asfaloth Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 of hadi adam gereksiz de size noluyo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 güzelmiş, hep FFFFFFFFFFFUUUUUUUUUUU karakterini kimden esinlenerek çizdiklerini merak ederdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 topigi nerde ya onun =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catzee Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 ahah revo konusu (tu) bu arada itiraf ediyorum adamın resmini paintte editleyip ben koydum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 En çok postu atan ben olabilir miyim? garbıç falan dahil 9215 tane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 bazen 2004 öncesi topiclere rastlıyorum Bone said: Bazen 2004 öncesi topiclere rastlıyorum. "Aptal", "gereksiz" konular hakkında insanlar gayet ciddi ve sakin bir şekilde konuşuyorlar. Oysa aynı topic bugün açılmış veya aynı mesaj bugün yazılmış olsa, mesajın sahibi karşılaştığı trollemeler karşısında ne olduğunu şaşırırdı. Başka mesaj atmamış olsa bile trollemeler sonucunda yörünge dışına bile giderdi. Şimdiki topiclere bakıyorum da, sululuktan ve trollemelerden adım atılmıyor. En ufak bir hata yapanı anında darağacına asıyoruz. "Ciddi" birşeyler yazmak isteyene "burayı çok ciddiye alıyorsun, gül geç" deniliyor. Bunların garbage bölümünün açılmasından dolayı mı olduğunu merak ediyorum. İlk açıldığı yıllarda "garbage içi geyik" eleştiriliyordu, eskiden bu tarz şeyler paticikte hoşgörülmüyor, hemen kilitleniyordu. Ancak garbage'de açılan topicler sadece garbage içi kaldığı için bazıları "sakıncası yok" diye düşünüyordu. Bazıları da "bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım" diyerek, garbage bölümünün problem yaratabileceğini söylüyordu. Şahsi kanaatim, eskiden sırf garbage içinde kalan "geyik" tarzı şimdi forumun genelinde oluşmuş durumda. Yanlış anlaşılmasın, "buralar böööle bostandı be" amacıyla açmadım. Benim istediğim şey, forumda trolling/flaming yapılmasına yasaklar getirilmesi. "Sevilmeyen" veya "küfreden" kişiler anında banlanırken, troll ve flamer'lara karşı hiç bir yaptırım uygulanmıyor. Küfür içeren postlar banlanma sebebiyken, küfürden ağır aşşağılama ve hakaretler görmezden geliniyor. "İstediğin kadar trolle, flamele, alay et, dalga geç, ama küfredirsen karşında beni bulursun" tarzı yönetim şeklinden rahatsızım. Bu konuda bir takım önlemler alınmasını diliyorum. Yılın postu seçilebilir veya evet midye dolmanın ki :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 En iyi mod oyunuzu akıllı kullanın topicleriniz kitlenmesin :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 en iyi mod yavuz, hiç elleşmiyo benlen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Dartanian said: bazen 2004 öncesi topiclere rastlıyorum Bone said: Bazen 2004 öncesi topiclere rastlıyorum. "Aptal", "gereksiz" konular hakkında insanlar gayet ciddi ve sakin bir şekilde konuşuyorlar. Oysa aynı topic bugün açılmış veya aynı mesaj bugün yazılmış olsa, mesajın sahibi karşılaştığı trollemeler karşısında ne olduğunu şaşırırdı. Başka mesaj atmamış olsa bile trollemeler sonucunda yörünge dışına bile giderdi. Şimdiki topiclere bakıyorum da, sululuktan ve trollemelerden adım atılmıyor. En ufak bir hata yapanı anında darağacına asıyoruz. "Ciddi" birşeyler yazmak isteyene "burayı çok ciddiye alıyorsun, gül geç" deniliyor. Bunların garbage bölümünün açılmasından dolayı mı olduğunu merak ediyorum. İlk açıldığı yıllarda "garbage içi geyik" eleştiriliyordu, eskiden bu tarz şeyler paticikte hoşgörülmüyor, hemen kilitleniyordu. Ancak garbage'de açılan topicler sadece garbage içi kaldığı için bazıları "sakıncası yok" diye düşünüyordu. Bazıları da "bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım" diyerek, garbage bölümünün problem yaratabileceğini söylüyordu. Şahsi kanaatim, eskiden sırf garbage içinde kalan "geyik" tarzı şimdi forumun genelinde oluşmuş durumda. Yanlış anlaşılmasın, "buralar böööle bostandı be" amacıyla açmadım. Benim istediğim şey, forumda trolling/flaming yapılmasına yasaklar getirilmesi. "Sevilmeyen" veya "küfreden" kişiler anında banlanırken, troll ve flamer'lara karşı hiç bir yaptırım uygulanmıyor. Küfür içeren postlar banlanma sebebiyken, küfürden ağır aşşağılama ve hakaretler görmezden geliniyor. "İstediğin kadar trolle, flamele, alay et, dalga geç, ama küfredirsen karşında beni bulursun" tarzı yönetim şeklinden rahatsızım. Bu konuda bir takım önlemler alınmasını diliyorum. Yılın postu seçilebilir veya evet midye dolmanın