Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 kendinden küçük bi çocuğu dövdü
Deathblade Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Istanbul 2.Ağır Ceza'da duruşmam vardı benimde geçen, gitmedim. No-lifer'lar ve steam-boy'lar çıksın lütfen. Burası sert erkeklerin klübü. The real story is ... Bizim okul hastanesinde doktor ve öğrenci anlaşıp usulsüzlük yapmışlar. Cepleri doldurmuşlar, sevgili öğrencimizin ismi benle aynı olunca ( 4 yıl önce mezun olmasına rağmen ) , biricik bölümüm başkanlığım hiç incelemeyip direk benim tckimlik numarımı vermiş mahkemeye, 1 yıldır uğraşıyorum.
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 oha yazık lan yuh! olur mu öyle şey diyecem ama burası tr
Eralp Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 abi önceki sayfaları okuyun biraccık
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Werewolf said: prison rape mmmm adam özet geçmiş.
xunn Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 oldun said: yuh bu dava hala bitmedi mi Öncekine gitmeyi unuttum. Pek zeki bir adam değilim.
küheylan Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 ERKEK be derdin de hep, helal leaaaan
Tyrannus Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 olm bi daha okudum da ne eziksin lan
Tyrannus Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 aslında bi daha düşündüm de değilmişsin mevzu çok karışık. hakime anlatırken kafası karışıp ikinize de müebbeti basıcak
xunn Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Tyrannus said: olm bi daha okudum da ne eziksin lan Dış kapısı itilerek açılan bir kavga bakiri için fazla cesur cümleler. Hiç sopayla uyandırdım mı ben seni?
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 abi olay 50'lerin amerikasında geçiyo
xunn Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Büyük Buhran'ın izleri hala var toplumda.
fede Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 hapse girsene lan 3 ay filan. iyi güleriz ha
Tyrannus Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 xunn said: Tyrannus said: olm bi daha okudum da ne eziksin lan Dış kapısı itilerek açılan bir kavga bakiri için fazla cesur cümleler. Hiç sopayla uyandırdım mı ben seni? haa bak şimdi eziksin işte gel belinde kırayım sopayı götüboklu velet kaç ceset gördün lan bu güne kadar
xunn Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Tyrannus said: xunn said: Tyrannus said: olm bi daha okudum da ne eziksin lan Dış kapısı itilerek açılan bir kavga bakiri için fazla cesur cümleler. Hiç sopayla uyandırdım mı ben seni? haa bak şimdi eziksin işte gel belinde kırayım sopayı götüboklu velet kaç ceset gördün lan bu güne kadar Biz seninle bir dövüşelim. İlk cesedim ol.
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Deathblade said: Istanbul 2.Ağır Ceza'da duruşmam vardı benimde geçen, gitmedim. No-lifer'lar ve steam-boy'lar çıksın lütfen. Burası sert erkeklerin klübü. The real story is ... Bizim okul hastanesinde doktor ve öğrenci anlaşıp usulsüzlük yapmışlar. Cepleri doldurmuşlar, sevgili öğrencimizin ismi benle aynı olunca ( 4 yıl önce mezun olmasına rağmen ) , biricik bölümüm başkanlığım hiç incelemeyip direk benim tckimlik numarımı vermiş mahkemeye, 1 yıldır uğraşıyorum. Niye gitmedin? Avukat falan tutup yollasaydın keşke.
xunn Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Topiğin başına baktım da, pişman falan olmuşum. Şu an pişman değilim. Ellerim dert görmesin, iyi ki kırmışım kafasını. Haketti çünkü. Hakedene vurulur. Öyle güzel vurulur ki hemde.
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 ölmeden bi Oswald Maximum Security Penitentiary aksiyonu yaşarsın artık
xunn Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 Önceki duruşmaya gitmediğim için hakkımda 7 aydır tutuklama kararı varmış. 7 aydır bana yataklık yapıyorsunuz yani çocuklar. Obstruction of justice. Kadın hakimden çok sert ayar aldım, adresim resmen aklıma gelmedi. Kadın net pms volkanıydı. Karakolda verdiğim ifadenin aynısını verdim. Griswold sagolsun geldi, listede 4-5 kişi var diye 30-40 dakka beklersin hocam dedi. Bir sigara içmeye çıktık, döndük, Sanık Ahmet Salih Bozdaş Kalemi falan mı ne aradık bulduk da sagolsun yardımcı oldu.
Myshkin Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 Adresi unuttuğun için mi ayar yedin yoksa ayar yediğin için mi adresini unuttun.
xunn Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 Yok, unuttuğum için ayar yedim. Ertelendi bu arada 5 ay sonraya tekrar. Herif salonda bulunmak istemiş, öncekine ben gitmeyince düdük gibi kalmış. 5 ay sonrakinde olacak işte. Adalet pek yavaş.
Öne çıkan mesajlar