pekaziz Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 O zaman ayvayı yedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Kindle ve kılıf siparişi verdim, umarım bir tarafımda patlamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liz111 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 dun geldi kindlem su an gayet iyi ama maalesef attıgım resmleri bulamıyorum bu konuda fikri olan var mı bi de ucretsiz kitaplar içinde verdiğim adrese fatura yolluyorlarki ben amerikada bir pizza hut ın adresini vermiştim sanırım bu hiç iyi olmadı :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Adresi değiştir. Borderlinx'den alıver bir tane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liz111 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 hemen alayım ordan ya peki su resimlerin bi formulu yok mudur :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Kindle kullanan biri gelir söyler er-geç. Eski sayfalara bak ya da =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liz111 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 okudum hepsini :( bi kindle-sever help mee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liz111 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 belki baska birine daha gerekir yaptım anlatayım :) usb yle kindle ı bagladıgımızda pictures diye bir klasör açıyoruz içine başka bir klasör acıp resimleri atıyoruz kindle da home a basıp alt+z yapıyoruz ve klasor ekrana geliyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 geç gördüm ama bulmuşsun zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Az önce kılıfla Kindle elime geçti, acayip tırsıyordum gümrükte takılır diye. Çok sevindim. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Resimleri göremiyorsan Home ekranındayken ALT+G ve ALT+Z tuşlarına basman yeterli. Bir de resimler root/pictures/klasör adı gibi bir klasörde olmalı. root dediğim ayrı bir klasör değil, cihazın kök dizini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liz111 Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 benimde en acilinden kılıf edinmem lazım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 W7 SP1'e geçince VPN'm run as admin demedikçe çalışmaz oldu, haberiniz olsun. İKi saat niye kitap alamıyorum diye bankadaki adreslerle uğraştım, sonra admin olarak çalıştırdım programı düzeldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 abi benim de KISSsecurity'deki america proxy calismiyor eheh, sana sorucaktim hatta =), aynen 2 gun bankayla gorustum falan, en son canada'yi secince calisti... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Run as admin diyince çalıştı bence. Salt Lake'dekini kullandım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 salt lake'i simdi sen diyince gordum resmen =), 3 chicago'yu da kullandım bana mısın demedi, o proxy'lerle ilgili sanırım, canada'da calıstı cunku, ben daha sp1 kurmadım zaten =)... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 hangı vpn providerı kullanıyorsunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Amazon'dan kitap mı almaya çalışıyorsunuz vpn nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 barnesandnoble'dan alırken gerekiyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 bombilo said: hangı vpn providerı kullanıyorsunuz? SecurityKiss kullanıyorum ben. Bazen proXPN kullandığım da oluyor. kfg said: salt lake'i simdi sen diyince gordum resmen =), 3 chicago'yu da kullandım bana mısın demedi, o proxy'lerle ilgili sanırım, canada'da calıstı cunku, ben daha sp1 kurmadım zaten =)... Pek sanmıyorum ya, Chicago ile hem Hulu izleyebiliyorum hem de ip'm Amerikan görünüyor. Çok garip bir sorun yani. Belki B&N Chicago ile bir sorun yaşamıştır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 şimdi bol bol akademik yerli / yabancı pdfler okuması gereken arkadaşlardan var mı reader kullanan? sırf bu iş için almak istiyorum, LCD ekranlarda yarım saat sonra gözlerim yanıyor, çünkü. pdf sorunlu format denmiş, ama çoğu makaleyi hala sadece pdf olarak bulabiliyoruz. birçok eski ders kitabı, elimde halihazırda birikmiş kaynaklar da cabası... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Kindle DX o iş için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 gerge +1 ya parana kiyip bi dx alcan ya gozlerin agriya agriya lcd den okuyacan ya da devamli kartus parasi verip kagida bastircan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 nette reader bakarken ne buldum İKRA-OKU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar