coquette Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Sevmiyorum seni Jean Piaget, herkes uyurken, uykuya hazilanirken ya da en azindan istedigi anda uyuyabilecegini bilirken niye ben senin cocuk tespitlerini okumak zorundayim ki, uzucu, aglamak istiyorum... ben bi kahve alip geliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 rakı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 kahve uykuyu engellemio anlayın artık bunu. psikolojik o. o kadar uykuyu engelleyen bişi arıosanız gibi redbull için istesenizde uyuyamazsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 iç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 ah be hacı. mokokoya "arayakaçan pati" ünvanı verilmesini talep ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coquette Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 redbull da var aslinda, olabilir, ama yerimde oturup ders calismam gerektigini dusundum de, olmaz ne icilir ama simdi, moda girmis olabilirim, kahretsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Laraken said: ah be hacı. mokokoya "arayakaçan pati" ünvanı verilmesini talep ediyorum. hem nickimlede uyar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 redbulları okut yerine şalgam suyu al, rakıyla iç işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 mokoko said: Laraken said: ah be hacı. mokokoya "arayakaçan pati" ünvanı verilmesini talep ediyorum. hem nickimlede uyar. de ayrı arayakaçan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coquette Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 raki yok ki evde, daha fazla tekila ya da ne bileym vodka insaniyimdir, onlar da su anki ruh halime uymuyorlar, keske hic dogmasaydin jean, ne guzel olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 mokoko said: kahve uykuyu engellemio anlayın artık bunu. psikolojik o. o kadar uykuyu engelleyen bişi arıosanız gibi redbull için istesenizde uyuyamazsınız. İkisi de kafein bazlı ama buna ne diyoruz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coquette Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Xaenin said: mokoko said: kahve uykuyu engellemio anlayın artık bunu. psikolojik o. o kadar uykuyu engelleyen bişi arıosanız gibi redbull için istesenizde uyuyamazsınız. İkisi de kafein bazlı ama buna ne diyoruz? rep up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 bi insanın evinde nasıl rakı olmaz hafız, düşünüom düşünüom bulamıom. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 belki bittiğindendir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Xaenin said: mokoko said: kahve uykuyu engellemio anlayın artık bunu. psikolojik o. o kadar uykuyu engelleyen bişi arıosanız gibi redbull için istesenizde uyuyamazsınız. İkisi de kafein bazlı ama buna ne diyoruz? tamamda biri aynı zamanda enerji veriyo. tiguhan mıdır nedir içindeki. olay o yani. ayrıca biri sıcak diğeri soğuk. mantık olarak sıcak daha bi uyku kıvamına getirir insanı. soğuk olansa guzel bi açar adamı. soğuk kahve falan demeyin şimdi. soğuk kahve=süt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Türk kahvesi+sigara baya erteliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coquette Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 ya fasil havasinda guzel gidiyor bence, ya da balik varsa, hic almadim, evde olduysa da arkadaslar getirdi diye olmustur, o derece yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coquette Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 BulletRide said: Türk kahvesi+sigara baya erteliyor cezvem bile var, yeni aldim, yaparim hic kacmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 barbu said: belki bittiğindendir. bak onu anlarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 bunun k3nk'i Kohlberg var bi de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coquette Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 o onceki sinavin konusuydu da, daha sempatikti bence, mantikliydi, yeni birsey ogrenmis gibi hissettiriyordu, simdi ise sanki bildigim herseyi degisik sekillerde onume sunuyorlar, amacsiz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 mokoko said: Xaenin said: mokoko said: kahve uykuyu engellemio anlayın artık bunu. psikolojik o. o kadar uykuyu engelleyen bişi arıosanız gibi redbull için istesenizde uyuyamazsınız. İkisi de kafein bazlı ama buna ne diyoruz? tamamda biri aynı zamanda enerji veriyo. tiguhan mıdır nedir içindeki. olay o yani. ayrıca biri sıcak diğeri soğuk. mantık olarak sıcak daha bi uyku kıvamına getirir insanı. soğuk olansa guzel bi açar adamı. soğuk kahve falan demeyin şimdi. soğuk kahve=süt. Valla bir double espresso beni canavar gibi açıyor hiç acımadan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar