BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 kfg said: bugun nook'a 1.5 update'i cıkmıs bu arada, daha yuklemedim de, simdiye kadar ki en buyuk update falan diyordu sitede... nasıl yüklüyoruz bunu? PC'ye tak ve update et gibi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 B&N Library'yi güncellerken indirmeye başladı kendisi. Hiçbir şeye basma inerken ama. Bir kitap okuyayım dedim hata verdi indirme. 10 dakika sürmüyor update. http://www.barnesandnoble.com/nook/container/standard_bothnavs.asp?PID=35681 Elle yükseltme için: http://www.barnesandnoble.com/nook/container/standard_bothnavs.asp?PID=35681&cds2Pid=35802 Uçuk oldu yeni Nook. Sayfalar inanılmaz hızlı. LCD kadar hızlı. Daha parmağımı tuştan kaldırmadan, üzerine uyguladığım baskıyı bırakmadan sayfa değişiyor. Manyak oldu alet. Fontlar da mükemmel oldu. Kontras epey daha iyi. Şu yeni pearl ekran Kindle'ların bir farkı yok artık. Yepyeni bir alet gibi yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 wireless'a bağlandığın an indiriyormuş zaten :D yalnız contrast ve sayfa hızı bariz çok farklı eskisinden. contrast hele, nook logosunu gördüğüm an oha dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 onumde bir ebook reader alma imkani var, kindle ya da nook arasinda kararsizim. sorum: niye nook alayim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 neden kindle alacaksın? bu da diğer soru olmalı bence :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 ehehe konu cok karisik. universitenin bize ayirdigi bir kitap butcesi var, o butceyi kullanarak almaya calisiyorum. bu karari verecek kisilere de e-book reader diye anlatamam olayi ama kindle diye cok rahat anlatirim =) o yuzden kindle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 eseklik yapmayi birakip konuyu okuyunca cevabi kendim buldum =) su mesaj da cok isime yaradi Komutan said: Asagidaki linkte detayli bir karsilastirma var: http://news.cnet.com/8301-17938_105-20009738-1.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Bütçe fazlalığı olursa bana da bişeyler alsana :p şu an kullandığım imac o şekilde gelivermiş ofise :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 şimdi yurt dışına gidicem aralık ilk haftası gibi. en başarılı ve wireless ortamıyla vs kitap satın alabileceğim ve ya bulupta download edebileceğim uygun fiyat vs. ve en önemlisi gayet kaliteli kullanıma sahip cihaz hangisi ? renkli vs de olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 hic yazilanlari okumayin taam mi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Yazilanlari okudum ve ortak karar nedir onu merak ettim. Sonuc olarak(?). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Okusan oyle bir sey olmadigini ve alti ustu 2-3 seceneginin oldugunu bilirdin ya. Hic okudum diye ayak yapma. lulz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 abi ortak karar yok işte. hemen hemen aynı cihazlar. kendi zevk ve tercihine göre al. kindle'dan memnunum ben amazon storeda her aradığım kitabı buluyorum mesela, gayet de işimi görüyor cihaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 GERGE said: WHSmith geçen hafta poliçelerini değiştirdi, sadece U.K. vatandaşlarına satıyormuş artık ama kredi kartıma bir U.K. adresi ekleyerek aşmaya çalışacağım onu Bunu çözdüm gibi yaptım. WHSmith'ten alışveriş yapmadım hala ama Borderlinx'den aldığım (normal hesap açınca beleşe bir UK, bir US adresi veriyor) adresi bu ücretsiz VPN ile kullanarak Waterstones'dan alışveriş yapabildim. Kredi kartıma eklemem gerekmedi adresi. WHSmith ve Waterstones tamamen aynı kitapları satıyor. WHSmith'de bazı kitaplar daha ucuz ama. WHSmith'i deneyememin nedeni sitesinin bozuk olması, denemem de, güvenim kalmadı onlara, eski kitaplarımı indiremiyorum. Bilgisayarda tutmamış olsaydım gitmişlerdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Masquerade said: abi ortak karar yok işte. hemen hemen aynı cihazlar. kendi zevk ve tercihine göre al. kindle'dan memnunum ben amazon storeda her aradığım kitabı buluyorum mesela, gayet de işimi görüyor cihaz. Olay bu sadece. Eğer kitap satın alacaksan ePub desteği nedeniyle Nook daha iyi olabilir, eğer korsan okuyacaksan Kindle ya da Sony al. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fusun Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Merhaba, Barnes&Noble New York'tan Nookcolor aldım ve oradayken yerel kredi kartımla kitap alabildim(AMerika'daki otel adresimi kullanarak).Fakat burada yapamıyorum,verilen linklerden VPN adresi almayı denedim ama olmadı.Bana bu konuda detaylı bilgi vererek yardımcı olursanız çok sevinirim.Barnes&Noble,ebook ve emagazinleri indirmek için en iyi adres.Tskler, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Kredi kartına amerikan bir fatura adresi ekle, alışveriş yaparken o adresi kullan. Adresi buradan al: https://www.borderlinx.com/m/ Üye olunca sana bir amerikan, bir ingiliz adresi veriyor. İngiltere'den yapacağın alışverişlerde de işine yarar yani. Kredi kartına nasıl ekleyeceğini bilmem. İnternet bankacılığı kullanmak en kolayı, bankana özgü ama. Sonra bu programın ücretsiz versiyonunu indir: http://www.securitykiss.com/sk/index.php Kur, çalıştır, programın sol alt köşesinden sunucu listelerin aç ve Amerika'yı şeç. Birkaç tane amerikan sunucusu var, biri çalışmazsa öteki çalışır. İngiliz sunucuları da var, yine İngiltere'den alışveriş yaparsan kullanman için. Sonra, VPN bağlıyken, B&N'daki fatura adresini kredi kartına eklediğin yeni Borderlinx adresin olarak belirleyerek kredi kartını kaydet. Kitapların sayfasındaki "Buy Now" tuuna basarak kitabı satın al. Kitapları bilgisayarından satın almalısın. Nook VPN kullanmadığından Nook kullanarak sadece örnek bölüm alabilirsin. Kitaplar Nook'a iner, sadece satın alma özelliği çalışmaz. İngiltere'den alışveriş için bu siteyi kullan: http://www.waterstones.com/waterstonesweb/browse/ebooks/4294964587/ Burası için kredi kartına adres eklemen gerekmez ama fatura adresin ve ip numaran İngiltere'den olmalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fusun Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Gerçekten çok net bilgiler,çok teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bansheee Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 bilgiler net de adamı bu kadar uğraştıracaklarsa gider korsan kullanır.Sonra da neden korsan.Parasıyla bile almak eziyet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Bir kere yapacaksın bunları. IRC kullanmak ya da torrent davetiyesi bulmaktan daha zor değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fusun Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Merhana, Securitykiss denen programı yükledim,evde de bağlanabiliyorum ama dışarıda örneğin wi-fi hizmeti olan bir Starbucks noktasında bağlanamıyorum,şu mesajı veriyor: The program is unable get the list of best server locations Connection parameters may not be optimal Yapabileceğim birşey var mı?Yoksa sadece evden mi yapabilicem bu işi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Ben sadece evden ve okuldan kullandım onu düzüstüyle, sorun çıkmadı. Belki Starbucks'lar VPN bağlantılarını engelliyorlardır. Yardım edebileceğim bir şey değil. Sorun yaşamadım ben hiç ama. Donanım & Yazılım bölümünde bir sor public mekanlarda VPN diye filan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 firewall gibi bisi olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fusun Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 VPN ile ilgili bilgilere tşkler,donanım yazılım kısmında sordum tecrübesi olan var mı diye. Bu arada evden VPN bağlantımla Barnes&Noble'dan kitap indirebiliyorum ama magazine kısmında yaptığım aboneliklerde onay veriyo,ama güncel sayıyı indirme şansım olmuyo.Müşteri Hizmetleri'ne mail attım,bizi arayın,öyle çözelim sorunu dediler,Amerika'yı arama niyetim yok tabi ki.Hiç deneyen var mı acaba?(Cihazım Nookcolor) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 ahah abi ben de tam tersi oldu sorunun, kitapları alıyorum da, magazin aboneligi deniyim dedim, hata verdi, su anda da inaktif gozukuyor, ama her ay sayı geliyor lol... konusmaya da usendim de, mesaj atıcam boyle giderse =)... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar