Zegna Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 uyabilir, klinik adını yada telefonunu yazarsan sevinirim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 aynı saksıya iki bitki koyunca çok zor büyüyormuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 dun cektırdım 2 disimi sdfsdf :D disci baya komikti el ense filan cekerken 2 disi birden cekti, anestezi pek ise yaramadi bu arada. o yuzden disin curuk kısmına ıgne yaptı, orda agrıdı baya. cafe del mar koyalım havamızı bulalım fılan dıyıp cektı tum dıslerı adam :) cok iyi bi disciymis cok memnun kaldım. sili meydanında, dentiks ismi. yılbasından sonra 4 5 tane dolgu ve dis tası temızlıgı var, kanal tedavisine gerek yokmus. disci korkumu da yendim boylece ejeje Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 biraz önce anestesisiz kanal tedavisi oldum kendini şanslı say zegna:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Geçmiş olsun herkese Ya bu diş taşı temizliğini 1 kez yaptırırsan hep yaptırmak zorunda kalıyorsun deniliyor. Dişin üstündeki kaygan tabaka temizlik sırasında gittiği içinmiş sanırım bu olay. Tam bilen var mı bunu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 yaptırmazsan da eninde sonunda dişetleri çekiliyor, mecbur yaptırmak lazım belli aralıklarla artık hep söylüyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 yilda en az bi kere temizletmek lazim disleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 http://www.sandierpastures.com/wp-content/uploads/2009/07/funny-dentist-mask.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 zihinsel engelli taklidi yap onları uyutarak yapıyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 komik mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar