adamınbiri Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 yılbaşı sonrası izmir'e gidicem ama izmir hakkında pek bi bilgim yok hangi otobüs şirketini kullaniyim yanımda kaç para götüriyim? kalıcak yerim var otelde falan kalmıyacam ama sanırım oralarda meşhur olan tüm mekanlarda içicez rakı balık falan yapılcak tahmini nekadar paraya ihtiyacım olur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
capul Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Kaç gün kalıcan ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 max 4 gün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Sözlük al Türkçe/İzmirce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 bakkala gidip çekirdek alabilirmiyim diyecem o kaçmaz çiğdem diye beni düzeltirse hayır arkadaşım çekirdek diyicem tartışma içerisine giricem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-alatariel- Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 boyozla beslen benim yerime =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
capul Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 6 sene İzmirde yaşadım ve bir kere bile çiğdem demek zorunda kalmadım ona takılma sen fazla :P Bir de gidiceğiniz yerler baya farkedicek ama akşam öğünleri sana muhtemelen 20-30 tl ye patlıcak. Rakı Balık gecesinde de taşı çatlatsan ortasından 60 harcarsın. Bu arada Gandinin yerine uğramayı ihmal etmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 capul said: 6 sene İzmirde yaşadım ve bir kere bile çiğdem demek zorunda kalmadım ona takılma sen fazla :P şanslıymışsın bak sen ben ilkokul 3 senemdeyken izmir'e taşınmıştık, okulun kantinine ilk gittiğimde simit istemiştim, kantindeki velet simit yok gevrek var ehereherh demişti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 İzmir-İstanbul otobüs çok uzun sürer.Uçaklar baya ucuzladı şu sıra, gideceğin tarih de belliyken ucuza kapatırsın bileti.Ama otobüs diyorsan Varan iyidir, Boss iyiydi zamanında ama battılar. Her gece rakıbalık, full gezicem diyorsan 500 at bir cebe garanti olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 herseyi disarda yedigi ictigini sayiyorum gunluk 200 den 800-1000 yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 yeni açılan bir mekan var lujan,tek viski 35 tl sen hesap et.En iyi yerlere gidicez diyosan oraya götürürler kesin.Güzel bir rakı-balık olayından da kişi başı en fazla 80 tl'ye çıkarsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 4 gün rakı-balık sıkar.Bir ilk günün akşamı,bir de dönmeden önceki günün gün batımında yapsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 günlük 500den 2000tl ayır bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar