cavanagh Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 adam fazlalığı yok şu anda 14 kişi, kermit belki demişti o gelmesse 13, sen gelmessen 12 adam bulunur bir şekilde de gelsen iyi olur öncü=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyanh Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 öncü, kontrolsüz güç kullanımı oluyo zaten oldugu takım acısından =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 seni de öncüyle aynı takıma veriyoz dengelemeye çalışıyoz işte ama sen yoksun=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Yer olursa bende oynarım. 1.5 ay önce burun kırığından ameliyat oldum, bugün artık oynayabilirsin dedi doktor :] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 öncü oynamassa sen gir o zaman kadroya onur=) edit: bu arada geçmiş olsun onur=)sen ayaktan başladın buruna kadar bütün sakatlıkları geçirdin hrhalde hazır halısaha yapmıyoken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 bugün okulda utkuyu gördüm söyledim o da gelebilecek belki bana kaleci diyenler olmuş arada, emekli kaleciyim ben :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 sen kalecisin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 kender sen dinlen bu hafta=) +2 çıktı şimdiden baksana sdf edit: yiğit kaleci doğdun, kaleci gidicen, kurtuluşun yok olm=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 +2 derken fazla mı eksik mi? maç c.tesi 5-6 diye alındı dimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 maç alındı kender, batuhan ve eagle çıkarttım kadrodan sixoms ve mr.bomb kadroya girdi 15 kişi yine sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 yahu ben sakatım argadşım! okul turnuvasında bile geçmiyorum kaleye yoğun baskıya rağmen =/ maç sonraları işkence oluyor bana sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 sus lan galeci Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 açarım kaleyi KALE BOŞ diye bağırırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 MİNİBÜSLEEEE GELİYORUZ gökhan beni benzicinin ordan alırsın dimi hacı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 alırım ev sahibiyim ne de olsa :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 cavanagh said: öncü oynamassa sen gir o zaman kadroya onur=) edit: bu arada geçmiş olsun onur=)sen ayaktan başladın buruna kadar bütün sakatlıkları geçirdin hrhalde hazır halısaha yapmıyoken maçta kırdım ya yine :] edit: tamam, gelmezse pm atarsınız (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 lol ildenizle rakip olun siz bu hafta seni 2-3 ay daha dinlendirelim sdf neyse ben dışarı çıkıyorum, haberleşiriz zaten sen başlığı takip et=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Arkasokak maçtan sonra sıcak bir şeyler içir bana , kekik suyu falan isterim terim soğumadan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 salep hazırlıyorum kısmetse :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 arkasokak'ın gittiği maç unofficial'dı, benle yiğit vardık yiğit hatırlar. spidee falan da vardı. o değil de siksoms dönüyor madem iyi olmuş, geçmiş olsun tekrar. ben de maça gidiyorum şimdi antremanlı gelicem yani hemen kesilicem cumartesi dsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 evet hatırlıyorum ben bir de şöyle bir durum oluştu, benim cumartesi vizem vardı ama ben 10da olur diye tahmin ederken bugün saat 2 diye açıkladılar. muhtemelen 2 saat sürecek ama yarın netleşir tam olarak 3 saat yapma ihtimalleri var =/ şu an bile bir kişi fazlaydık yanılmıyorsam, ben yarın haber veririm kadroyu ayarlarsınız gelemezsem :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 tamam da kaleci lazım yani. ayarlamaya çalış zaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 hala anlamıyosunuz galiba :) ben maça gelirsem de kaleye geçmek için gelemiyorum lan hakan geçen maç bir de gösterdim sana sakatlığı hala kale diyosun ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 5-6 kötü oldu biraz. acele ettiricek durduk yerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 cavanagh-dreagloth-arcane-holy-babacum-gris-cthulhu-eshreff-khelben-arkasokak-adamınbiri-balon-mr.bomb-sixoms 14 kişiyiz *kermit işten geç çıkacağı için yetişemicek(zaten belki demişti) *kender sakatlıktan dolayı gelemiyorum demişti *mr.bomb ve sixoms geliyorlar yiğit sen gelmessen eksik kalıcaz=p yarın ben wishmaster'ı dürterim bakalım, adam bulunur bi şekilde dert değil, 13 kişi garanti nasılsa yarın akşam hallederiz o işi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar