Korax Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Uzun zamandir planliyoduk aslinda böyle bi kayit yapalim beraber paylasalim diye de, yogunluktan bi el atamamistik. Ama bi vakit ayirdik yaptik biseyler sonunda. Indiriyimde dinleyim derseniz; http://rapidshare.com/files/323705910/birazcikfankioldusanki.mp3.html Yok ben indirmem, söyle dinleyim gecsin gitsin derseniz; http://www.onurelibol.com ve http://www.myspace.com/onurelibol adresindeki ilk KG isimli parcadir kendisi. Ayriyeten ilgili baska bi link; http://www.myspace.com/alimuratcengiz Birazda bilgi veriyim nasil yaptigimiz hakkinda. Gimli piyanoyu caldi, sax'i band in a box'tan real trackler alarak yapmis. Sonra trackleri bana atti. Bende oturdum ustune davullari yazdim Addictive drums ile. Daha sonra da bas'i caldim. Sonra da mixledim bi guzel, ortaya böyle bisey cikti. Keyifle dinleyiniz, yorumlari veyahut merak ettiginiz sorulari eksik etmeyiniz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Daha yeni aynı süperlikte kayıtlar gelicek işallah önümüzdeki günlerde. Süper bas solosu (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 dinledim şimdi,çok güzel olmuş ellerinize sağlık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 başka boyuttan müzik yapıyonuz abi saygılar.. :P davulcu lazımsa arada çalar gönderirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 feci beğendim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 evet hoş baya güzel olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Güzel olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 çok başarılı. bassın sesi çok azıcık daha fazla olabilirmiş. ya da bu aralar marcus miller dinlemekten bassın ön planda olmasına alışmış olabilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Çok tatlı olmuş abi, ellerinize sağlık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Tesekkurler arkadaslar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 biz konuştuk onurla bassta bir sıkıntı olmadığına karar verdik dsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dwinz Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 davullar elle yazmaysa atacklar nefis olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 on numero Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Gerçekten basları birazzcık daha öne alsanız ne şahane olurmuş. Duymak istiyorum ben basları da bööle boynumu ganırtıp dikkat kesilmeden de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeppelin Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 late night jazz olmuş bildiğin. hoş, çok hoş. yanlız bass konusunda genel kanıya ben de katıldım, sololar hariç kafayı eğip dinlemek gerekiyor, biraz daha sesi artırılabilir. onun harici solo baya iyi. hatta guitar proya falan yaz, bir bakalım neymiş ne değilmiş =) şarkının ismi "demans" olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 super olmus. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 onur problem bende değilmiş sdfs bassları azıcık arttır sen yine de bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Davullar elle yazilma hehe, midi klavye ile yazinca dinamikleri tam olarak ayarlayamiyorum dogru duzgun klavye tusem olmadigi icin hehe :) Bide cubase hic rahat degil elle yazma/duzeltme konusunda. Aslinda baslar oldukca yerinde, butun ghost note'lar bile duyulabiliyor. Mix olayi sadece volume'den ibaret degil, bas genel sound'u dogrudan etkileyen bi enstrüman oldugu icin ufakta olsa ön plana alindiginda butun dengeyi etkileyip, duyulmasi gereken herseyin dengesini bozuyo/bastiriyo vs. Oyuzden bas'i mixlerken biraz fedakarlik yapmak gerekebiliyo bazen, her calinan duyulamayabiliyo yani :) Gerci dedigim gibi, bu parcada tam olarak olmasi gereken yerde, butun ghost note'lar bile duyulabiliyor. Ben guitar pro falan anlamam buarada :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Merak edenlere parçanın armonisi melodisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
proggorp Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 korax basları harika çalmışsın abi. elinize sağlık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 guzel olmus sarkı baslar bence olması gerektigi gibi (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 çok güzel olmuş ellerinize sağlık hakkaten. dinlerken hüzünlenmedim de değil, ulan bi kayıt yapamadım şöyle diye :) ustaların da bi farkı olsun ama tabi eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Tesekkur ederim arkadaslar yorumlar icin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 baya keyifli. elinize sağlık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 aa böyle loş ışıkta öpüşme şarkısı olmus.beğendim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar