DueLisT Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 1vs1 ? location : ur choice. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 i got a criminal record, is this awesome? neden ? :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 biritanya köpeğe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DueLisT Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 benim mesajı geçiştirmeyelim daykonen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 kurtulduk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KahnX Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 nolmuş nolmuş gelişme varmı kızlar ??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 ya bu konunun başlığını atım inanılmaz melodisine benzeten var mı başka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 kavga eylemine dogru giden süreçte ve kavga anında dayak yiyen ile atanın ruhları bedenlerini terkedip yer değiştirmişler.bence paranormal aktiviteler dönmüş orda. hukukluk birşey yok.doğaüstü bir olay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 avsım bir olay aslında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 EĞER DAYAK YİYENLE ATANIN RUHLARI KARŞI KARŞIYA GELECEKSE, ALLAHIM ŞAHİDİM OLSUN Kİ DAYAT YİYENİN RUHU DAYAK ATANIN RUHUNUN KARŞISINDA DİZ ÇÖKER TÖVBE İSTER Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 uyuyamadığım için oturdum 26 sayfayı da okudum. çok da eğlenceli deildi, çok ciddi de deildi, hatta bi halt yok lan bu topic de boşuna yazmışsınız okadar dasdsa. olaya gelince, para cezası bile olmaz bence, para fln kitlerlerse taktikleri öörendin, şikayetçi olamayacağı şekilde tekrar döv :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 yer mi sence bir daha birine el kaldırmak?:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Yarrr. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Noldu dava Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Castiel Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 http://forum.paticik.com/read.php?11,3893815,page=64#msg-4848927 bu konu ne ayak lan bkz vermişler fsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 ezel başlıyor agalitörler atv akar hem ali adam vurdu hapis yatmadı 2 adam dövmekle cezaevine girilmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Osuran_boğa said: rowendor sen şimdi güçlü olan her zaman kazanır mı diosun. bak da ağla bu alaka ahmet vs diğer eleman asldjadl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 kavga etmek cok yanlis birsey, ama toplumumuzda kavga etmekten kacarsan erkeklik levelin dusuyor baskalarinin gozunde, bu yuzden bu kadar cok kavga oluyor sagda solda. umarim basina cok agir bir ceza gelmez, belli pisman olmussun, bir daha boyle bir duruma karismaman umuduyla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 adam pişman fln olmadı abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bodrack Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 ben pismanim ama sabah sabah 27 sayfa okudugum için merak ettim neden oldugunu ileriki gunlerde açiklarim demis xunn ona guvenip okudum bohuhuhu neyse bi bildigi vardir diyoruz hapse girdiysen bisekilde haber ver cigara fln getirelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 15.5.2011'de mahkemem varmış lan. Bıraktı peşini sandım meğer baya omurgasızmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Motoko Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 şimdi xunn mu yargılanan phae mi karıştı lan adamlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 çok karizmatique bir veletsin zun çıkınca hapishaneden paris hilton gibi kitap yazarsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Abi barizi beyan etmekten ne anlıyorsun ya? Senin kadar olmasak da belli ki olacak bir giderim kogusta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Ahmet sen hapse düşersen bildiğin OZ yaşanır türkiyede. Tadına bakmak için ben de suç işleyebilirim ;) ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar