copry Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 oğlakla anlaşanlar boğa başak karşı cinste balık yengeç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 aaaay akrep kadar sirttan vuran, vurdumduymaz gamsiz bi burc görmedim valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 ayıp ettin hee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassiline Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 abvblizzard said: Böjeek said: Başak, inanmıyorum o kadar insanı 12 burca bölmek saçma. 500-600 tane olsa inanırdım belki ama bu da çok çok çok kötü bi arguman ya. 2 ye bile bölüyosun kız erkek diye genel çizgilerle gayet bölersin 12ye. her ayrıntıyı yazmıyo ki. Ulan salak, pipi var kuku var da ikiye bölüyosun, 12'ye bölerken neyi baz alıyosun? Elinde ne var onu sorarım sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 oglak yönetir hadi dagılın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 iş iyice çığrından çıktı ya terazi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 ay var güneş var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 terazi gördüüm en dengesiz burc yhaaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 "nutella yerim" said: oglak yönetir hadi dagılın(tu):)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 vaniLLe said: aaaay akrep kadar sirttan vuran, vurdumduymaz gamsiz bi burc görmedim valla. allah kahretsin onları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 axedice said: Astroloji insan karakterini inceleyen onbinlerce yıllık bir bilim dalıdır ve bulguları %90 gerçeği ifade eder. Aksini idda eden cahildir. Burç geyiğine inanıyor musunuz diye sormak, yerçekimine inanıyor musunuz diye sormaya benziyor adeta. Bilimsel kanıtları (Ay ve yıldızların pozisyonlarının, yaydıkları enerjilerin ve Ay'ın yerçekiminin vücut fizyolojisine ve dna'ya etkileri üzerine binlerce makale bulabilirsiniz) bu kadar ortada olan birşeyi "inanmıyorum ben aga yeaaaaaaaaaa" diye reddetmek de büyük cahillik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 terazi denge grubu burcudur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 yeni bi burç türemişti hadi onu da tartışın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 vaniLLe said: terazi gördüüm en dengesiz burc yhaaa. onları da kahretsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 burçlar kaydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 oglak hakkında disiplinli , mantıklı, çalışkan , bir o kadar da duyarlıdırlar.. eğer sabır gösterilir ve güvenleri kazanılırsa ince duygulara sahip oldukları keşfedilir ne cool um yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Cassiline said: abvblizzard said: Böjeek said: Başak, inanmıyorum o kadar insanı 12 burca bölmek saçma. 500-600 tane olsa inanırdım belki ama bu da çok çok çok kötü bi arguman ya. 2 ye bile bölüyosun kız erkek diye genel çizgilerle gayet bölersin 12ye. her ayrıntıyı yazmıyo ki. Ulan salak, pipi var kuku var da ikiye bölüyosun, 12'ye bölerken neyi baz alıyosun? Elinde ne var onu sorarım sana. yükselenim var. bak yazmış adam titizdir değildir diye 2 ye ayırmış saçma ama var bi kıstası işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 yılan burcu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 yılannnnn burcu =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 MİDYE BURCU. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 cin takvimine göre var yilan burcu, köpek burcu falan. hangi yil dogmussan ona göre hesaplaniyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 oglak en cok yanlış anlaşılan burc,sezgileri cok kuvvetli olan burc.hatta sezgileri cok kuvvetli oldugundan leb demeden leblebiyi anlayan burc.asırı duygusal olan ama hiç mi hiç çaktırmayan burc.kötümser,gamlı baykus burc.her derdi dinleyen,akıl veren ,mükemmel dost ve sevgili olan burc.aynı zamanda megaloman olan burc.(megalomanlıgı anlasıldı heralde) cok artizim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 töbe yarappim. oglak burcu cok araya kayniyormus bi de. dogru mu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Ahahahahah bi de o burç kayması geyiği vardı dimi. Ya ben x burcuydum kişilik özelliklerim de tam tutuyodu hatta falıma baktım tam çıkmıştı ama bi burç daha çıkmış şimdi, o yüzden benim burcum kaydı aslında x değil y ymişim ben nasıl tutucak şimdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Werewolf said: axedice said: Astroloji insan karakterini inceleyen onbinlerce yıllık bir bilim dalıdır ve bulguları %90 gerçeği ifade eder. Aksini idda eden cahildir. Burç geyiğine inanıyor musunuz diye sormak, yerçekimine inanıyor musunuz diye sormaya benziyor adeta. Bilimsel kanıtları (Ay ve yıldızların pozisyonlarının, yaydıkları enerjilerin ve Ay'ın yerçekiminin vücut fizyolojisine ve dna'ya etkileri üzerine binlerce makale bulabilirsiniz) bu kadar ortada olan birşeyi "inanmıyorum ben aga yeaaaaaaaaaa" diye reddetmek de büyük cahillik. burcları mı inceliyor lan astroloji. yıldızların yaydıgı enerji falan filan da, ekimin 15 inde dogan adama sen gezegen atamakla bilim mi yapıyosun ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar