Cthulhu Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 kermit çıkışa gelsin bakalım batak biliyor muymuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Holy said: hala anlamıyosunuz galiba :) ben maça gelirsem de kaleye geçmek için gelemiyorum lan hakan geçen maç bir de gösterdim sana sakatlığı hala kale diyosun ahah ben baktım bişey yok orda. :p olm gel tedavi ettirelim diyorum gelmiyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 CthuLhu said: kermit çıkışa gelsin bakalım batak biliyor muymuş batak atarız derseniz erken gidelim, öğlen fln atalım batak=) edit: wish gelmiyor bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 BEN KALEYE GEÇERİM! ..dedi refleksleri yavaş ama hızlı koşan ve gözlüklü çubuk kraker adam.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 O zaman eldiven getir de geçmişteki faillar yaşanmasın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Achtel Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Batak için gelirim sahaya da lazımsa +1 olayım artık napalım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 tamam sorun yok ben gelebiliyorum =) sınavım 2-4 arası, maslaktan gelicem yani 10 dakka falan gecikebilirim mazur görün bu seferlik :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pha Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Adam eksikse Tolga'yı alırız Güvenç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 cavanagh-dreagloth-arcane-holy-babacum-gris-cthulhu-eshreff-khelben-arkasokak-adamınbiri-balon-sixoms 13 kişiyiz mr.bomb gelemiyo, haberleştim şimdi tolga gelcekse onu alalım o zaman saygın arkasokak-adamınbiri-balon siz hangi bölgede nasıl oynuyosunuz abi, ona göre kadro kurarken lazım olucak=) edit: *tolga geliyo 14 kişi olduk *batak için erken gelen olucaksa erken gelirim, haberiniz olsun=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Achtel said: Batak için gelirim sahaya da lazımsa +1 olayım artık napalım :P achtel, maçlarda bazı adamlar öncelikli eski maçlarda oynadıkları için, kadroya alamadım o yüzden kusura bakma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 eşli olmassa batak gelirim eşliyse sarmıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 abi sağ bek. Sabri gibi düşünme ama. Bu arada Hilal Göztepe tren istasyonunun neresinde kalıyor diye bir şey sorayım.Caddeden erenköy istikametinden gelinirse nerde inilir ,binilir.Trenle gelinince nasıl yaparız. Arkasokak'la haberleşiriz gerçi ama buradan da sorayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 göztepe tren istasyonunun olduğu sokak, göztepe benzinciden girilen sokak dimi? eğer öyleyse, tren istasyonundan çıkıp minibüs yoluna doğru yürüyosun, benzinciye gelmeden evvel sağ tarafta köşede bir çiçekçi var, o sokaktan girip 2-3dk düz gittin mi sağ tarafında kalıcak saha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 he tamamdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 hacı beni kanatta oynatmayın ortada nerde istersenize oynarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Achtel Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Bende eskiyim belki ne biliyosun ;) Cidden muhabbetine batak için falan gelebilirim kadro problem değil =)yer saat verin ama :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 cok adisiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 beni tam olarak guiza gibi düşünün. guizanın kafa topuna çıkanı şeklinde :) yolu bulamıcam diyen olursa göztepe benzinciden alabilirim? ya da tren istasyonundan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Ben de Sergen Yalçın. Şişko dönemi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Bathory said: cok adisiniz. futbolun beşiğine gitmişsin hala adisiniz diyosun sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 BEN DE BAŞINI OLUŞTURUYORUM! voltron'ın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 1/ gris-dreagloth-holy-arcane-babacum-balon-tolga 2/ cthulhu-arkasokak-sixoms-adamınbiri-eshreff-cavanagh-khelben şöyle bi kadro düşündüm, nasıl olur sizce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 2'de deli gibi bir imangücü yoksa 1 alır derim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 cavanagh said: 1/ gris-dreagloth-holy-arcane-babacum-balon-tolga 2/ cthulhu-arkasokak-sixoms-adamınbiri-eshreff-cavanagh-khelben şöyle bi kadro düşündüm, nasıl olur sizce hayırlısı olur derim .Tolga kimdi abi nick olarak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 Benim için hiç farketmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar