Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

E-book Reader ?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
dun geldi kindlem su an gayet iyi ama maalesef attıgım resmleri bulamıyorum bu konuda fikri olan var mı bi de ucretsiz kitaplar içinde verdiğim adrese fatura yolluyorlarki ben amerikada bir pizza hut ın adresini vermiştim sanırım bu hiç iyi olmadı :S
Mesaj tarihi:
belki baska birine daha gerekir yaptım anlatayım :)
usb yle kindle ı bagladıgımızda pictures diye bir klasör açıyoruz içine başka bir klasör acıp resimleri atıyoruz kindle da home a basıp alt+z yapıyoruz ve klasor ekrana geliyor :)
Mesaj tarihi:
Resimleri göremiyorsan Home ekranındayken ALT+G ve ALT+Z tuşlarına basman yeterli.

Bir de resimler root/pictures/klasör adı gibi bir klasörde olmalı. root dediğim ayrı bir klasör değil, cihazın kök dizini.
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
W7 SP1'e geçince VPN'm run as admin demedikçe çalışmaz oldu, haberiniz olsun. İKi saat niye kitap alamıyorum diye bankadaki adreslerle uğraştım, sonra admin olarak çalıştırdım programı düzeldi.
Mesaj tarihi:
abi benim de KISSsecurity'deki america proxy calismiyor eheh, sana sorucaktim hatta =), aynen 2 gun bankayla gorustum falan, en son canada'yi secince calisti...
Mesaj tarihi:
salt lake'i simdi sen diyince gordum resmen =), 3 chicago'yu da kullandım bana mısın demedi, o proxy'lerle ilgili sanırım, canada'da calıstı cunku, ben daha sp1 kurmadım zaten =)...
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
bombilo said:

hangı vpn providerı kullanıyorsunuz?

SecurityKiss kullanıyorum ben. Bazen proXPN kullandığım da oluyor.

kfg said:

salt lake'i simdi sen diyince gordum resmen =), 3 chicago'yu da kullandım bana mısın demedi, o proxy'lerle ilgili sanırım, canada'da calıstı cunku, ben daha sp1 kurmadım zaten =)...

Pek sanmıyorum ya, Chicago ile hem Hulu izleyebiliyorum hem de ip'm Amerikan görünüyor. Çok garip bir sorun yani. Belki B&N Chicago ile bir sorun yaşamıştır.
Mesaj tarihi:
şimdi bol bol akademik yerli / yabancı pdfler okuması gereken arkadaşlardan var mı reader kullanan? sırf bu iş için almak istiyorum, LCD ekranlarda yarım saat sonra gözlerim yanıyor, çünkü.

pdf sorunlu format denmiş, ama çoğu makaleyi hala sadece pdf olarak bulabiliyoruz. birçok eski ders kitabı, elimde halihazırda birikmiş kaynaklar da cabası...
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...