Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 kendinden küçük bi çocuğu dövdü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Istanbul 2.Ağır Ceza'da duruşmam vardı benimde geçen, gitmedim. No-lifer'lar ve steam-boy'lar çıksın lütfen. Burası sert erkeklerin klübü. The real story is ... Bizim okul hastanesinde doktor ve öğrenci anlaşıp usulsüzlük yapmışlar. Cepleri doldurmuşlar, sevgili öğrencimizin ismi benle aynı olunca ( 4 yıl önce mezun olmasına rağmen ) , biricik bölümüm başkanlığım hiç incelemeyip direk benim tckimlik numarımı vermiş mahkemeye, 1 yıldır uğraşıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 oha yazık lan yuh! olur mu öyle şey diyecem ama burası tr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 abi önceki sayfaları okuyun biraccık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 yuh bu dava hala bitmedi mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Werewolf said: prison rape mmmm adam özet geçmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 oldun said: yuh bu dava hala bitmedi mi Öncekine gitmeyi unuttum. Pek zeki bir adam değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 ERKEK be derdin de hep, helal leaaaan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 olm bi daha okudum da ne eziksin lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 aslında bi daha düşündüm de değilmişsin mevzu çok karışık. hakime anlatırken kafası karışıp ikinize de müebbeti basıcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Tyrannus said: olm bi daha okudum da ne eziksin lan Dış kapısı itilerek açılan bir kavga bakiri için fazla cesur cümleler. Hiç sopayla uyandırdım mı ben seni? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bullbird Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 olay ne özet geçsin biri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 abi olay 50'lerin amerikasında geçiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Büyük Buhran'ın izleri hala var toplumda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 hapse girsene lan 3 ay filan. iyi güleriz ha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 xunn said: Tyrannus said: olm bi daha okudum da ne eziksin lan Dış kapısı itilerek açılan bir kavga bakiri için fazla cesur cümleler. Hiç sopayla uyandırdım mı ben seni? haa bak şimdi eziksin işte gel belinde kırayım sopayı götüboklu velet kaç ceset gördün lan bu güne kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Ben bi tane gordum en az. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Tyrannus said: xunn said: Tyrannus said: olm bi daha okudum da ne eziksin lan Dış kapısı itilerek açılan bir kavga bakiri için fazla cesur cümleler. Hiç sopayla uyandırdım mı ben seni? haa bak şimdi eziksin işte gel belinde kırayım sopayı götüboklu velet kaç ceset gördün lan bu güne kadar Biz seninle bir dövüşelim. İlk cesedim ol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Deathblade said: Istanbul 2.Ağır Ceza'da duruşmam vardı benimde geçen, gitmedim. No-lifer'lar ve steam-boy'lar çıksın lütfen. Burası sert erkeklerin klübü. The real story is ... Bizim okul hastanesinde doktor ve öğrenci anlaşıp usulsüzlük yapmışlar. Cepleri doldurmuşlar, sevgili öğrencimizin ismi benle aynı olunca ( 4 yıl önce mezun olmasına rağmen ) , biricik bölümüm başkanlığım hiç incelemeyip direk benim tckimlik numarımı vermiş mahkemeye, 1 yıldır uğraşıyorum. Niye gitmedin? Avukat falan tutup yollasaydın keşke. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 ab iii beni döv beniiii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Topiğin başına baktım da, pişman falan olmuşum. Şu an pişman değilim. Ellerim dert görmesin, iyi ki kırmışım kafasını. Haketti çünkü. Hakedene vurulur. Öyle güzel vurulur ki hemde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 ölmeden bi Oswald Maximum Security Penitentiary aksiyonu yaşarsın artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 Önceki duruşmaya gitmediğim için hakkımda 7 aydır tutuklama kararı varmış. 7 aydır bana yataklık yapıyorsunuz yani çocuklar. Obstruction of justice. Kadın hakimden çok sert ayar aldım, adresim resmen aklıma gelmedi. Kadın net pms volkanıydı. Karakolda verdiğim ifadenin aynısını verdim. Griswold sagolsun geldi, listede 4-5 kişi var diye 30-40 dakka beklersin hocam dedi. Bir sigara içmeye çıktık, döndük, Sanık Ahmet Salih Bozdaş Kalemi falan mı ne aradık bulduk da sagolsun yardımcı oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 Adresi unuttuğun için mi ayar yedin yoksa ayar yediğin için mi adresini unuttun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 Yok, unuttuğum için ayar yedim. Ertelendi bu arada 5 ay sonraya tekrar. Herif salonda bulunmak istemiş, öncekine ben gitmeyince düdük gibi kalmış. 5 ay sonrakinde olacak işte. Adalet pek yavaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar