Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Favori heronuz [hon]

abvblizzard

Öne çıkan mesajlar

Anelor said:

Arma said:

Anelor said:

Bloodhunter
adamin tarzi guzel

Bloodhunter ve Slither da tam Şentepe kırosu tipi var.

Sentepeyide ilk kez duydum tip demiyorum tarz diyorum

Ankara da şentepe. Türkiye ye kıro ve apaçi burdan dağılıyor. dfg
Böyle tam onlar gibi oynayacak nerdeyse. Kolları açmış onlar gibi yürüyorlar.
Sosyal ağlarda paylaş

PvP kalitesi adına Hammerstorm süper bir kahraman. Bütün kahramanlar o kıvamda olursa 4 abilityli oyunda bile kral pvp mümkün. O yüzden oyumu ona verdim.

Warcraft'ın map editorında kayda değer vakit geçirmiş biri olarak konseptine thumbs up vereceğim kahramanlar ise Electrician, Zephyr, Kraken, Voodoo Jester.
Sosyal ağlarda paylaş

arcane said:

PvP kalitesi adına Hammerstorm süper bir kahraman. Bütün kahramanlar o kıvamda olursa 4 abilityli oyunda bile kral pvp mümkün. O yüzden oyumu ona verdim.

Warcraft'ın map editorında kayda değer vakit geçirmiş biri olarak konseptine thumbs up vereceğim kahramanlar ise Electrician, Zephyr, Kraken, Voodoo Jester.

zephry biraz tavsana benziyo dotadaki
Sosyal ağlarda paylaş

Hammerstorm benim'de animasyonu olsun , sesleri olsun en beyendiğim hero. Hammer la oynamayı severmiyim. Hayir nefret ederim orası ayrı :=) . Ama hon'da gitgide güzelleşiyor. Bazı heroların sesleri yoktu (böö böö'leri saymıyorum) hepsine yavaş yavaş koyuyorlar. Mesela demented öylece kalır diyordum düzelttiler.

Birde benim dikkat ettiğim iyileşen,ince bir ayrıntı var. Mesela keeper of the forest'ın eskiden büyüsü vardı agac'ı kökünden söker dalardı. Ne biçim keeper'lan bu diyordum o olayı deadwood'a aktardılar demek ki dikkat ediyorlar ince ayarlara'da :)
Sosyal ağlarda paylaş

Masticore said:

Birde benim dikkat ettiğim iyileşen,ince bir ayrıntı var. Mesela keeper of the forest'ın eskiden büyüsü vardı agac'ı kökünden söker dalardı. Ne biçim keeper'lan bu diyordum o olayı deadwood'a aktardılar demek ki dikkat ediyorlar ince ayarlara'da :)

abi bu pek ince ayar sayılmaz bence.. gayet çok büyük ayar..
Sosyal ağlarda paylaş

Tempest tam bir takım lideri vasfında, her şey bir anda bitmiş sanarken ortaya cıkıp oyunu bile cevirir, cıkardıgı yaratıklarlada iyi bir offence/defance, toplu ataklardada ultimate skilli çok etkili. stun desen war immo desen war offence defence desen war
yönetir.

2 tane item yeterlidir
portal key birde invul yapan talisman vardı adını hatırlamıyorum,
bas talismanı gir portalla içine kim kurtulcak?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...