Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Internet explorer harici program

Daniel

Öne çıkan mesajlar

Şu orta mouse tuşu olayını hala tam düzeltemediler. Hala standart bi orta mouse tuşu gibi işlemiyo. Tuşa basılı tutup sayfayı aşağı indirip tuşu bırakırsan, normalde sayfayı kaydırma işleminin durması lazım. Ama bunda öyle diil. İlla 2. bi defa basacaksın tuşa ki dursun. Gerçi daha önceleri hiç çalışmıyodu sdfkjsfd

Chrome iyidir yine de. Bilgisayar açılır açılmaz Firefox'u açmak cehennem azabı.
Sosyal ağlarda paylaş

Abi işte normalde orta tuşa basılı tutup, sayfayı kaydırıp, orta tuşu bıraktığında sayfa kaydırma işleminin durması lazım. Ama Chrome'da onu yapamıyosun. Chrome o basılı tutma işlemini algılamıyo. Yalnızca orta tuşa bi defa basıp çekmişsin gibi algılıyo ve böyle olunca da sayfayı kaydırdıktan sonra orta tuşa tekrar basman gerekiyo kaydırma modundan çıkmak için.

Edit: Linki unutmuşum, burda da bahsedilen sorun işte: http://www.google.com/support/forum/p/Chrome/thread?tid=58d03bf604e7332f&hl=en
Sosyal ağlarda paylaş

opera yı denedim.
chrome u denedim.
ama firefox tan hiç vazgeçmedim.
ie yi bile silerim ulan!
ie hiç bişi deil ki.
firefox en iisi.
1. çok hızlı.
2. en çok ve en pratik eklentileri olan program.
3. site gezme tarama vs güvenli ve hızlı.

zaten cnet'te bile 1. sırada.

ayrıca firefox ta video sorunu çok oldu.
windows media player 11 ve quicktime aynı zaman da yüklü olursa pc de kafası karışıyor firefox un. o yüzden video izlemeler de o videoların tabanlarına ne diosunuz bilmiorm ama tabanına göre saçmalık yapıyor.
firefox un ingilizce forumlarında mevcut bu hatasının konusu.
güncelleştirmesi çıkacak deniliyordu.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...