Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

UEFA EL ve Şampiyonlar Ligi 2. tur kuraları

fizban

Öne çıkan mesajlar

fb ve gs seri başı kurada, muhtemel rakipler şunlar

Lıverpool (İngiltere)
Rubın Kazan (Rusya)
Standard Lıege (Belçika)
Atletıco Madrid (İspanya)
Everton (İngiltere)
Vıllarreal (İspanya)
Hertha berlın (Almanya)
Fulham (İngiltere)
Panathınaıkos (Yunanistan)
Club Brugge (Belçika)
Kopenhag (Danimarka)
Ahtletıc Bılbao (İspanya)
Lille (Fransa)
Ajax(Hollanda)
Hamburg(Almanya)
Twente (Hollanda)

FB Twente'yle GS Panathinaikos'la eşleşemiyor.
Umarım GS Twente'yi Fener de Panathinaikos'u çeker eheh.
Sosyal ağlarda paylaş

galatasarayın avrupa maçlarını izlemediniz sanırım.lige göre yorum yapıosak tamam.geçen sene ligde 5. olmamıza ragmen uefa da kendimizi eledik.yoksa yarı final-final giderdik

galatasaray yarın denizlisporla oynasa maça temkinli yaklaşırım.yenilebiliriz gibi şeyler söylerim.ki yenilebiliriz hakkaten.

ama liverpool maçı var desen yarın yeniceğimize inanırım.kadromuzda kim olursa olsun.ki yeneriz :)

başka takımları bilmem ama galatasaray bu işi yapıyor yani.avrupada başka bi takım oluyor.bunu da bu saatten sora inkar eden cıkmaz hheralde :).
Sosyal ağlarda paylaş

Liverpool, Hamburg, Everton ve Rubin çıkmaması iyi olur bence iki takım için de. Belki Atletico Madrid. İnanılmaz formsuzlar gerçi de nolduğunu anlamadan 2-3 tane art arda ekleyecek adamları var, Liverpool ve kısmen Hamburg da keza öyle. Everton ve Rubin de hem oturmuş gözüken, hem de belli kalitesi olan takımlar. Zorluk çıkarabilir.

Gerisinden çekinmem açıkçası. Hertha veya Brugge şahane kura olur bi de. Tabi bizim takımların günü gününü tutmazken şubattaki maçlar için de konuşmak zor.
Sosyal ağlarda paylaş

Red said:

galatasarayın avrupa maçlarını izlemediniz sanırım.lige göre yorum yapıosak tamam.geçen sene ligde 5. olmamıza ragmen uefa da kendimizi eledik.yoksa yarı final-final giderdik

galatasaray yarın denizlisporla oynasa maça temkinli yaklaşırım.yenilebiliriz gibi şeyler söylerim.ki yenilebiliriz hakkaten.

ama liverpool maçı var desen yarın yeniceğimize inanırım.kadromuzda kim olursa olsun.ki yeneriz :)

başka takımları bilmem ama galatasaray bu işi yapıyor yani.avrupada başka bi takım oluyor.bunu da bu saatten sora inkar eden cıkmaz hheralde :).

iyi guzelde kolpa panathinaykos bile birazcık son vurus yapabilse ilk maçta yenerdi sizi. ilerdeki adamlar cok iyi gs de ama ole liverpool falan gelirse haşat eder o defansı. o yuzden hayallere kapılmayın bence.
Sosyal ağlarda paylaş

galatasaray'ın yalnız panathinaikos macını hatırlıyorum (diğerlerini de izledim de hatırlamıyorum, bir tane 3'lük maç vardı o da mı pana maçıydı ?), onda da ligden gayet farksızdı.

potansiyelleri görmeye gerek yok, mümkünse büyükler birbirlerini kırsın, cidden cok istiyorum bu sene bir türk takımının yukarılara cıkmasını.

yeni formatla iki türk takımının birden çeyrek / yarı final oynadığında kazanacağımız puanları düşünsenize.
Sosyal ağlarda paylaş

mesajı atar atmaz gelecek cevabı biliyordum yıl 2000 sayın seyirciler ... :D

o eski halinizden eser yok şimdi geçiniz ya , gs liverpool ile 100 kere eşleşse 100 ündede liverpool eler o kadar eminim herşeyinede iddaaya girerim..

ha samiyende belki birşeyler olur , zamanında bjk da yapmıştı birşeyler sonu vahim oldu ama :D
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...