Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Paticik 2009 un En leri

Laurelin

Öne çıkan mesajlar

bazen 2004 öncesi topiclere rastlıyorum

Bone said:

Bazen 2004 öncesi topiclere rastlıyorum. "Aptal", "gereksiz" konular hakkında insanlar gayet ciddi ve sakin bir şekilde konuşuyorlar.
Oysa aynı topic bugün açılmış veya aynı mesaj bugün yazılmış olsa, mesajın sahibi karşılaştığı trollemeler karşısında ne olduğunu şaşırırdı. Başka mesaj atmamış olsa bile trollemeler sonucunda yörünge dışına bile giderdi.

Şimdiki topiclere bakıyorum da, sululuktan ve trollemelerden adım atılmıyor. En ufak bir hata yapanı anında darağacına asıyoruz. "Ciddi" birşeyler yazmak isteyene "burayı çok ciddiye alıyorsun, gül geç" deniliyor.

Bunların garbage bölümünün açılmasından dolayı mı olduğunu merak ediyorum. İlk açıldığı yıllarda "garbage içi geyik" eleştiriliyordu, eskiden bu tarz şeyler paticikte hoşgörülmüyor, hemen kilitleniyordu. Ancak garbage'de açılan topicler sadece garbage içi kaldığı için bazıları "sakıncası yok" diye düşünüyordu. Bazıları da "bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım" diyerek, garbage bölümünün problem yaratabileceğini söylüyordu. Şahsi kanaatim, eskiden sırf garbage içinde kalan "geyik" tarzı şimdi forumun genelinde oluşmuş durumda.

Yanlış anlaşılmasın, "buralar böööle bostandı be" amacıyla açmadım.
Benim istediğim şey, forumda trolling/flaming yapılmasına yasaklar getirilmesi.
"Sevilmeyen" veya "küfreden" kişiler anında banlanırken, troll ve flamer'lara karşı hiç bir yaptırım uygulanmıyor.
Küfür içeren postlar banlanma sebebiyken, küfürden ağır aşşağılama ve hakaretler görmezden geliniyor.

"İstediğin kadar trolle, flamele, alay et, dalga geç, ama küfredirsen karşında beni bulursun" tarzı yönetim şeklinden rahatsızım. Bu konuda bir takım önlemler alınmasını diliyorum.

Yılın postu seçilebilir veya evet midye dolmanın ki :D
Sosyal ağlarda paylaş

Dartanian said:

bazen 2004 öncesi topiclere rastlıyorum

Bone said:

Bazen 2004 öncesi topiclere rastlıyorum. "Aptal", "gereksiz" konular hakkında insanlar gayet ciddi ve sakin bir şekilde konuşuyorlar.
Oysa aynı topic bugün açılmış veya aynı mesaj bugün yazılmış olsa, mesajın sahibi karşılaştığı trollemeler karşısında ne olduğunu şaşırırdı. Başka mesaj atmamış olsa bile trollemeler sonucunda yörünge dışına bile giderdi.

Şimdiki topiclere bakıyorum da, sululuktan ve trollemelerden adım atılmıyor. En ufak bir hata yapanı anında darağacına asıyoruz. "Ciddi" birşeyler yazmak isteyene "burayı çok ciddiye alıyorsun, gül geç" deniliyor.

Bunların garbage bölümünün açılmasından dolayı mı olduğunu merak ediyorum. İlk açıldığı yıllarda "garbage içi geyik" eleştiriliyordu, eskiden bu tarz şeyler paticikte hoşgörülmüyor, hemen kilitleniyordu. Ancak garbage'de açılan topicler sadece garbage içi kaldığı için bazıları "sakıncası yok" diye düşünüyordu. Bazıları da "bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım" diyerek, garbage bölümünün problem yaratabileceğini söylüyordu. Şahsi kanaatim, eskiden sırf garbage içinde kalan "geyik" tarzı şimdi forumun genelinde oluşmuş durumda.

Yanlış anlaşılmasın, "buralar böööle bostandı be" amacıyla açmadım.
Benim istediğim şey, forumda trolling/flaming yapılmasına yasaklar getirilmesi.
"Sevilmeyen" veya "küfreden" kişiler anında banlanırken, troll ve flamer'lara karşı hiç bir yaptırım uygulanmıyor.
Küfür içeren postlar banlanma sebebiyken, küfürden ağır aşşağılama ve hakaretler görmezden geliniyor.

"İstediğin kadar trolle, flamele, alay et, dalga geç, ama küfredirsen karşında beni bulursun" tarzı yönetim şeklinden rahatsızım. Bu konuda bir takım önlemler alınmasını diliyorum.

Yılın postu seçilebilir veya evet midye dolmanın ki :D

bonbonumu dahil etmiyorum artik, bole her odulu alan adama lifetime achivement verilir kiskislanirya o hesap ehueheu
Sosyal ağlarda paylaş

Kermit viktorla buluşacak,elini uzatacak el sıkışmak istermiş gibi.. viktor sağ elini uzatınca kermit viktoru kendine doğru çekip kafayı yapıştıracak akabinde elini bırakmadan bide karaciğerine vurup yerde acı içinde kıvranmasını izlerken şu sözleri söyleyecek

"Yanlış yaptın Viktor beni afişe etmeyecekdin.."

Sosyal ağlarda paylaş

Yilin en iyi patisi: epic fotoşopuyla ad3m
Yilin en kotu patisi: hakikaten fail fikirleri/cevapları üstüne inadına sonuna kadar savunmasıyla nileppezdel
Yilin en iyi ayari: Viktordan efsanevi ayar
Yilin faili: akumanın bana çamur atıyım derken cp den banlanması
Yilin topigi: deney7 nazlı
Yilin dramasi: "roketi gördüm ama kaçamadım"
Yilin en basarili trollu: Patide anlaşılmayan yüksek kalitesiyle Popeye. Pati mentalitesine en uygun troll Sam
Yilin en basarisiz trollu: açık ara mulgear6
Yilin moderatoru/admini: Kişisel gibi popüler ve trolle açık bir bölümü süper idare etmesiyle Saeros
Yilin postu: Çok var bundan. Çemberi daralttık iyiydi ama hakikaten
Lifetime Achivement: Bone

edit: iyi hatırlattı nilepi arcane
edit2: yavuzu hakettiği yere koyalım
Sosyal ağlarda paylaş

Yilin en iyi patisi:
Admin torpilli olmasına rağmen çabalayıp banlanmayı becerebilmiş BabacumMostors
Yilin en kotu patisi:
Yorumları sayısız facepalm'a neden olan nileppezdel
Yilin en iyi ayari:
Kavga çıkarmayacak nitelikte olanlardan Viktor'un Sam'in google alışkanlıklarına dair yorumu çok başarılı
Yilin faili:
Yerli malı animasyon topikinde millete yarım akıllı diyip beş sayfa sonra hatasını itiraf eden vatandaş
Yilin topigi:
deney7 nazlı
Yilin dramasi:
VAY AK bölümündeki Viktor dramı
Yilin en basarili trollu:
Pop ama troll diyemiyorum öyle bir kalite hakim
Yilin en basarisiz trollu:
Steve bu kategoride rakipsiz
Yilin moderatoru/admini:
Bu ödüle layık olacak bir performans görmedim
Yilin postu
Viktor'un Sam'in google alışkanlıklarına dair yorumu

editledim.
Sosyal ağlarda paylaş

aklima direk gelenleri seedicem, her kategori icin sayisiz aday vardir buyuk ihtimal ama aklimda kalmaz hic boyle seyler.

Yilin en iyi patisi: hepsinin yeri ayri
Yilin en kotu patisi: pelin
Yilin en iyi ayari: ben vermistirim kesin
Yilin faili: STARCRAFT 3 YOLDA!!!! by dai
Yilin topigi: deney7
Yilin dramasi: cok var
Yilin en basarili trollu: OrCun
Yilin en basarisiz trollu: steve, sorry
Yilin moderatoru/admini: nefr cok calisiyo, mod olarakta zayninin grisle birlikte copu temizleme calismalari takdire sayan
Yilin postu: benim herhangi bi postum sfds

cok mutevaziyim
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...