Arma Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Adım Sercan. Yaşım 24. Aslan burcuyum. Burçlara inanmam. İyi akşamlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 ikizler yönetici bir sınıftır zaten iyi yalan söylerler çünkü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 İkizler burcu en renkli burçtur bi kere sdggf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 kızım hekim oldun hala burçlarla uğraşıyosun ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 benlenden ilgilenebilir misin pekin? cevabın evet ise açık adres veriyorum, bir ara devrelerde cızırtı sesi almış idim.. kesin kafayı tırlattım o aralar.. adres: pekin. vaniLLe said: -alatariel- said: lan şizofren olmaya en yakın burçmuş eneem. kafayı yersem benimle ilgilenirsin dimi nil? ayrica evet ezel.. her zaman. burcumun yazdigina göre cok merhametli bi insanmisim, o zaman yaparim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 sene nerdeyse 2010 hâla burçlara inananlar var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 abvblizzard said: kızım hekim oldun hala burçlarla uğraşıyosun ya. hadi len =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Böjeek said: Başak, inanmıyorum o kadar insanı 12 burca bölmek saçma. 500-600 tane olsa inanırdım belki ama bu da çok çok çok kötü bi arguman ya. 2 ye bile bölüyosun kız erkek diye genel çizgilerle gayet bölersin 12ye. her ayrıntıyı yazmıyo ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 insanlar 3e ayrılır;saymayı bilenler ve bilmeyenler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 ekmek inanıyo ekmek inanıyo ekmek inanıyo :D :D :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 bölmek istedikten sonra 3000e yine bölünür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 copry said: ekmek inanıyo ekmek inanıyo ekmek inanıyo :D :D :D yok alakam yok ya. din gibi bişey burç dediğin inanmak için bi tarafını yırtmazsan zor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Arma said: Adım Sercan. Yaşım 24. Aslan burcuyum. Burçlara inanmam. İyi akşamlar. mrb ben nil yasim 22. aslanla yay cok iyi anlasirmis. tanisalim mi? olmaz dersen saglik olsun. bye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 yoksa ben aslan burcu değil miyim lan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 koçla ne anlaşıyo peki? sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 insanlar ikiye ayrılır, silahı dolu olanlar ve mezar kazanlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 yukseleni ineni var bir de bunların Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 insanlar ikiye ayrılır enine ve boyuna kesin lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Bella said: koçla ne anlaşıyo peki? sdfg aslan koç yay karşı cinste ikizler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Bella said: koçla ne anlaşıyo peki? sdfg kocla ates grubundakiler cok iyi anlasiyo GÜYA. koc da ates grubunda oldugu icin. yani aslan koc ve yay. sdfka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 ben kimseyle anlaşamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 oglakla anlasan yok mu lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 ya akrep? akreplere nedemeli? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 akrepler ğiğrennççç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coquette Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 yay kadar guzel bir burc yok bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar