Masteis Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Şuan inanılmaz sıkışık bir durumdayım ve ne yapacağım konusunda gerçekten hiç bir fikrim yok. Çeşmede oturuyordum, gerçekten sosyalliği 0 olan bir şehir -kışları. Hani sıkılıyorum derken izmire döneyim dedim ama izmirde geçinebilmem için para lazım oluyor. Arkadaşa sordum iş var mı yok mu diye o da gel dominos pizzada çalış dedi. Herneyse girdim işe, öğlen 5te gidiyorum, gece 2.5-3 gibi işten anca çıkabiliyorum. aylık cebime giren 560tl. Hani parasında çok değilim ama canımın sıkıldığı yer benim gireceğim 3 sınav var, açıköğretim okuyorum onun sınavları var + olarak tekrardan össye giricem ve üstüne konservatuar sınavım var. İlk başta düşündüğüm şey akşam 5e kadar ders çalışırım sonra işe giderim vs. ama resmen yalanmış onu farkettim. gece 3te evde oluyorum, uyumam 4ü 5i buluyor ki zaten uyanmam öğlen 1-2yi buluyor. Hangi ara ders çalışacam ki? İşten ayrılıp çeşmeye mi dönsem? Yoksa dişimi sıkıp biraz daha erken kalkmaya çalışıp derslere mi abansam? Birde işten çıksam o dükkanı çok zor durumda bırakıcam, 3 tane kız vardı mutfakta benimle birlikte ve gece kapanışa kalıyorlardı. şimdi ben girdim diye kapanışa sadece ben kalıcam onlar erkenden çıkıcak ama işten çıkarsam onlar tekrardan kapanışa kalıcak. Ne yapsam anlamadım, yoruluyorum haliyle pek mutlu da değilim. 2 haftadır müzik dinleyemedim, enstruman çalamadım, kitap açıp okuyamadım bile. 2 haftadır rüyalarımda pizza hamuru açıyorum ..imla hatası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 eğer ayrılmanı etkileyen sebep kızlar sıkıntıya dusucek falansa hiç takma direk ayrıl. kendini dusun biraz. belki saatleri sana uyan bi iş falan bulabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Sadece konu kızlar değil, ben orada işe girerken adam bana dedi ki "biz uzun süre çalışacak eleman istiyoruz" bende iyi dedim ama bunun yanında ilk aydan çıkmak istersende anlayış gösteririz falan dedilerde adamlar şimdiden kabullendi beni gazlamaya başladılar aslansın kaplansın yaparsın edersin diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunkelzahn Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 çok sıkıntıya geliyorsan ayrıl ki başka alternatiflerinin de olduğunu varsayıyorum.tüm bunları ileride bir şekilde mutlu olmak için yapıyosun, her yeni gün allan günü diyoruz ya bugünlerde allan günü ilerde nasıl kafan dinç, mutlu olmak istiyorsan şimdi de iste bugünlerin başı kel mi?en güzel günlerinin hem de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunkelzahn Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 de ayrı olcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunkelzahn Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 hayır olmicak ne alaka lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunkelzahn Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 olcak tabi bi daha düşündüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 enstruman çalabilen birisinin ek iş olarak pizzacıda çalışması ne kadar ironik... kolay gelsin ne diyim, yakında ya vampire ya da tembel bir öğrenciye dönüşeceksin en karlı seçimini yap bence, işverenide salla sen çıksan yarın başkasını bulur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunkelzahn Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 de ayrı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 ben hz.musa değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunkelzahn Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 ben de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 de de kasmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunkelzahn Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 ok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 en önemli nokta, o kızları vs değil, kendini düşün. onlar aynı durumda olsa zere düşünmezler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 kızlar güzel mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
peder zickler Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 bi kız yapamadıysan ordan kendine yazıklar olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 peh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Masteis said: Sadece konu kızlar değil, ben orada işe girerken adam bana dedi ki "biz uzun süre çalışacak eleman istiyoruz" bende iyi dedim ama bunun yanında ilk aydan çıkmak istersende anlayış gösteririz falan dedilerde adamlar şimdiden kabullendi beni gazlamaya başladılar aslansın kaplansın yaparsın edersin diye.Bu tarz işletmelerin taktiği bu. Gerçekten çevremde bunu yaşayan çok insan var. Muhtemelen oraya senin gibi insanlar girip girip çıkıyorlar, biraz duygusal bir insansan gazlayıp oraya bağlı hissetiriyorlar sana ve orda kalman gerektiğini düşünüyosun. Hiç takma adamları, bir daha hayatın boyunca yüzüne bile bakmayacağın insanların gazına gelip de orda çürütme zamanını. Daha düzgün bir iş bulabilirsin. en azından gündüz vardiyasında çalışıp hayatını düzene koymak açısından rahat olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 ilk maaşımı alıp durumumu belirtip çıkış versem çok mu ayıp olur peki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 iş dünyasında "ayıp" die bişey olmaz. etik olmaması vardır anca, ama sebeplerin anlamlıysa etik de olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Masteis said: ilk maaşımı alıp durumumu belirtip çıkış versem çok mu ayıp olur peki? ayıp olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 zaten anlatığın durumda çeşme izmir bir şey değiştirmiyor. hayat yok sana. sık dişini bir sene. git çeşmeye. otur evinde çalış. sonraki senelerde acısını çıkartırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 560 tlye sekiz saat duraksız adam çalıştıran bir yer zaten bir ay çalışıp gidenlere alışıktır. hiç dert etme onları sen. tamamen onların sorunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Agmahan Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Şöyle bir soru sorayım,560tl gelirin var giderlerin nedir?Eline ne kadar kalıyor harcamak için yani ev yemek olayını nasıl hallediyorsun? Müzik dinleyemedim diyorsun çalışırken dinleyemez misin? Sorulara vericeğin yanıta göre düşüncemi söyliyecem ama şu anki bakış açımla biraz daha erken kalkarak bütün işlerini halledebileceğini düşünüyorum,ayrıca işte hiç mi boş vaktin yok,kızlar veya işyerinin seni gazlaması önemli değil,iş hayatında dürüst olmak daha önemli ha bence yorulmanda önemli değil bunu belirteyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 madem ensturuman çalıosun , işi bırak bi barda ya da cafede canlı müzik işine gir. Hem sende eğlenirsin hemde enstrumanından uzak kalmamış olursun hemde para falan kazanırsın. Eğer böyle bi imkanında yoksa bırak işi, dön çeşmeye adam gbi ders çalış össye zaten 6 ay falan kaldı, sonra hayatını yaşarsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar