Daniel Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 arkadaslar internet explorerdan sıkıldım artık alternatif ve daha iyi olan bi program önerebilirmisiniz yalnız + ları nelerdir onlarıda soylerseniz sevinirim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaciYatmaz Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 firefox Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chagy Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 firefox, chrome, maxthon hepsini kur dene :) bişi kaybetmezsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Firefox ezer.Ama bodos kurma eklentilerine de bak donat FF'i Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 6 mı kullanıyordun bir de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daniel Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 yok 8 mozilla dimi bu firefox türkçesi varm? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 evet mozilla firefox türkçesi var google'dan arat ben 2yıldır kullanıyorum ie'den sonra çok rahatlıyosun adam gibi applicationsları kurarsan rahat rahat götürür(adblocker vs.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 internet explorer kullanan adami en mutlu edecek browser chrome'dur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 opera Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daniel Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 neden google chrome Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 hızlı, temiz. ie kullanırken kücücük gelen ekran chrome ile büsbüyük oluyor. developer tools da benim isime yarayan kısmı. ama tabi add-on destegi olmadıgı icin hala firefox'a mecbur kalıyorum bisiler tasarlarken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Chromeun üstüne tanımam normal bi browser isen. Temiz hızlı rahat daha ne olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Şu orta mouse tuşu olayını hala tam düzeltemediler. Hala standart bi orta mouse tuşu gibi işlemiyo. Tuşa basılı tutup sayfayı aşağı indirip tuşu bırakırsan, normalde sayfayı kaydırma işleminin durması lazım. Ama bunda öyle diil. İlla 2. bi defa basacaksın tuşa ki dursun. Gerçi daha önceleri hiç çalışmıyodu sdfkjsfd Chrome iyidir yine de. Bilgisayar açılır açılmaz Firefox'u açmak cehennem azabı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 ben de calısması gerektigi gibi calısıyo valla sorunsuz. dedigini de tam anlamadım gerci ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 alistigim icin firefox dicem ama chrome da cok basarili Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Opera'ya alıştım ben. Firefox'un kullandığım tüm eklentileri içinde yüklü geliyor zaten. Ona da bir bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Safari var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 firefox video izlerken falan napıyor ya öyle ? geçen megavideo dan merlin izliyorum kastı bi ctrl-alt-del yaptım ki o da nesi ? firefox 560mb ram yiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Abi işte normalde orta tuşa basılı tutup, sayfayı kaydırıp, orta tuşu bıraktığında sayfa kaydırma işleminin durması lazım. Ama Chrome'da onu yapamıyosun. Chrome o basılı tutma işlemini algılamıyo. Yalnızca orta tuşa bi defa basıp çekmişsin gibi algılıyo ve böyle olunca da sayfayı kaydırdıktan sonra orta tuşa tekrar basman gerekiyo kaydırma modundan çıkmak için. Edit: Linki unutmuşum, burda da bahsedilen sorun işte: http://www.google.com/support/forum/p/Chrome/thread?tid=58d03bf604e7332f&hl=en Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Bende öyle olmuyo. Basılı tutuyorum indiriyorum sayfayı asagı, sonra tustan parmagımı kaldırınca duruyo gayet. Normal calısıyo yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 yıl nerdeyse 2010 hala ie kullananlar var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Alla alla, dur bi bakiim silip kuriim Chrome'u. Öyleyse anında ona geçiririm her şeyi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 opera yı denedim. chrome u denedim. ama firefox tan hiç vazgeçmedim. ie yi bile silerim ulan! ie hiç bişi deil ki. firefox en iisi. 1. çok hızlı. 2. en çok ve en pratik eklentileri olan program. 3. site gezme tarama vs güvenli ve hızlı. zaten cnet'te bile 1. sırada. ayrıca firefox ta video sorunu çok oldu. windows media player 11 ve quicktime aynı zaman da yüklü olursa pc de kafası karışıyor firefox un. o yüzden video izlemeler de o videoların tabanlarına ne diosunuz bilmiorm ama tabanına göre saçmalık yapıyor. firefox un ingilizce forumlarında mevcut bu hatasının konusu. güncelleştirmesi çıkacak deniliyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar