acıklı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 selam fatih Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 selam iremcim ölüm hakkında bahsetmişken.... aklıma cool bişey gelmedi. sen neden hoşlanıyosan onu koy yerine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 abi o çizgi film ne ya ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 çok ciddi bi konu aga. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CorelDRW Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synorin Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 araba çarpıodu bugün az daha son anda durdu mesela ama ölmediğin sürece ne kadar yaklaştığın önemsiz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar