Leopar Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Zegna said: bi otursam koltuga gerisi fıs ta. zor olan disciye gitmek abi o zaman seni bayiltip disciye goturdukten sonra orada ayiltmak lazim boyle bi uyaniyorsun o disci koltuguna baglisin, boyle maskeli bi doktor var, elindede o vizz bizz diye ses cikaran ufak delgiden var onla ustune geliyor haha of tam kabus gibi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lolcat Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 http://www.alicenkerdem.com/index.php?id=21 ya da internette adını arattım ama bulamadım o aletin kalem gibi bişey var onla diş köküne çıt çıt çıt çıt diye anestezi uyguluyor hekim onu yedikten sonra kafana sıksalar hissetmezsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 hicbir doktor sen istiyosun diye genel anestezi yapmaz zeg :) ki zaten dis icin cok gereksiz ve riskli. sen bayadir disciye gitmiyosun heralde.artik local anesteziler cok basarili. disin cekilse ufacik bir aci bile hissetmiyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 yok baba, kimyasal falan ilerledi. yap bana bi full body scan, de ki işte sende bu hastalık bilmem ne var.. yok işte öle bişi huun said: bu da yılların geyiğidir ha, "tıpta gelişme yok". git 300 sene önce ağrı kesiciler olmadan çektir bir dişini ya da kolunu bacağını kestir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Diş için full anestezi gerçekten gereksiz risk ve sonrası o salaklığa değmez. Zaten topu topu 10 dakikalık bir işlem eğer ciddi bir tedavi değilse. O riskede o sonrası salaklığada değmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 anestezi olayi imkansiz annem dis hekimi teyzem anestezi uzmani o iş yalan yani:) makina falan gerekiyor. benimde en sıkıntı cektigim o alet oyarken beyninin icinde cikan ses. seslere karsi cok hassasim heleki surekli tekrar eden seslere o alet oyarken bitiriyor beni kafayi yicek gibi oluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 susuz çalışan bi alet var. eskiden vardı en azından. onu kullandıkları zaman deli oluyordum. kadın öğretmenin tahtaya yazı yazarken tırnağını sürtmesi gibi. bütün sınıf irkilirdi ıyyyyyyyyyyy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 11-12 yaşında falandım galiba ve iğne korkumdan dolayı doktoru zorlayıp, uyuşturucu iğnesiz!! kanal tedavisi olmuştum. O vahşetten sonra kurallara uymayı, uymayanları uyarmayı öğrenmiştim:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 bidakka. nasıl kanal tedavisi oldun. acıdan bayılman lazım eğer kanal tedavisi yapılan dişin siniri duruyorsa. imkan yok yani o acıya dayanmanın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 sprey falan sıkmıştır belki ama yine de yuh tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coder Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 THARKAS said: anestezi olayi imkansiz annem dis hekimi teyzem anestezi uzmani o iş yalan yani:) makina falan gerekiyor. benimde en sıkıntı cektigim o alet oyarken beyninin icinde cikan ses. seslere karsi cok hassasim heleki surekli tekrar eden seslere o alet oyarken bitiriyor beni kafayi yicek gibi oluyorum. hocam bazı hastanelerde yapıyorlar, dişçi kiliniklerinde değil.. hiperaktif çocukları, bazı fiziksel sorunu olan insanları filan öyle dişlerini yapıyorlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 "Tatar Ramazan" said: 11-12 yaşında falandım galiba ve iğne korkumdan dolayı doktoru zorlayıp, uyuşturucu iğnesiz!! kanal tedavisi olmuştum. O vahşetten sonra kurallara uymayı, uymayanları uyarmayı öğrenmiştim:) o iğne yapmıştır sen görmemişindir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 nekroz yani sinirleri ölmüş dişe anestezi yapılmayabiliyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Selam nası bi kafa yaşıyorsam full fantazi yapan dişçi diye okudum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 mani said: bidakka. nasıl kanal tedavisi oldun. acıdan bayılman lazım eğer kanal tedavisi yapılan dişin siniri duruyorsa. imkan yok yani o acıya dayanmanın. slickers said: o iğne yapmıştır sen görmemişindir fastreloader said: sprey falan sıkmıştır belki ama yine de yuh tabi Iıh, dayandım valla iğneden korktuğum için çocukluk inadı işte. Ve bildiğin küçük iğnelere o sinirleri dolayışını kıvırıp kopartışını hissettim tedavi süresince, John Rambo'ya Vietnam'da yapılan işkenceyi görsem daha tınmam yani o dereceydi çektiğim acı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 bende biraz önce kanal tedavisi oldum 2 tane iğne yaptı öncesinde iğneyi vurmadan önce o da acıtmasın diye böyle pamukla bi uyuşturucu daha verdi bide çiftli sar istersen diye espiri bile yaptım güldük eğlendik o sırada bi tane dişe 4 tane kanal açtılar şuan bitik durumdayım çenem acıyo :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 geçmiş olsun kardeş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 mesleğimi bir kere daha ne kadar sevdiğimi farkettim :) geçmiş olsun zegna. diş hekimi korkusu kötü şey hakikaten.bir asistanımın kendi gibi diş hekimi olan kuzeni korkusu yüzünden ayna karşısında kendi kendine kanal tedavisi yapıp, dişi kesip üstüne kaplama yaptırmış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rouquine Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 benim dişlerim uyuşmuyor. YA BEN NE YAPAYIM? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 iltihap vardır antibiyotik kullan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 zırt pırt antibiyotik kullnıp bünyenızı alıştırmayın, gerektiğinde etkisizolmasın antibiyotikler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 bugün diş hekime gittim de kanal tedavisi için, 8 iğneden sonrasını sayamadım bıraktım. topic sahibi gelsin de azcık gözünü korkutayım sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Golden Virginia Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 kız arkadaşımla konuştum diş hekimi kendisi bildiğin yapıyorlarmış full anestezi çok korkanlara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 hangi sehir? klinik adı ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Golden Virginia Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 istanbul , sana uymaz sanırımm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar