Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 Siyah beyaz gösteriyor. Kitap kapakları renkli iniyor Nook color ve tablet için ama siyah beyaz yapıyor alet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 Glowlight teknolojili versiyonu cikmis Nook'un laaaan. 1 ay gec alamadim ya off. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 Pahalı o, zaten alamazdım ben. 2 yıl sonra geçerim belki gerek duyarsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 Ben en cok gece okuyorum. Onun icin bu guzel olurdu bana :/. Ama yapacak bisi yok isik alicam mecbur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 böle bişiy ışıklısı: http://media.bestofmicro.com/I/3/333723/original/nooksimple2.JPG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 bu e-ink in amacından sapmak olmuyor mu? yarın öteki benim ışık daha iyi olsun fln diye arttıra arttıra gidecekler sonunda siyah beyaz tablet pc verecekler elimize. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 abow bu çok iyi oldu işte. istediğinde normal kapatıp ışığı normale dönüyorsun di mi? ışık sorununu çözülmesi baya iyi oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 Seneye artık. Daha eskisi çıkalı bir yıl olmadı, yeni alabildim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 df said: bu e-ink in amacından sapmak olmuyor mu? yarın öteki benim ışık daha iyi olsun fln diye arttıra arttıra gidecekler sonunda siyah beyaz tablet pc verecekler elimize. =) niye sapma olsun ki? e ink şeklinde ekran devam ediyor ışığı lazım olursa açıyorsun. ama ışıkla okurken göz yörüyor mudur onu bilmiyorum işte. daha almamıştım ben artık beklerim o zaman 1 mayısta çıkıyormuş bu. ama türkiyeye direk yollasalar saçma sapan başkalarına fazladan para verip almasak güzel olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 istediğin zaman kapatabiliyorsan sıkıntı yok iyi bir özellik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 işte eski modeller için harici ışıklar vardı böle tepeye takılan falan, bu entegrelisi direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 GG'deki eleman mayıs sonu getiriyormuş en erken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 Fiyatı da 400 olur ama. Olsa da alamam zaten =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 usta o kadar pahalı olur mu ki ya? adama sordum fiyat ne yaparsın diye ama bakalım cevap verirse söylerim. 99 doları 230tl'ye satıyorsa 140 dolarıda 320'ye falan mı satar acaba? düşününce aslında dediğin gibi olabilir, bir ışık farı için değer mi bilmiyorum ama ben okumalarımıda yüzde 90 gece yatakta yaparım. başucu ışığı, yada o kulağa, kitapa takılan ışık dalgaları yetiyor gerçi ve glowlight göz ağrıtır mı acaba karanlık odada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 Eskisi yoksa bekle tabii, en azından Verge'den filan eleştiri oku. Fiyat hesabı öyle oluyor ama, vergisi var bunu, bir sürü şeyi var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 pre purchase yapmayı düşünüyorum şimdi abddeki bir arkadaşa kargolatıp, nasılsa abd içi free shipping oda bana yollar oradan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 Glowlight güzel görünüyor da benim merak ettiğim pilinin ne kadar gideceği. Kindle'dan Nook'a transfer olabilirim eğer pil ömrü de 15 gün civarı olursa (ışık açıkken) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 30 saat gider diyor işte ışık açıkken. Gayet iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 Glowlight benim de ilgimi cekti baya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 abd'de oturan bir arkadaşıma yollatıcam bende nasılsa us içi kargo da bedava ondan alıcam. tek sorun bi sıkıntı çıkarsa alette adamlara yollamak olucak heralde ama çıkmaz niye çıksın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 o bedava kargo bizim ptt gibi işte normalde ücretli kargo ile 2 gün sürüyorsa bunla 5 gün sürüyor ama geliyor sonucta, bikaç kere kullanmıstım, ama sigortası falan yok galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 WHAT YOU NEED TO KNOW Over 1 month on a single charge with wireless off, based on 1/2 hour of daily reading with GlowLight on Touchscreen 16-grayscale E Ink display 50% more contrast than the original Nook Denmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 abi şarja takılmayın ya aletin gayet uzun gidiyor ve iki üç günde bir takarsın şarja olur biter sanki adaya düşcez aylarca giden şarj yetmez mi yeter mi diyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 http://www.barnesandnoble.com/p/nook-simple-touch-with-glowlight-barnes-noble/1108046469 nookun ışıklısı pre-ordera düşmüş, 139$ mış fiyatı http://img2.imagesbn.com/images/169670000/169671658.JPG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 http://www.engadget.com/2012/04/24/nook-simple-touch-with-glowlight-review/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar