Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

E-book Reader ?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bu e-ink in amacından sapmak olmuyor mu? yarın öteki benim ışık daha iyi olsun fln diye arttıra arttıra gidecekler sonunda siyah beyaz tablet pc verecekler elimize. =)
Mesaj tarihi:
df said:

bu e-ink in amacından sapmak olmuyor mu? yarın öteki benim ışık daha iyi olsun fln diye arttıra arttıra gidecekler sonunda siyah beyaz tablet pc verecekler elimize. =)

niye sapma olsun ki? e ink şeklinde ekran devam ediyor ışığı lazım olursa açıyorsun. ama ışıkla okurken göz yörüyor mudur onu bilmiyorum işte.

daha almamıştım ben artık beklerim o zaman 1 mayısta çıkıyormuş bu. ama türkiyeye direk yollasalar saçma sapan başkalarına fazladan para verip almasak güzel olurdu
Mesaj tarihi:
usta o kadar pahalı olur mu ki ya? adama sordum fiyat ne yaparsın diye ama bakalım cevap verirse söylerim. 99 doları 230tl'ye satıyorsa 140 dolarıda 320'ye falan mı satar acaba?

düşününce aslında dediğin gibi olabilir, bir ışık farı için değer mi bilmiyorum ama ben okumalarımıda yüzde 90 gece yatakta yaparım. başucu ışığı, yada o kulağa, kitapa takılan ışık dalgaları yetiyor gerçi ve glowlight göz ağrıtır mı acaba karanlık odada
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Eskisi yoksa bekle tabii, en azından Verge'den filan eleştiri oku.

Fiyat hesabı öyle oluyor ama, vergisi var bunu, bir sürü şeyi var.
Mesaj tarihi:
Glowlight güzel görünüyor da benim merak ettiğim pilinin ne kadar gideceği. Kindle'dan Nook'a transfer olabilirim eğer pil ömrü de 15 gün civarı olursa (ışık açıkken)
Mesaj tarihi:
o bedava kargo bizim ptt gibi işte normalde ücretli kargo ile 2 gün sürüyorsa bunla 5 gün sürüyor ama geliyor sonucta, bikaç kere kullanmıstım, ama sigortası falan yok galiba
Mesaj tarihi:
WHAT YOU NEED TO KNOW

Over 1 month on a single charge with wireless off, based on 1/2 hour of daily reading with GlowLight on
Touchscreen 16-grayscale E Ink display
50% more contrast than the original Nook

Denmis
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
http://www.barnesandnoble.com/p/nook-simple-touch-with-glowlight-barnes-noble/1108046469

nookun ışıklısı pre-ordera düşmüş, 139$ mış fiyatı

http://img2.imagesbn.com/images/169670000/169671658.JPG
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...