zeawee Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 ahah harbi, forum bugulu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Pebbles abi.. Blink kastıktan sonra bildiğin fantezi yapıyorsun..Zıplat stunla(assault varsa zaten - armordan physical damage olduğu için baya dövmüş oluyorsun..) adam gg..Legionnaire varsa onu at taunt yapsın..Blink ile adamın yanına uç adamı arkadaşlarına at..Çok eğlenceli :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Anelor said: Bloodhunter adamin tarzi guzel Bloodhunter ve Slither da tam Şentepe kırosu tipi var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 ya aslında favori str int agi diye ayırmak lazım bunu :> str pesti int demented agi wild soul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Arma said: Anelor said: Bloodhunter adamin tarzi guzel Bloodhunter ve Slither da tam Şentepe kırosu tipi var. Sentepeyide ilk kez duydum tip demiyorum tarz diyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 jereziah derdim ama sanırım en az iğrenç performansımı maliken dedeyle yaptım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Anelor said: Arma said: Anelor said: Bloodhunter adamin tarzi guzel Bloodhunter ve Slither da tam Şentepe kırosu tipi var. Sentepeyide ilk kez duydum tip demiyorum tarz diyorum Ankara da şentepe. Türkiye ye kıro ve apaçi burdan dağılıyor. dfg Böyle tam onlar gibi oynayacak nerdeyse. Kolları açmış onlar gibi yürüyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 fikirtepe>* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Sam said: jereziah derdim ama sanırım en az iğrenç performansımı maliken dedeyle yaptım. Ooo sen oynar mıydın, l2play motivasyonları lazım olursa geleyim HoN'a ehueh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rynza Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 SAND WRAITH REVENGE WILL BE MINE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 PvP kalitesi adına Hammerstorm süper bir kahraman. Bütün kahramanlar o kıvamda olursa 4 abilityli oyunda bile kral pvp mümkün. O yüzden oyumu ona verdim. Warcraft'ın map editorında kayda değer vakit geçirmiş biri olarak konseptine thumbs up vereceğim kahramanlar ise Electrician, Zephyr, Kraken, Voodoo Jester. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 en eğlenceli panda :D da hero ayırt etmiyorum hepsiyle yargılıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 arcane said: PvP kalitesi adına Hammerstorm süper bir kahraman. Bütün kahramanlar o kıvamda olursa 4 abilityli oyunda bile kral pvp mümkün. O yüzden oyumu ona verdim. Warcraft'ın map editorında kayda değer vakit geçirmiş biri olarak konseptine thumbs up vereceğim kahramanlar ise Electrician, Zephyr, Kraken, Voodoo Jester. zephry biraz tavsana benziyo dotadaki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Hammerstorm benim'de animasyonu olsun , sesleri olsun en beyendiğim hero. Hammer la oynamayı severmiyim. Hayir nefret ederim orası ayrı :=) . Ama hon'da gitgide güzelleşiyor. Bazı heroların sesleri yoktu (böö böö'leri saymıyorum) hepsine yavaş yavaş koyuyorlar. Mesela demented öylece kalır diyordum düzelttiler. Birde benim dikkat ettiğim iyileşen,ince bir ayrıntı var. Mesela keeper of the forest'ın eskiden büyüsü vardı agac'ı kökünden söker dalardı. Ne biçim keeper'lan bu diyordum o olayı deadwood'a aktardılar demek ki dikkat ediyorlar ince ayarlara'da :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 abi agaci kokunden sokmesi mlletin biz armorumuzu geri istiyoruz demesinden ki mantikli olanda o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 anlamadım ne demek istediğini citroen ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 o armor kuleyi healliyordu en son. çok saçma lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 sorma ya cidden saçmalık ötesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 hala healliyo aheha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeawee Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Masticore said: Birde benim dikkat ettiğim iyileşen,ince bir ayrıntı var. Mesela keeper of the forest'ın eskiden büyüsü vardı agac'ı kökünden söker dalardı. Ne biçim keeper'lan bu diyordum o olayı deadwood'a aktardılar demek ki dikkat ediyorlar ince ayarlara'da :) abi bu pek ince ayar sayılmaz bence.. gayet çok büyük ayar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 en sevdiğim hero corrupted lan. bitekde ben vermişim galiba oy. dota'da razordu fakat tabi ben 5.84c'de bıraktım dotayı. o zaman en sevdiğim oydu şimdide corrupted Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
J'eon Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 behemoth. cüssenin hakkını veriyor, oynarken güçlü hissediyorum ciddi ciddi, güm güm güm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 mızraklı garı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Tempest tam bir takım lideri vasfında, her şey bir anda bitmiş sanarken ortaya cıkıp oyunu bile cevirir, cıkardıgı yaratıklarlada iyi bir offence/defance, toplu ataklardada ultimate skilli çok etkili. stun desen war immo desen war offence defence desen war yönetir. 2 tane item yeterlidir portal key birde invul yapan talisman vardı adını hatırlamıyorum, bas talismanı gir portalla içine kim kurtulcak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar