Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Yani sahte adres gostermeden, Amerikan fatura adresi yazmadan, B&N'nin durumunda kradi kartina Amerikan adresi eklemeden satis. Direk Turkiye adresini giriyorsun Kobo'da, USA vergilerini dusuyor ve satiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarumar Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 kindle fire hd nin e-book shop u türkiye ye açık mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Kendini Amerika'da gibi gosterip aliyorsun iste, sorun olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Darqainu said: Korkutmak gibi olmasın ama Kobo biraz sıkıntılı gözüküyor. Kindle ve Nook da kullandım daha önce, geçen hafta 2 tane Kobo Glo satın aldım,(arc aura için plastik ucuz hissi veriyor ve arka kısmı doğru düzgün tutmanı engelliyor ve elinden kayıyor denmiş yorumlarda) şimdi Kobo Glo'lardan birini taktım pcye kutudan çıkarıp, pc üzerinden ve wireless kurulum opsiyonu sunuyor. Ben Pc'den kurmayı tercih ettim ve kobo programını indirdim update vs yaptı 1-2 saat sonra bilgisayardan "eject usb device" diyerek çıkardım, ekran donuk kaldı. "Connected and charging" yazısı var sadece. Resetlemeyi denedim uçlu kalem ucuyla falan ama tepki yok. Pc'ye tekrar takıyorum ama hareket yok. Biraz daha prizde şarj edip tekrar denicem. Benim Glo'da 6 ay sonra patladi bu sekilde. 2 defa yapti sana olan olayi, birincide duzeldi ama ikinci seferde duzelmedi ne yaptiysam. Makina calisiyor ama ekran duzelmiyor, abuk sabuk yazilar ekranda kalmis durumda. Tam Ingiltere'den donus oncesi oldugu icin degisim icin yollayamadim da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarumar Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 GERGE said: Kendini Amerika'da gibi gosterip aliyorsun iste, sorun olmuyor. cihazı almadan amazon'dan e-book listesine bakılacak yeri biliyor musun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Amazon? SItesinde var iste hepsi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarumar Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 kolay bir şekilde erişebileceğim bir liste arıyorum açıkçası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Liste olarak goremezsin, milyonlarca kitap var. Neredeyse her kitap son yillarda cikan ebook olarak satiliyor, cogu yayinevinin back catalog'lari da cevrildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Bİr Türkçe kitaplarda ekitap konusu çok geriden geliyor ona sinir oluyorum. The Inferno'nun turkcesşnş bulamıyorum DNR veya idefix vs vs de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lovecraft0Z Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Tarumar said: kolay bir şekilde erişebileceğim bir liste arıyorum açıkçası. amazon.com dan kindle store da işte tüm kitaplar. ordan türüne tipine fiyatına göre sınıflandırabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lovecraft0Z Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 ya çizgi roman okumak için hangi aleti önerirsiniz? kindle paperwhite var bende ama renkli okuyabilmek istiyorum, ipad mi yoksa kindle fire falan mı bide kindle fireda sözlüğü çizgiroman da da kullanabilmek gibi bişey var mıdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 10" tablet, baska yol yok bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lovecraft0Z Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 neden abi, ipad le olmuyo mu artıları eksileri nelerdir 10 inch in şu nasıl mesela http://www.amazon.com/gp/product/B00ANZNCBG/ref=famstripe_kfh bide şu sözlük olayı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 iPad 10" zaten? Kindle Fire Widescreen, o nedenle cizgiroman sayfasi yeterince genis durmuyor. 4:3 iyi cizgiroman icin. Sozluk olmaz cizgiromanda, cizgiroman resim dosyasi. Tablet olunca ama multitasking ile yaparsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrael Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 Arkadaşlar selam, Anneme bitane almak istiyoruz. Gece okunabilsin, türkçe karakter desteklesin. Fiyatı da uygun olsun, 150 doları geçmesin kesinlikle. Nereden alabileceğimizi de söyleyerek ne önerirsiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 türkçe karakter destekler desteklemesine de türkçe ekitap bulmakta zorlanırsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrael Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 Idefix falan yeterli değil midir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 e yani bi göz at idefix'e d&r'a falan yeni kitaplar falan zaten yok onun dışında eskilerin de büyük bi kısmı yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrael Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 Oldugu kadar. Tavsiye edebilir misiniz birseyler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 idefix ne boktan bir yermis be.. gecen hafta hepsi stoktan sectim bir suru sey hala temin ediliyor. ne telefonu acan ne maile cevap veren yok.. tin tin.. 1/10 aldigima alacagima pisman oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 kindle, arkası ışıklı olanı gayet müthiş. gece full karanlıkta ışığını baya kısıyorsun, müthiş oluyor gözü hiç yormadan okuyorsun falan. http://www.amazon.com/Kindle-Paperwhite-Touch-light/dp/B007OZNZG0/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1375551713&sr=8-1&keywords=kindle+backlight Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 Annenin ona Türkçe kitap yükleöesi zor ama DRM kırma işinden dolayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 ne alaka yaw? kaçak kitaplar falan gayet yükleniyor .mobi uzantılı vs türkçe niye yükleyemesin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 Idefix ve DnR"den aldigi kitaplari okumak icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 ney olarak veriyorlar yani? adobe digital mi yoksa? öyle ise iğrenç yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar