Absolut Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Uluslararası garanti başka turkiye distributoru garantisi baska diye biliyorum. En temizi galeriye dsormak ama guvenilir mi cevaba bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Arabayı dün aldım :P 2007 model 119.000km full aksesuar :P İlk gözlemim resmen mutluluktan uçmak oldu. Daha önceki arabam da 200+ beygirdi ama buyuk motorun 200+ beygiri cidden pek bi farklı oluyormuş. Hızlanma korkutacak derecede iyi yani çoğu zaman sollamalarda falan gereksiz ivmeye ulaştım. Frenaj resmen maşallahlık. Yol tutuş zaten quattro demekle yetiniyorum. Yakıt konusuna gelince. İzmirden İstanbula kadar test etme şansım oldu. Tam izmirde depoyu fulledim ve yaklaşık 580km civarı bir yol yaptımm. Bursaya kadar olan yol resmen dur yavaşla haydi tekrar hızlan tipiydi, bursa sonrası daha stabil hızda gitmeyi becerebildim ve TEMde ise 160 sabite bağladım diyebiliriz. Ataköye vardığımda depo anca yarım ibresinin altına inmişti. Cuma günü depoyu doldurup gerçek anlamda 100kmde kaç litre yakıyor söyleyebilrim. Hatta cts günü ise otobanda kaç yakıyor onu söyleyebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 cok temız duruyor, kazasiz belasiz kullanmak nasip olsun. gule gule kullan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aral Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Hayırlı olsun, kazasız belasız kullanmanız dileğiyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Selam, Haydi gözümüz aydın ;) Kazasız belasız kullanırsın inşallah. Litre verilerini merakla bekliyorum (:D Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 oha çiçek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 hayırlısı olsun. kazasız belasız eskit arabayı. yakıt tüketimi düşündüğümden daha iyiymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Hayırlı olsun çok güzelmiş. Sport versiyon dediklerinden biri mi peki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Hayırlı olsun kazasız belasız ve piston kırmadıgın günler nasip olsun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Absolut said: Hızlanma korkutacak derecede iyi agır arabayla hızlı gitmek ayrı bi dünya. 2 ton xc90 t6 ile gazlamak da bambaska bisey, ki bu a6 ondan 2, 2.5 saniye daha hızlı 0-100de. şöyle bi bentley azure falan bulsak da :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Selam, Bulduk diyelim, eee? :P Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 namusunu kirletirim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Selam, Belki o durumda sahibi kızı -yani otomobili- zorla vermeye kalkabilir :P Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 1. İzmir İstanbul 8.57 lt/100km 2. İstanbul Ankara TEM ortalama hızım 168km cıktı :P 9.6 lt/100km Absolut said: Arabayı dün aldım :P 2007 model 119.000km full aksesuar :P İlk gözlemim resmen mutluluktan uçmak oldu. Daha önceki arabam da 200+ beygirdi ama buyuk motorun 200+ beygiri cidden pek bi farklı oluyormuş. Hızlanma korkutacak derecede iyi yani çoğu zaman sollamalarda falan gereksiz ivmeye ulaştım. Frenaj resmen maşallahlık. Yol tutuş zaten quattro demekle yetiniyorum. Yakıt konusuna gelince. İzmirden İstanbula kadar test etme şansım oldu. Tam izmirde depoyu fulledim ve yaklaşık 580km civarı bir yol yaptımm. Bursaya kadar olan yol resmen dur yavaşla haydi tekrar hızlan tipiydi, bursa sonrası daha stabil hızda gitmeyi becerebildim ve TEMde ise 160 sabite bağladım diyebiliriz. Ataköye vardığımda depo anca yarım ibresinin altına inmişti. Cuma günü depoyu doldurup gerçek anlamda 100kmde kaç litre yakıyor söyleyebilrim. Hatta cts günü ise otobanda kaç yakıyor onu söyleyebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 şehir içi rakamlar ? 12 gibi bir rakam diyecegim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Muhtemelen ilk gunlerdeki heyecanımı atlatınca 10.5*11 gibi bir rakam olur ama su an için herhalde 13*14de dayarım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 boşver 13 14 iyidir. 100 beygirlik golf 13 filan yakıyordu sen düşün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 Ortalam yakıt tüketimim 8.8 ile 9.5 arası oldu şehir içerisinde. Gördüğüm max 265km/hr. belki biraz daha çıkardı ama yol bitti. KAdranda elbette 265 realde kaçtır bilemicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 Selam, 260km/h falandır diye düşünüyorum; haydi bilemedin 255km/h. Ayrıca limitörü kaldırdın mı? Şehir içi tüketim o motor ve ağırlık için güzelmiş. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 Kadran ve gerçek hız arası %10 falan oynuyor diye bilirim ben de. Eğer gerçekten öyleyse hız sabitleyicisi de henüz devreye girmemiştir bahsi geçen hızlarda... Spekülasyon içeriği de var mesajımın ama, gerçekleri öğrenmenin tek yolu: kadranda 275+ km/h hedeflemek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 insan mısınız? 200 de benim şahsi oto limitleme giriyo devreye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 Yok bir dahaki denememde telefonun GPSini açıcam ve gercek hızı tam olarak gorebilecegim. Bu arad bu hızlara 7000kmde sadece 1 kere cktım yani oyle hız manyagı degilim sadece meraktan cıktım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 Limiter ile oynanmadı ama arkadasın S6sı da mesela 273 veya 275 gibi cutoff yapmıştı yani herhalde tam 250 olmuyor o limiter veya devreye girmeyi kadrana göre degil bir şekilde devire gore hesaplıor herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Selam, Audi fabrikasyon olarak talep edildiği takdirde limiti 25km/h'dan daha yukarı çekebiliyor. Veya yazılım ile müdahale ederek de yapan çok var. Belki ilk sahibi birşeyler yaptırmıştır. S sınıfı için de limitler daha yukarıda diye biliyorum yeni modellerde. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Rangede cutoff 200 de :) fazla bile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar