ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Klavyenin bir kısmına döküldü, silip üzerine de fön makinası ile biraz kuruttuk. Şimdilik bir sorun gözükmüyor da, 1- Bir sorun çıkar mı 2- Kokuyu nasıl gidericem lan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Koku zamanla gider, şeker yoksa sorun olmaz diye biliyorum. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 ilk seferde bi sorun çıkmadıysa genelde bişi olmuyor da tbi kendi tecrübelerime dayanarak olabilir de. koku için şöle sağlam esanslı bi temizleyiciyle siliver Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 ben de dökmüştüm tuşlar sertleşti bi garipleşti ama bastıkça düzeliyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 evt tuşlar yapış yapış olur ama zamanla normale döner. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 koku için klavyeye işkembe çorbası dök Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 maydanoz daha etkili bir çözüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asfaloth Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 buhar tut Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 bana hep: "laptopun üzerine bişi dökülürse at onu çöpe" demişlerdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 bnmkine portakal suyu dökülmüştü onun kokusu çok fena. teker teker söküp naneli ıslak mendillerle silmiştim bi zamandan sonra o çürük koku gitti yerini naneli burun deliklerimi açan koku geldi. başarılı sonuç yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 laptopa bi ton para dökmekle sonuçlanacaktır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 üstüne cips yediğin yaglı ellerinle de dokun tam olsun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 escape said: bana hep: "laptopun üzerine bişi dökülürse at onu çöpe" demişlerdi. annem zamaninda laptopunun uzerine bildigin bir surahi su dokmustu nerdeyse. direk kapadim ters cevirdim falan hicbi sey olmadi laptopa. sans iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 ZaugnaKhaldun said: Klavyenin bir kısmına döküldü, silip üzerine de fön makinası ile biraz kuruttuk. Şimdilik bir sorun gözükmüyor da, 1- Bir sorun çıkar mı 2- Kokuyu nasıl gidericem lan? glade sıkcaksın abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar