PZero Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 gs ve fb nin rakiplerini analiz edersek gs ninde fbninde işlerinin cok zor olduğunu görebiliriz . büyük ihtimalle ikiside ilk maçların sonunda havlu atarlar
adamınbiri Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 nasıl belli beşiktaşlı olduğu ahahahaha
Arkasokak Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 3 yeriz 5 yeriz 7 yeriz ama 8 yemeyiz :)
tellos Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Tabi hepimiz pes2010 oynıyan insanlarız evet atletiko madridin 3 4 3 e uygun kadro yapısı, hızlı ve şut yuzdesi yüksek forvetleri ve kırmızı beyaz kale fileleri hepimizin hoşuna gidiyo,ama gerçekte atletiko kötü bir takım ha eleyebilir tabiki muhtemel ama bu atletiko iyi bi takım oldugu için olmıycak forlan dediğin adam koşmaz etmez kun'cuk ha bugun ha yarın zaten gidiyo kafası madridde değil güzel yetenekli oyuncuları alıp kullanamayan bi takım yahu. Bana göre lille daha teklikeli valla büyük ihtimalle bizim fatih terimin fransız versiyonu tarzı ilerleyen ve başarayı koşan bi takım olacagını inanıyorum gaz ile her taşı delebildigimz gibi her maçıda kazanılabilir bi takım bence. Sonrası yorum yapmak gereksiz zaten juve liverpool bunlar elbet bi yerde çıkar karşımıza o zman gs fb karması gelse paşa paşa elenir.
tellos Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 ya oluyo arada geliyo banada işte napıyım kankam
Yenerk85 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 tellos said: Tabi hepimiz pes2010 oynıyan insanlarız evet atletiko madridin 3 4 3 e uygun kadro yapısı, hızlı ve şut yuzdesi yüksek forvetleri ve kırmızı beyaz kale fileleri hepimizin hoşuna gidiyo,ama gerçekte atletiko kötü bir takım ha eleyebilir tabiki muhtemel ama bu atletiko iyi bi takım oldugu için olmıycak forlan dediğin adam koşmaz etmez kun'cuk ha bugun ha yarın zaten gidiyo kafası madridde değil güzel yetenekli oyuncuları alıp kullanamayan bi takım yahu. Bana göre lille daha teklikeli valla büyük ihtimalle bizim fatih terimin fransız versiyonu tarzı ilerleyen ve başarayı koşan bi takım olacagını inanıyorum gaz ile her taşı delebildigimz gibi her maçıda kazanılabilir bi takım bence. Sonrası yorum yapmak gereksiz zaten juve liverpool bunlar elbet bi yerde çıkar karşımıza o zman gs fb karması gelse paşa paşa elenir. beşiktaşlıyım ama gs-fb karmasına bi alex bi lugano girer gibi :)
poopla Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 bianda gaza gelip karma yaptım volkan gökhan-lugano-servet-santos baroni topal alex keita kewel baros(semih)
BulletRide Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Teneriffe 1 - 1 Atl. Madrid Lille 3 - 0 Le Mans Atletico Madrid düşme hattının 2 puan üstünde sadece kötü gidiş sürüyor, Lille ise maç fazlasıyla üçüncülüğe yükseldi.
Holy Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 ama atletico çok daha iyi takım hatta dünyanın en iyi takımı lille sadece şanslı bir mahalle takımı
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 tamam lille süper agalar. fenerin işi çokkkkk zor çokkk. lille çok güçlü imba takım. atleticodan cacık olmaz. lille maç yapsa atleticoya 10 tane sallar öyle
Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Of ne ballı Fb Lille çekmiş. Gidip elenirler bir de şimdi bunlara hehehe.
Arkasokak Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 poopla said: bianda gaza gelip karma yaptım volkan gökhan-lugano-servet-santos baroni topal alex keita kewel baros(semih) bilica gayet formdayken servet demek şaşkınlıktır. topal yerine de gayet emre vazgeçilmez adam. bi tek forvet hattı doğru baros kewell keita dağıtılabilir.
rubrubbakidibakbak Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 volkan sabri lugano emreaşık dossantos baroni emre keita alex/arda kewell baros ben olsam böyle yapardım. şaka olsun falan diye de yazmadım. bu kadro keşke elimde olsaydı.
Arkasokak Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 gökhan gönül bu ara düşüşte ve sabri revaçta haklı bir tercih. ama bilica'yı inatla gözardı ediyorsunuz. alex dururken arda'nın adı anılmamalı bence :)
cavanagh Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Arkasokak said: gökhan gönül bu ara düşüşte ve sabri revaçta haklı bir tercih. ama bilica'yı inatla gözardı ediyorsunuz. alex dururken arda'nın adı anılmamalı bence :) aynısını yazıcaktım o kadroda bi gökhan-sabri değişikliği yaparım şu anki performanslarına göre
poopla Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Arkasokak said: poopla said: bianda gaza gelip karma yaptım volkan gökhan-lugano-servet-santos baroni topal alex keita kewel baros(semih) bilica gayet formdayken servet demek şaşkınlıktır. topal yerine de gayet emre vazgeçilmez adam. bi tek forvet hattı doğru baros kewell keita dağıtılabilir. gsli arkadaşlara ayıp olmasın diye yazdım. :D
chagy Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 bende baroniyi beğenmiyorum yahu. Bilica'yı baroninin yerine koyun daha iyi.
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Agüeroyu izlemeye ali sami yene gidicem
Öne çıkan mesajlar