Holy Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 tolga özkalfa 2 bursa 1 beşiktaş oynamıyor maçı yanlışın var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 bobo zaaaaaa bobo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
radagast62 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 2-2 ergic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 bu sene 15. kez falan maç izliyorum adam gibi ama sanırım anelka'nın elle golünden beri bu kadar satılmış bir hakem görmedim. sinir hastası oldum 90 dakika içerisinde. beşiktaşta ne kadar futbolcu varsa nefret ettim hepsinden oyundaki tavırlarından falan. ibrahim üzülmezi şu an verseler elime öldüresiye dövmek istiyorum o derece. bi daha da derbi dışında lig maçı falan izlemem derken bursa golünü attı helal olsun demirören at 5-10 milyar daha bi penaltı daha çalsın tolga telsizden ver haberi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 ZAAAAA yavru kartallar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
radagast62 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 AHAHAHA ZAPO ATTI LAN AYARA GEL 3-2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 ZAPOROLLED Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 yılbaşı için jingle bells melodisi ile kartagogogogo diyen beşiktaş taraftarını da tebrik ederim, şu maçta tek düzgün işi onlar yaptı. 3-2 BURSA! OH ULAN PATLASIN! PARALAR YANDI DEMİRÖREN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 ah ulen ah, üst yazacaktım bjk forvetlerine güvenemedim. ahh ulennn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 beşiktaşın 3 gol yemesi ve 2 gol atması çok ilginç maç olmuş keşke izleseydim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 zuaaaaaaaaaaaaa zapoed Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sigisMoNd Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 besiktas ZAAAAAAAAAAAAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 heryerinden öpüyorum ivankov Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Holy said: heryerinden öpüyorum ivankov Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Küfür ediyolar bir de. ZAAAAAAAA. ZAPOWNED Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 bursa hakemi de yendi çok da güzel oynuyor bu takım helal olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 2-1 den sonra çocuğu yatırdım lan sabah ne diycem oğluma. Ulan böyle kaybettiğimiz maçları toplasan 4 yıldızımız olurdu anasını satayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 hyr ama beşiktaş dinamo gibi takım 90dk süper temposu var.gs ve fb öyle değil diyorlardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Or1on Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 ZAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA come on kermit! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 maçtan sonra edilen küfürlerden saha kapatma cezası falan gelebiliyor mu? adamlar yorulmadan sayıyo helal olsun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Manve_13 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Holy said: maçtan sonra edilen küfürlerden saha kapatma cezası falan gelebiliyor mu? adamlar yorulmadan sayıyo helal olsun :) Devam etsinler valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 ZAAAAAAAAAAAAA noldu bu supersonik takıma yauvvvv?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 spor programlarını asıl şimdi izlemek istiyorum. bursa kazandığı için acaba Tolga Özkalfa'nın hediyesi olan golleri görmezden gelicekler mi yoksa yerden yere vuracaklar mı bu adamı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
radagast62 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 duvardan duvara vurmaları lazım bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Turşu Ali Tandoğan ile Zapo hayatlarının maçlarını oynadılar :D yıldırım demirören yeterrrrrrrrr :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar