Khelben Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 hani şanslı mıydık şanssız mıydık bilemiyorum. öyle yada böyle yendik. oh
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 1-0 olsun bizim olsun demiştim oh be iyi oldu
chagy Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 bence şansız olduğumuz anlarda vardı, şanslı olduğumuz anlarda futbol bu şans faktörü illa ki her maç olacak. Ama şanslı olduğumuz bazı anları caner'in apseliğine veriyorum.
Wharekauhau Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Hala 1 1 gidiyoruz. Son dakkalar hep bi gerilim. Hiç sinemaya gidesim gelmiyor. teşekkürler galatasaray
Or1on Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 stealth'te bekleyenler, nerdesiniz? ahahahhaha
Khelben Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 tam ambush yicektik %15 hp kalmıştı level atladık hp fullendi kaçtılar.
chagy Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Abi her takıma bir kewell lazım bence. Baroş dönünce kewell'ı kesmese bari :
Arkasokak Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 kahe Fenerbahçe'de olsaydı, akşam kulüp çıkışı dayağı yerdi. aldığın paraya yazık... ofsayt da olsa o golü kale önünde atıcaksın. aynı hatayı tekrar etmiceksin.
Kalten Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Arkasokak said: kahe Fenerbahçe'de olsaydı, akşam kulüp çıkışı dayağı yerdi. aldığın paraya yazık... ofsayt da olsa o golü kale önünde atıcaksın. aynı hatayı tekrar etmiceksin. Gol kaçırandan çok yiyeni dövüyordunuz siz eskiden ama artık farketmio sanırım.
Wharekauhau Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Kahe! are you player ? dsfsdf
Holy Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Kalten said: Arkasokak said: kahe Fenerbahçe'de olsaydı, akşam kulüp çıkışı dayağı yerdi. aldığın paraya yazık... ofsayt da olsa o golü kale önünde atıcaksın. aynı hatayı tekrar etmiceksin. Gol kaçırandan çok yiyeni dövüyordunuz siz eskiden ama artık farketmio sanırım.seni bile döveriz
Alcadras Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 kahe dünyaları kaçırdın be abi. tam bi pes golü attı gs bu arada
nileppezdel Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Kewell gidince ağlayacağım sanırım.. :(
Revenge Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Revenge said: 1 farkla alırız demişim :P Genel olarak iyiydik,kanatları etkili kullandık.Kuddusi Müftüoğlu gene formundaydı.İki tarafa da çalmadığı fauller yüzünden futbolcular kopma noktasına geldi.İptal edilen goller doğru karar ama kewell'ın golünün şekli hatrına çalmasa da olurdu be :) Gençler de arada bastırdı,hele kahe'nin kaçırdıkları öeh dedirtti.Serdar'ın yatarak,sağa sola bakarak yaklaşık 30-40 dakka yemesi de hoş olmadı.
chagy Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 kahe'nin kaçırdığından fazlası ilk yarıda zaten gs tarafından kaçırılmıştı. sizin için kaçan golleri sayalım isterseniz... neyse hatice iyi kız sonuçta ama yetersiz kalıyor netice gibi güzel bir kızın yanında.
escape Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 ehehehee hehehehehe hehehehehehe hehehehehe hehehehe
Alcadras Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 chagy said: kahe'nin kaçırdığından fazlası ilk yarıda zaten gs tarafından kaçırılmıştı. sizin için kaçan golleri sayalım isterseniz... neyse hatice iyi kız sonuçta ama yetersiz kalıyor netice gibi güzel bir kızın yanında. gs kaçırabilir. ama gençler açısından bakıyorum olaya. kaçırma gibi bi lüksleri yok. gs gibi bi takıma karşı deplasmanda oynuyosun. atman gerekir o pozisyonları. zaten kaçırdıktan sonra dedim gs alıcak bu maçı diye.
Öne çıkan mesajlar