fizban Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 fb ve gs seri başı kurada, muhtemel rakipler şunlar Lıverpool (İngiltere) Rubın Kazan (Rusya) Standard Lıege (Belçika) Atletıco Madrid (İspanya) Everton (İngiltere) Vıllarreal (İspanya) Hertha berlın (Almanya) Fulham (İngiltere) Panathınaıkos (Yunanistan) Club Brugge (Belçika) Kopenhag (Danimarka) Ahtletıc Bılbao (İspanya) Lille (Fransa) Ajax(Hollanda) Hamburg(Almanya) Twente (Hollanda) FB Twente'yle GS Panathinaikos'la eşleşemiyor. Umarım GS Twente'yi Fener de Panathinaikos'u çeker eheh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 hamburgu istiyorum onun harici işallah juventus liverpool gibi birşey gelirki potansiyelimizi görelim.muhtemel final rakibimizi elemiş oluruz hemde görürüz takım neymiş. juventusu nerde gördüydüm ben ya.vardı sanki listede :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 kendimizi kandırmayalım ki ne FB ne GS şu halleriyle juventus falan eleyemez liverpool baya kötü normalden, orada belki %10 gibi şansımız olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 hamburg , herta , brugge en kek takımlar bence.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 brugge gelsin, top yapıp oynarız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 liverpool un ölüsü eler bizi ya rüya görmeyin , torres gerrard kuyt üçlüsü yeter gerisi oynamasada olur.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 galatasarayın avrupa maçlarını izlemediniz sanırım.lige göre yorum yapıosak tamam.geçen sene ligde 5. olmamıza ragmen uefa da kendimizi eledik.yoksa yarı final-final giderdik galatasaray yarın denizlisporla oynasa maça temkinli yaklaşırım.yenilebiliriz gibi şeyler söylerim.ki yenilebiliriz hakkaten. ama liverpool maçı var desen yarın yeniceğimize inanırım.kadromuzda kim olursa olsun.ki yeneriz :) başka takımları bilmem ama galatasaray bu işi yapıyor yani.avrupada başka bi takım oluyor.bunu da bu saatten sora inkar eden cıkmaz hheralde :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 ahaha valla şu haliyle inkar ederim bu sene avrupada aman aman top oynamadınız ki bütün maçlarınızı izledim. geçen sene evet iyiydiniz de bu sene cacık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Geçen seneki Benfica maçı Galatasaray'ın 10 yıldan oynadığı en iyi Avrupa maçıydı mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Liverpool, Hamburg, Everton ve Rubin çıkmaması iyi olur bence iki takım için de. Belki Atletico Madrid. İnanılmaz formsuzlar gerçi de nolduğunu anlamadan 2-3 tane art arda ekleyecek adamları var, Liverpool ve kısmen Hamburg da keza öyle. Everton ve Rubin de hem oturmuş gözüken, hem de belli kalitesi olan takımlar. Zorluk çıkarabilir. Gerisinden çekinmem açıkçası. Hertha veya Brugge şahane kura olur bi de. Tabi bizim takımların günü gününü tutmazken şubattaki maçlar için de konuşmak zor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Red said: galatasarayın avrupa maçlarını izlemediniz sanırım.lige göre yorum yapıosak tamam.geçen sene ligde 5. olmamıza ragmen uefa da kendimizi eledik.yoksa yarı final-final giderdik galatasaray yarın denizlisporla oynasa maça temkinli yaklaşırım.yenilebiliriz gibi şeyler söylerim.ki yenilebiliriz hakkaten. ama liverpool maçı var desen yarın yeniceğimize inanırım.kadromuzda kim olursa olsun.ki yeneriz :) başka takımları bilmem ama galatasaray bu işi yapıyor yani.avrupada başka bi takım oluyor.bunu da bu saatten sora inkar eden cıkmaz hheralde :). iyi guzelde kolpa panathinaykos bile birazcık son vurus yapabilse ilk maçta yenerdi sizi. ilerdeki adamlar cok iyi gs de ama ole liverpool falan gelirse haşat eder o defansı. o yuzden hayallere kapılmayın bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 galatasaray'ın yalnız panathinaikos macını hatırlıyorum (diğerlerini de izledim de hatırlamıyorum, bir tane 3'lük maç vardı o da mı pana maçıydı ?), onda da ligden gayet farksızdı. potansiyelleri görmeye gerek yok, mümkünse büyükler birbirlerini kırsın, cidden cok istiyorum bu sene bir türk takımının yukarılara cıkmasını. yeni formatla iki türk takımının birden çeyrek / yarı final oynadığında kazanacağımız puanları düşünsenize. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Liverpool çıkarsa gayet çekişiriz.O kadar da abartmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Anlamıyorum abi Liverpool gelsin gücümüzü görelim diyenleri, yarı finale falan çıkalım orda gelsinler. ÇEK BİR BRUGGE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 abi salak gibi bi takım gelir karşımıza, oynamayız yeniliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Ya bu arada hazır konuşuluyorken burada sorıym Salzburg'un maçlarını hiç izleyen oldu mu? O grupta nasıl 18 puanla çıktılar çok merak ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Gs twente - Fener pana cekse ne eglenceli olur he :D hem de kolayca tur atlariz el ele Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 En baldan tatlı kura = Hertha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 hahahahah gs liverpool u eler ama anca rüyasında :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 arsenal için de öyle diyorlardı ama? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 top yuvarlak.. bu iş hiç belli olmaz hani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 mesajı atar atmaz gelecek cevabı biliyordum yıl 2000 sayın seyirciler ... :D o eski halinizden eser yok şimdi geçiniz ya , gs liverpool ile 100 kere eşleşse 100 ündede liverpool eler o kadar eminim herşeyinede iddaaya girerim.. ha samiyende belki birşeyler olur , zamanında bjk da yapmıştı birşeyler sonu vahim oldu ama :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 BabacumMostors said: arsenal için de öyle diyorlardı ama? Arsenal zamanındaki kadroya 3 yabancı yerine Rüştü-Alpay-Yıldıray ekleyerek dünya üçüncüsü de olduk ama? Bizim takımlara yine orta halli takımlar çıkar, kurada ballı oluyoruz ne hikmetse, ama eleyebilir miyiz bilmem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 fb ye everton gs ye hertha cıkar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 BabacumMostors said: top yuvarlak.. bu iş hiç belli olmaz hani. demişim ama onu okuyan bunu da okusun lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar