Rynza Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 üçüz dingiller koparırım o dilinizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 ahauhsad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 hahuaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 ahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 hLL team Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunkelzahn Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Farinal said: Marty said: Economics said: Dinsiz olmak gibi reput veriyomu astrolojiye inanmamak veriyo tabi. nerdeyse ayni sey. ama astrolojinin rep daha az. E yani doğal olarak çünkü sonuçta balık burcu olduğum için günlerce aç kalıp bi sürü başka yararsız iş yapmıyorum o yüzden buna inanmak o kadar zarar getirmediğinden inanmamakta o kadar akıllıca değil ama gene akıllıca tabii ki burada vermek istediğin mesaj nedir şimdi, hiç anlamadım gerçekten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunkelzahn Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 sizce de zor bi cümle değil mi? değil diyen dombilidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 yani dedim ki tabii dine inanmamak gibi bi rep veriyor burçlara inanmamakta ama o kadar fazla değil çünkü dinde daha bi sürü iş yapıyorsun burçlara inanınca ama pek bi hayatını etkileyen bi atraksiyona girmiyorsun o yüzden inansanda olur yani az bi rep kazanırsın inanmasan o kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunkelzahn Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 haaa, açıkla abi işte böyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 burç ne ya. yay burcuymuşum onu biliyorum bi tek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunkelzahn Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 peki buna inanmak daha havalı değil mi aslında uzay gökyüzü yıldızlar ha tıpkı eski günlerdeki gibi johnny Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 TURKCE bambaska bir dil.sizce de oyle degil mi? dunkelzahn said: haaa, açıkla abi işte böyle alintilayim da karismasin 2.OK T Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Türkçe olmasın ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunkelzahn Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Aluriel said: burç ne ya. yay burcuymuşum onu biliyorum bi tek. lanet olsun canın cehenneme tatatatatatataa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 inanmıyorum. okudum burcumun özelliklerini tekrar, tek tutan çok değişken olmam ve çabuk sıkılmam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunkelzahn Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 arkadaşlar karakteristik özelliklerden bahsediyoruz temelde en azından ben ondan bahsediyorum günlük safsatadan değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Ama genede "Ay abi ben ne burcuyum hakkaten bilmiyorum?!" falan diyen salak adamlarada acaip ayar oluyorum lan insan bilir burcunu yani futbolla ilgilenmeyen erkeklerden de nefret ederim mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 said: Minik ipucu Evin içinde bir yerlere özel ve önceden belirlediğiniz ipuçları gizleyin. Yani birtakım nesneleri özel yerlere gizleyin ve sevgilinizden onları bulmasını isteyin. Her bir nesneyi bulduktan sonra da sevgilinize ufak bir ödül verin: Bir öpücük veya soğuk bir bira olabilir. Sonuncu ipucunu da bulduğunda hazinesi çıplak bir halde siz olacaksınız. sevgilim bana bunu yapsa HAHAGAHAGHA diye gülerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Futbolla ilgilenen erkeklere bi sempatin var mı peki ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunkelzahn Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 niye ilgilenmeyebilir de bazısı zaten öyle dikte edilmiyor mu güzide okullarımızda futbol amele oyunu basket falan var negzel diye ama gidip de illa sırıkla atlamaya bayılıyom ben bi tek diyorsa mesela evet bi sorun olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Farinal said: Ama genede "Ay abi ben ne burcuyum hakkaten bilmiyorum?!" falan diyen salak adamlarada acaip ayar oluyorum lan insan bilir burcunu yani futbolla ilgilenmeyen erkeklerden de nefret ederim mesela evde kalırsın sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Var tabii ki. Hele gece kalkıp 3-4 te nba maçları izleyen adamlara ayrı gıcığım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunkelzahn Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 ahaha herkes bir alem sanane olum adam seviyodur kalkar izler yok mu sempati duyduğun özel bi oyun spor cart curt bişey yok mu böyle bi ilgin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Futbol var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunkelzahn Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 daane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar