Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Full anestezi yapan dişci?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Zegna said:

bi otursam koltuga gerisi fıs ta. zor olan disciye gitmek

abi o zaman seni bayiltip disciye goturdukten sonra orada ayiltmak lazim

boyle bi uyaniyorsun o disci koltuguna baglisin, boyle maskeli bi doktor var, elindede o vizz bizz diye ses cikaran ufak delgiden var onla ustune geliyor haha

of tam kabus gibi ya
Mesaj tarihi:
http://www.alicenkerdem.com/index.php?id=21

ya da internette adını arattım ama bulamadım o aletin kalem gibi bişey var onla diş köküne çıt çıt çıt çıt diye anestezi uyguluyor hekim onu yedikten sonra kafana sıksalar hissetmezsin
Mesaj tarihi:
hicbir doktor sen istiyosun diye genel anestezi yapmaz zeg :)

ki zaten dis icin cok gereksiz ve riskli.

sen bayadir disciye gitmiyosun heralde.artik local anesteziler cok basarili.
disin cekilse ufacik bir aci bile hissetmiyorsun.
Mesaj tarihi:
yok baba, kimyasal falan ilerledi. yap bana bi full body scan, de ki işte sende bu hastalık bilmem ne var..
yok işte öle bişi
huun said:

bu da yılların geyiğidir ha, "tıpta gelişme yok". git 300 sene önce ağrı kesiciler olmadan çektir bir dişini ya da kolunu bacağını kestir.
Mesaj tarihi:
Diş için full anestezi gerçekten gereksiz risk ve sonrası o salaklığa değmez. Zaten topu topu 10 dakikalık bir işlem eğer ciddi bir tedavi değilse. O riskede o sonrası salaklığada değmez.
Mesaj tarihi:
anestezi olayi imkansiz annem dis hekimi teyzem anestezi uzmani o iş yalan yani:) makina falan gerekiyor.

benimde en sıkıntı cektigim o alet oyarken beyninin icinde cikan ses. seslere karsi cok hassasim heleki surekli tekrar eden seslere o alet oyarken bitiriyor beni kafayi yicek gibi oluyorum.
Mesaj tarihi:
susuz çalışan bi alet var. eskiden vardı en azından. onu kullandıkları zaman deli oluyordum. kadın öğretmenin tahtaya yazı yazarken tırnağını sürtmesi gibi. bütün sınıf irkilirdi ıyyyyyyyyyyy
Mesaj tarihi:
THARKAS said:

anestezi olayi imkansiz annem dis hekimi teyzem anestezi uzmani o iş yalan yani:) makina falan gerekiyor.

benimde en sıkıntı cektigim o alet oyarken beyninin icinde cikan ses. seslere karsi cok hassasim heleki surekli tekrar eden seslere o alet oyarken bitiriyor beni kafayi yicek gibi oluyorum.

hocam bazı hastanelerde yapıyorlar, dişçi kiliniklerinde değil.. hiperaktif çocukları, bazı fiziksel sorunu olan insanları filan öyle dişlerini yapıyorlar..
Mesaj tarihi:
"Tatar Ramazan" said:

11-12 yaşında falandım galiba ve iğne korkumdan dolayı doktoru zorlayıp, uyuşturucu iğnesiz!! kanal tedavisi olmuştum.
O vahşetten sonra kurallara uymayı, uymayanları uyarmayı öğrenmiştim:)

o iğne yapmıştır sen görmemişindir
Mesaj tarihi:
mani said:

bidakka. nasıl kanal tedavisi oldun. acıdan bayılman lazım eğer kanal tedavisi yapılan dişin siniri duruyorsa. imkan yok yani o acıya dayanmanın.

slickers said:

o iğne yapmıştır sen görmemişindir

fastreloader said:

sprey falan sıkmıştır belki ama yine de yuh tabi

Iıh, dayandım valla iğneden korktuğum için çocukluk inadı işte.
Ve bildiğin küçük iğnelere o sinirleri dolayışını kıvırıp kopartışını hissettim tedavi süresince, John Rambo'ya Vietnam'da yapılan işkenceyi görsem daha tınmam yani o dereceydi çektiğim acı.
Mesaj tarihi:
bende biraz önce kanal tedavisi oldum
2 tane iğne yaptı öncesinde iğneyi vurmadan önce o da acıtmasın diye böyle pamukla bi uyuşturucu daha verdi
bide çiftli sar istersen diye espiri bile yaptım güldük eğlendik o sırada bi tane dişe 4 tane kanal açtılar
şuan bitik durumdayım
çenem acıyo :(
Mesaj tarihi:
mesleğimi bir kere daha ne kadar sevdiğimi farkettim :)
geçmiş olsun zegna.
diş hekimi korkusu kötü şey hakikaten.bir asistanımın kendi gibi diş hekimi olan kuzeni korkusu yüzünden ayna karşısında kendi kendine kanal tedavisi yapıp, dişi kesip üstüne kaplama yaptırmış...
  • Yeni Oluştur...