ki :D bonbonumu dahil etmiyorum artik, bole her odulu alan adama lifetime achivement verilir kiskislanirya o hesap ehueheu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 en efsane ayar benim ayarım da buraya koymayı yemez şimdi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asfaloth Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Absolut said: En iyi mod oyunuzu akıllı kullanın topicleriniz kitlenmesin :P 2 dürüme oy satıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Kermit viktorla buluşacak,elini uzatacak el sıkışmak istermiş gibi.. viktor sağ elini uzatınca kermit viktoru kendine doğru çekip kafayı yapıştıracak akabinde elini bırakmadan bide karaciğerine vurup yerde acı içinde kıvranmasını izlerken şu sözleri söyleyecek "Yanlış yaptın Viktor beni afişe etmeyecekdin.." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 moar liek http://kermitbale.com/wp-content/uploads/2009/07/kermit1.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 aahhahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 kermit şaringan açmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 kermit said: bi gün ağzımı açıcam bi kaç kişinin sülalecek kulakları çınlayacak. artık kulak zarları ne kadar dayanıklıdır bilemem orasını. küfür arşivim baya geniş çünki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Yilin en iyi patisi: epic fotoşopuyla ad3m Yilin en kotu patisi: hakikaten fail fikirleri/cevapları üstüne inadına sonuna kadar savunmasıyla nileppezdel Yilin en iyi ayari: Viktordan efsanevi ayar Yilin faili: akumanın bana çamur atıyım derken cp den banlanması Yilin topigi: deney7 nazlı Yilin dramasi: "roketi gördüm ama kaçamadım" Yilin en basarili trollu: Patide anlaşılmayan yüksek kalitesiyle Popeye. Pati mentalitesine en uygun troll Sam Yilin en basarisiz trollu: açık ara mulgear6 Yilin moderatoru/admini: Kişisel gibi popüler ve trolle açık bir bölümü süper idare etmesiyle Saeros Yilin postu: Çok var bundan. Çemberi daralttık iyiydi ama hakikaten Lifetime Achivement: Bone edit: iyi hatırlattı nilepi arcane edit2: yavuzu hakettiği yere koyalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Kaede said: Yilin en iyi ayari: Viktordan efsanevi ayar mwahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Yilin en iyi patisi: Admin torpilli olmasına rağmen çabalayıp banlanmayı becerebilmiş BabacumMostors Yilin en kotu patisi: Yorumları sayısız facepalm'a neden olan nileppezdel Yilin en iyi ayari: Kavga çıkarmayacak nitelikte olanlardan Viktor'un Sam'in google alışkanlıklarına dair yorumu çok başarılı Yilin faili: Yerli malı animasyon topikinde millete yarım akıllı diyip beş sayfa sonra hatasını itiraf eden vatandaş Yilin topigi: deney7 nazlı Yilin dramasi: VAY AK bölümündeki Viktor dramı Yilin en basarili trollu: Pop ama troll diyemiyorum öyle bir kalite hakim Yilin en basarisiz trollu: Steve bu kategoride rakipsiz Yilin moderatoru/admini: Bu ödüle layık olacak bir performans görmedim Yilin postu Viktor'un Sam'in google alışkanlıklarına dair yorumu editledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 arcane said: Yilin en iyi patisi: Admin torpilli olmasına rağmen çabalayıp banlanmayı becerebilmiş BabacumMostors ahahahah arcane said: Yilin en basarili trollu: Pop ama troll diyemiyorum öyle bir kalite hakim (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 aklima direk gelenleri seedicem, her kategori icin sayisiz aday vardir buyuk ihtimal ama aklimda kalmaz hic boyle seyler. Yilin en iyi patisi: hepsinin yeri ayri Yilin en kotu patisi: pelin Yilin en iyi ayari: ben vermistirim kesin Yilin faili: STARCRAFT 3 YOLDA!!!! by dai Yilin topigi: deney7 Yilin dramasi: cok var Yilin en basarili trollu: OrCun Yilin en basarisiz trollu: steve, sorry Yilin moderatoru/admini: nefr cok calisiyo, mod olarakta zayninin grisle birlikte copu temizleme calismalari takdire sayan Yilin postu: benim herhangi bi postum sfds cok mutevaziyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 bence en iyisi benim ama neyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Yılın en kötü patisi: Fikirlerime saygı göstermek yerine anlayamadıklarından olduğunu sansam da fail demeleri ve fikirlerimi savunmamı aşağılamaları dolayııyla bana giydiren herkes Dağılın ulan! (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 üzülme seneye düzeltirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Çok çalışacağım, kendimi geliştireceğim ve yılın en kötü patisi seçilmeyeceğim 2010'da! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar