Dartanian Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Boğa ve inanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Burçlara inanmıyorum. Yok joker burcu, at burcu, hede hödö burcu... Para kazanmak için uydurulan insanları kandırmak için üretilmiş saçmalıklar hepsi. Neymiş efendim Aslan burcu kendini çok beğenirmiş, yay burcu özgürlüğüne düşkünmüş.. Kim değil ? Terazi,akrep,nazgul,spagetti olmadan önce insan olmak lazım.(:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 inanmayan birine göre baya bilgi sahibisin tebrikler ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Hayır bi de dünyada 6 milyar insan var desek, 500 milyon insanın aynı gün içerisinde said: Parlak bir gün. Kendinize olan güveniniz ve pratik zekanız sayesinde işyerinizde terfi etmeniz çok yakın. Gerek iş gerek özel hayatınızda herşey toz pembe. Duygusal bağlamda yine de biraz dikkatli olmanızda fayda var. Sahiplenme duygunuzun ağır basmasına izin vermeyin. Yoksa gereksiz kıskançlıklarla herşeyi bir anda mahvetmeniz işten bile değil. Mali konularda tahminleriniz iyi. Yatırım yapmaya bakın. Sağlığınız iyi. durumunu yaşayacağına inanabilmek nasıl bi kafanın ürünüdür ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 yay ama inanmiyorum. günlük fallar falan tamamen sacmalik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Ya günlük burçlara falan inanan var mıdır gerçekten bilmiyorum da burçların özelliklerine inanıyorum ben. Bİ DE FALCILAR VAR Kİ O KONUYA HİÇ GİRMİCEM. sdfg öf tam ilgi alanım şeyler ya. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 ikizler açık ara önde aslan takipte =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 copry said: inanmayan birine göre baya bilgi sahibisin tebrikler ;) ben yumurtlamıyorum ama yumurtanın bayat olup olmadığını anlıyorum.;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunkelzahn Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 ahah bırakın lan bu "coolum ayşe ben hayatta birşeye inanmam olduğu gibi yaşarım hayatı ayaklarını" burada bi topic açsak feng shui şöyle güzel böyle güzel aa evet lan diyecek çok kişi vardır aranızda hatta "ayşen evet evi feng shui felsefesine göre döşedik bir güzel, çok da minimal bi konsept oldu akşam kızları al da bize gel" gibi söylemlere de rastlanması olası bi durumdur. neticede demek istediğim tamam lan inanmıyorsanız inanmıyorsunuzdur sakin olalım, nasıl bir hengame nasıl bir telaştır bu. hem yok mu matematik de kelebek etkisi diye birşey okutmuyorlar mı size bize okutmadılar gerçi ama filmi de vardı bunun eheh. Böjeek said: kimin neye inandığı kimseyi ilgilendirmez. cahil, aptal vs.. diye hakaret edemessin inanmıyoruz diye. eleştirebilir fikrini söyleyebilirsin ama hakaret edemessin. neyse. ben hala inananlarla dalga geçiyorum o da başka bir boyut. /8/11.JPG[/img] şu post tamamen kendiyle çelişen bi insanın postu olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunkelzahn Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 napae said: Ya günlük burçlara falan inanan var mıdır gerçekten bilmiyorum da burçların özelliklerine inanıyorum ben. Bİ DE FALCILAR VAR Kİ O KONUYA HİÇ GİRMİCEM. sdfg yanlış anlaşılmamak için şunu da alıntılayayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 dalga geçmeyi hakaretle bir mi tutuyosun? bak ne demişim. eleştirir fikrini söyler ama hakaret edemez. ben ise dalga mı geçerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunkelzahn Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 ben bunu yanlış buluyorum bence haksızsın demek fikrini söylemek, belirtmek olur dalga geçersen üzersin beni =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 seviyeyi bozmadan geçilen dalga, insanların arasındaki ilişkileri pekiştirir arkadaşlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 burçlara inanmayanlar aptaldır cahildir diyen arkadaşlara söylemen gerekir bunları. Bize değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunkelzahn Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 ya o pisliğin teki bakmayın siz ona Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 ne bu atar arkadasim, medyum memisin ketoyu dövdügü gibi atar yapmissin millete resmen sdfg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 dunkelzahn said: ya o pisliğin teki bakmayın siz ona bence sen onun fakeisin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunkelzahn Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 ahaha türk televizyonlarının en efsane beş olmadı on sıralamasına girer heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 copry said: yıldızların insanlar üzerindeki etkisi bence olabilir bişey en basiti dolunay zamanı okyanuslarda gelgit yaşanırken insan kanında da meydana gelen hareketlilik çeşitli gerginliklere sebep olabiliyor. kimi inanır kimi inanmaz tabi ki normal kendi düşüncemizi benimsetmeye çalışmak yanlış bence. bu patinin genel özelliği copry,herkes kendi düşüncesini karşısındakine dikte ettirmeye çalışır,zorlar. etmezse hakaret eder,dalga geçer.tarzları böyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 inanamayanların hepsi burçlarını biliyo maşallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunkelzahn Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 paspatur said: dunkelzahn said: ya o pisliğin teki bakmayın siz ona bence sen onun fakeisin bi hatun vardı gene klasik oran estetik buran estetik muhabbeti üzerine ayol nerem estetik benim her yerim orjinal demişti. seni ona havale ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 axedice'nin mesajlar neden silinmiş? konunun birinde hak etti diye adama ''gerizekalı'' dedik 1 ay ban yedik. (ki adam çok pis tahrik etti gel bana söv diye). tamam haksızdım benim suçumdu cezamı çektim. burada adam hepimize ''aptal'' ''cahil'' dedi mesajları silinmiş. sıkı yönetiminizi yiyim sizin ben ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunkelzahn Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 abi şimdi tam zamanı ekmek gelicek ve "gökyüzünde yalnız gezen yıldızlarrr yeryüzünde sizin kadar yalnıızıımm" dicek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Böjeek said: axedice'nin mesajlar neden silinmiş? konunun birinde hak etti diye adama ''gerizekalı'' dedik 1 ay ban yedik. (ki adam çok pis tahrik etti gel bana söv diye). tamam haksızdım benim suçumdu cezamı çektim. burada adam hepimize ''aptal'' ''cahil'' dedi mesajları silinmiş. sıkı yönetiminizi yiyim sizin ben ya. paticik bölümüne başlık açalım hemen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Utterable Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 bence axedice hakli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar