screwy Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 http://urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-pda/nook-simple-touch-deri-kilif-60681767 bu da kargoda bekliyorum ben de =) dısarı cıkartmam yoksa zaten yetersizim =) root nedir kırmak mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 nook u register ederken us adresiyle mi register edeyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 Ben öyle yaptım. VPN olarak da şunu öneririm. Free olarak hem UK hem US veriyor. Ama film izletken kullanma, limitli: http://www.securitykiss.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 Teddy said: Router ayarlarına baktım b/g yayım yapıyor. Abi yatır olayını da araştırdım, o da yokmuş. =) edit: WPA'yı, WPA/WPA2 yapınca düzeldi. Teşekkür ederim.bende de connected, testing de kalıyo eger continbue with setup dersem registration da takılıyo. nedir bu nası yapılır? AHAHAHAHAHA nook umu blocklamısım yanlıs yere yazıp mac id yi. hey allahım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 simdide unlcok edemiyorum aleti. bi suru sey denedim yok olmuyor yani. total bi 3 4 saat ugrastırdı ama degdi. gayet guzel calısıyo suan herseyiyle. kardesimin kartını tanıttım direk unlock oldu. 0 dolar charge lamaya calısınca debit kartlarda calısmıyomus bi de usb den takılıyken pc den ulasabildigim bi hafızası yok mu nookun? sadece micro sd takarsam mı oluyo bu ulasabildigim hafıza? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 Niye rootlamaya kalktın ki abi? Hiç gerek yok bence. Düzeltebildin mi bari? Düzeltmişsin =) Ne faydası oldu ki? E-ink ekranda marketten gelen şeylerin kullanılabileceğini sanmıyorum. GERGE said: Bir de bu gün bunu aldım ben: https://www.speckproducts.com/ereader-cases/fitfolio-for-nook-touch.html Geldi bu. 3 gün sürdü US'dan gelmesi. Çok iyiymiş. Aşırı sağlam, güzel koruyor. Dokusu da iyi. Tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 Oha: http://www.youtube.com/watch?v=h4MJungKIxY&feature=player_embedded Bir tekrar düşündüm de, tüm kitaplar aynı zaten B&N be Amazon'da. Gereksiz risk. Hem tipini bozmuş cihazın. Yenisini alırken eskisini satmazsam yaparım ancak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 manga isi de biraz ugraslı olsa da halloluyo. 600x730 a getirip volume volume pdf liyorum sonra tertemiz calısıyo. bugunde 50 liraya aldıgım 32 gb microsd'im geldi. baya hoslasıyoruz aletle suan =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 ben ipad'e alıştım iice çatır çatır okuyorum hem yukarıdaki video gibi ekran da saçmalamıyor üstüne dergi fln da okuyabiliyorsunuz retina ekran bir başka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 Calibre otomatik manga ---> epub yapıyor. Üstelik yanlarındaki ve üstündeki-altındaki boşlukları da atıyor. Onu kullan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 senko said: hem yukarıdaki video gibi ekran da saçmalamıyor O yukardaki vidyodaki şaçmalama sadece aleti kırıp Nook'ın içine Kindle yükleyice oluyor. Babamın da var bir iPad'ı son çıkandan ama okurken e-ink kadar rahat gelmiyor bana hala. E-ink apayrı bir şey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 tek sayfa olanlar iyi oluyor ama içinde 2 sayfa birleşik olunca baya sıkıntı oluyor. zoom ile kasman gerekiyor. o yüzden çok kullanmıyorum manga için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 Hen gün manga okumazsa rahat yatamayan biri olarak, Manga okumak için: http://www.tabletburada.com/tablet-pc-modelleri/255-ainol-novo-7-tornados-tablet-bilgisayar.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 calibre ile ayarladım suan cok rahat okuyorum cift sayfalar sorun oluyo bazen ama zaten mangalarını cogunlukla cıktıgı anda internette okuyan biri olarak ben yanımda tasımak icin istiyorum istedigimde acabiliyim diye daha demin hajime no ippo nun bi volumunu ayarladım net okunuyodu tek olan sayfalar =) saol gerge tekrardan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tonyutku Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 Herkese merhaba. Bu siteye yeni üye oldum. Özellikle Nook ile ilgili yorumlar çok bilgilendiriciydi. Nook simple touch with glowlight ve nook color arasında kaldım. Kullanım süreleri gerçekten çok farklı. Bu sizce ne kadar belirleyici bir fark. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 glowlightı al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 Biri tablet, biri eReader. Tablet istiyorsan Google Nexus 7 al daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tarçýn Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 glowlightı nerden alabilirim acaba? gittigidiyorda bir tane ilan gördüm sadece o da kapanmış. satıcıya mesaj attım, ama henüz geri dönüş yapmadı. almışken ışıklı bir şey almak istiyorum, ama bulamassam en kötü nook simple tocuh'ı alıcam artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tarçýn Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 şuan nookun simple touch modelini de satışta bulamıyorum, sonunda gidip kindle touch alıcam:D e-pub calıştırmaması sorun yaratırmı diye düşünmekteyim. tavsiyeye ihtiyacım var biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 korsan kullanacaksanız hiç farketmez. orjinal olarakta amazondaki kitaplar yeter derseniz sıkıntı yok. amazon dışı orjinal alma konusunda fark sıkıntı var sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bourbon Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 bende yakında ikisinden birini almayı düşünüyorum ama sözlük benim için önemli,kindle da kullandım gayet kullanışlı oldugunu biliyorum.nook dada sözlüklür var dimi yoksa büyük eksiklir olur benim için ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 şu nook'un sözlüğünün başka dilleri olsa İNANILMAZ güzel olacak ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Rootla sonra marketten ebookmobi indir , google trasnlate entegre tum dillerden istedigin dile pufff hallosun. Kelimeyi sec translate o kadar hemen kucuk bir pencerede gosteriyor fena basarili. Sayfadan ayrilmiyorsun yani. Nook simple touchdan bahsediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soimyr Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Kindle düsünüyordudma gergenin yazdıklarını okudutkan sonra nook alacagım sanırsam. ps: kindle yollayan tonla türkiyede eyr buldum nok bulamadım, güvenilir site bilenvarsa öm abansın lütfen. ps2: glowlight cok farkediyor mu, arada 100tl fark olunca degiyor mu emrak ediyor öğrenci insan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar