Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

isyanim sana

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Sevmiyorum seni Jean Piaget, herkes uyurken, uykuya hazilanirken ya da en azindan istedigi anda uyuyabilecegini bilirken niye ben senin cocuk tespitlerini okumak zorundayim ki, uzucu, aglamak istiyorum... ben bi kahve alip geliyorum
Mesaj tarihi:
mokoko said:

kahve uykuyu engellemio anlayın artık bunu. psikolojik o. o kadar uykuyu engelleyen bişi arıosanız gibi redbull için istesenizde uyuyamazsınız.

İkisi de kafein bazlı ama buna ne diyoruz?
Mesaj tarihi:
Xaenin said:

mokoko said:

kahve uykuyu engellemio anlayın artık bunu. psikolojik o. o kadar uykuyu engelleyen bişi arıosanız gibi redbull için istesenizde uyuyamazsınız.

rep up
Mesaj tarihi:
Xaenin said:

mokoko said:

tamamda biri aynı zamanda enerji veriyo. tiguhan mıdır nedir içindeki. olay o yani. ayrıca biri sıcak diğeri soğuk. mantık olarak sıcak daha bi uyku kıvamına getirir insanı. soğuk olansa guzel bi açar adamı. soğuk kahve falan demeyin şimdi. soğuk kahve=süt.
Mesaj tarihi:
o onceki sinavin konusuydu da, daha sempatikti bence, mantikliydi, yeni birsey ogrenmis gibi hissettiriyordu, simdi ise sanki bildigim herseyi degisik sekillerde onume sunuyorlar, amacsiz...
Mesaj tarihi:
mokoko said:

Xaenin said:

mokoko said:

tamamda biri aynı zamanda enerji veriyo. tiguhan mıdır nedir içindeki. olay o yani. ayrıca biri sıcak diğeri soğuk. mantık olarak sıcak daha bi uyku kıvamına getirir insanı. soğuk olansa guzel bi açar adamı. soğuk kahve falan demeyin şimdi. soğuk kahve=süt.

Valla bir double espresso beni canavar gibi açıyor hiç acımadan.
  • Yeni Oluştur...