Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

UEFA EL ve Şampiyonlar Ligi 2. tur kuraları

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
gs ve fb nin rakiplerini analiz edersek gs ninde fbninde işlerinin cok zor olduğunu görebiliriz .
büyük ihtimalle ikiside ilk maçların sonunda havlu atarlar
Mesaj tarihi:
Tabi hepimiz pes2010 oynıyan insanlarız evet atletiko madridin 3 4 3 e uygun kadro yapısı, hızlı ve şut yuzdesi yüksek forvetleri ve kırmızı beyaz kale fileleri hepimizin hoşuna gidiyo,ama gerçekte atletiko kötü bir takım ha eleyebilir tabiki muhtemel ama bu atletiko iyi bi takım oldugu için olmıycak forlan dediğin adam koşmaz etmez kun'cuk ha bugun ha yarın zaten gidiyo kafası madridde değil güzel yetenekli oyuncuları alıp kullanamayan bi takım yahu. Bana göre lille daha teklikeli valla büyük ihtimalle bizim fatih terimin fransız versiyonu tarzı ilerleyen ve başarayı koşan bi takım olacagını inanıyorum gaz ile her taşı delebildigimz gibi her maçıda kazanılabilir bi takım bence. Sonrası yorum yapmak gereksiz zaten juve liverpool bunlar elbet bi yerde çıkar karşımıza o zman gs fb karması gelse paşa paşa elenir.
Mesaj tarihi:
tellos said:

Tabi hepimiz pes2010 oynıyan insanlarız evet atletiko madridin 3 4 3 e uygun kadro yapısı, hızlı ve şut yuzdesi yüksek forvetleri ve kırmızı beyaz kale fileleri hepimizin hoşuna gidiyo,ama gerçekte atletiko kötü bir takım ha eleyebilir tabiki muhtemel ama bu atletiko iyi bi takım oldugu için olmıycak forlan dediğin adam koşmaz etmez kun'cuk ha bugun ha yarın zaten gidiyo kafası madridde değil güzel yetenekli oyuncuları alıp kullanamayan bi takım yahu. Bana göre lille daha teklikeli valla büyük ihtimalle bizim fatih terimin fransız versiyonu tarzı ilerleyen ve başarayı koşan bi takım olacagını inanıyorum gaz ile her taşı delebildigimz gibi her maçıda kazanılabilir bi takım bence. Sonrası yorum yapmak gereksiz zaten juve liverpool bunlar elbet bi yerde çıkar karşımıza o zman gs fb karması gelse paşa paşa elenir.

beşiktaşlıyım ama gs-fb karmasına bi alex bi lugano girer gibi :)
Mesaj tarihi:
tamam lille süper agalar. fenerin işi çokkkkk zor çokkk. lille çok güçlü imba takım.

atleticodan cacık olmaz.

lille maç yapsa atleticoya 10 tane sallar öyle
Mesaj tarihi:
poopla said:

bianda gaza gelip karma yaptım
volkan
gökhan-lugano-servet-santos
baroni topal
alex
keita kewel
baros(semih)

bilica gayet formdayken servet demek şaşkınlıktır. topal yerine de gayet emre vazgeçilmez adam. bi tek forvet hattı doğru baros kewell keita dağıtılabilir.
Mesaj tarihi:
Arkasokak said:

gökhan gönül bu ara düşüşte ve sabri revaçta haklı bir tercih. ama bilica'yı inatla gözardı ediyorsunuz. alex dururken arda'nın adı anılmamalı bence :)

aynısını yazıcaktım
o kadroda bi gökhan-sabri değişikliği yaparım şu anki performanslarına göre
Mesaj tarihi:
Arkasokak said:

poopla said:

bianda gaza gelip karma yaptım
volkan
gökhan-lugano-servet-santos
baroni topal
alex
keita kewel
baros(semih)

bilica gayet formdayken servet demek şaşkınlıktır. topal yerine de gayet emre vazgeçilmez adam. bi tek forvet hattı doğru baros kewell keita dağıtılabilir.

gsli arkadaşlara ayıp olmasın diye yazdım. :D
  • Yeni Oluştur...