Bone Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Her ne kadar ilaç alıyor olsam da, bazı geceler uyurken içime bir soğukluk düşüyor. Bugün beton etkisi yaşattı mesela. İnançlı biri olmama rağmen, o endişe işte o, kişinin içini çok pis büküyor. Uyuycaktım ne güzel, uykum kaçtı. İşin sıkıcı yanı şu, yarın bugün öleceksin nasılsa, ama şu yaşadığın hayatı bile doyasıya yaşayamıyorsun, yok sınavdı, yok askerlikti, yok vergiydi, yok iş yerinin getir götürleri felan sürekli uğraşıp duruyorsun. Yarın hiç sevmediğim bi hocanın dersinden lab quizi var, akşam heves edip çalışmıştım. Yarınki sınav için tüm hevesim kaçtı şimdi :) Konuyla kısmen alakalı olarak: http://www.youtube.com/watch?v=yjfcCgBKbYw
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 kaygı kesen meme yapmış olur öle..
adamınbiri Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 hacı intihar edersin falan böyle bi topicde post'um olsun istedim bide hayat okadar anlamsız değil halil abi'yi dinle bak.
Bella Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 bi de olmuşla ölmüşe çare yok skdljhhf
nutella yerim Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 ilac almayla icine sogukluk dusmesini anlayamadım
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 kaygı ve tembellik olayını kapatacak, her türlü insani dürtüyü sıfırlayacak ilaç yapsalar da equilibrium olsak. aptal espriler, kaygı, can sıkılması, korku yok.. negzel olm!
Agmahan Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 benim kaygım şu şekilde,ben yarım bırakmaktan korkuyorum hani ertelediğimiz yapmadığımız söylemediğimiz laf ve hareketler varya eğer yarın yaparım deyip de yarın uyanamazsam yada uyanamazsa diye korkuyorum,uzun süre görüşemiceksem sarılarak vedalaşırım falan benim ki de değişik ama canavar gibi uyurum acımam o ayrı
adamınbiri Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 ölüm ölüm dediğin nedir gülüm ben senin için yaşamayı göze almışım.
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 ölüm dediğin nedir ki bebeğim war'a geç resliyim
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=iD4TdaeduM8
Gilean Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 ben de düşnüorum da sonu yok onun yola devam
fede Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 selam iremcim ölüm hakkında bahsetmişken.... aklıma cool bişey gelmedi. sen neden hoşlanıyosan onu koy yerine
synorin Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 araba çarpıodu bugün az daha son anda durdu mesela ama ölmediğin sürece ne kadar yaklaştığın önemsiz :)
Öne çıkan mesajlar