Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

çok acil

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
adamınbiri said:

Archangel_ said:

adamınbiri said:

Archangel_ said:

şişme, dişinin etrafındaki mukozada kızarıklık vs var mı?

şişme yok sadece ağrı ama şiddetli ağrı

kanal tedavisini bitirdi mi bu seansta yoksa başlayıp daha sonra bitirmek üzere mi bıraktı peki?

tek seansta bitirdi kanal tedavisini.
Mesaj tarihi:
adamınbiri said:

Archangel_ said:

adamınbiri said:

Archangel_ said:

şişme, dişinin etrafındaki mukozada kızarıklık vs var mı?

şişme yok sadece ağrı ama şiddetli ağrı

kanal tedavisini bitirdi mi bu seansta yoksa başlayıp daha sonra bitirmek üzere mi bıraktı peki?

tek seansta bitirdi kanal tedavisini.

çok şiddetli ağrı olması tabii ki normal değil tek seansta yapılan bi kanal tedavisinde.ya küçük iğnelerle siniri alırken dişi aşıp çene kemiğini biraz tırtlatmıştır yada kök ucundan dışarı sinir, kök içindeki enfekte hıbıları itmiştir onlar ağrı yapıyordur. yada hekimin hiç bir yanlışı, suçu olmadan bünyenin oluşturabildiği flare-up denen bi olgudur.sabaha kadar dayanamayacak gibiysen rahatsız et doktorunu ama bu saatte ne yapabilir bilmem.yarın sabah ilk işin yanına gitmek olsun aynı ağrı devam ederse.

biraz teknik bilgiyi tekneadam gibi arkadaşlıklar için özellikle yazdım
Mesaj tarihi:
vaka okuyarak yorum yapma olayını diplomayı vermeden öğretiyolar merak etme!ısrarla ağız dalaşına girmeye çalışıyosun farkındayım ama gereksiz yani. adam sormuş cevap veriyoruz kim neden sormuş kim neden cevap vermiş sanane arkadaşım
Mesaj tarihi:
ben de kanal tedavisi yaptırmıştım geçen hafta, aynı şekilde ağrıdı ve ilerleyen günlerde damağımda da ağrı oluştu. arayıp sormuştum nedir diye, kanal tedavisinden sonra öyle olabilirmiş normalmiş, ama günlerce sürerse sorun olurmuş. pek okumadım sorun zaten çözüldüyse affola.
Mesaj tarihi:
adamınbiri said:

ilk defa kanal tedavisi oldum uyuşturucunun etkisi geçince inanılmaz derecede bi ağrı başladı ve yaklaşık 2 saattir aynı şekilde devam ediyo apranax fort aldım bitane hafiflemedi bile doğalmıdır doktor'u ariyim mi?

3 tane daha al.
Mesaj tarihi:
bende ilk gece yatınca zonklamıştı, ertesi sabaha uyandığımda geçmişti iki seansta da. hayret etmiştim. hastalığım nedeniyle apranax fort vs de yasak, parasetemol dışında ağrı kesici alamıyorum. neyse ki pek ağrımamıştı. dayanılmayacak kadar ağrıyorsa doktora danışmak lazım tabii.

hoş gerçi arkadaş uyudu herhalde, sabaha konuşur doktorla artık geçmediyse.
  • Yeni Oluştur...