nutella yerim Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 disciye gidin arkadaslar ihmal etmeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 abi genel anestezi icin anestezyen gerekiyo benim disci arkadasim lokal anesteziye bile kufrediyodu ulan dunyada en basit operasyonla adam oldurebilen tek tibbi olay diye kiz mesela dis cekcek anestezi yapti alerji oldu herif kuttedenek kalpten giti sevmiyodu kiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DamienThorne Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Walla o kanal tedavisinde falan, sinirlere sokuyo gene iğneyi uyuşturucu yapmak için sanırım, o yetiyo zaten köşe bucak kaçmaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 dolgu felan ok de 20 ya$ di$i kalp kirabiliyo. yani kac tane igne yapmi$ olursa olsun, koklu e$$ek kadar di$ cekecek ve sen de hisedeceksin, o kirt sesi gelecek, o da $ansin varsa tek hamlede alabilirse geliyo, yoksa oynuyo kerpetenle agzinda =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 DamienThorne said: sinirlere sokuyo gene iğneyi off Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=XBqY6cJD3CE :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 hepsi tamam da uyuşmuş ağızla tükürmeye çalışmak, o sıvıyla birleşmiş tükürüğün ağzından vööeeaaağğk diye akması felaket Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Esh said: dolgu felan ok de 20 ya$ di$i kalp kirabiliyo. yani kac tane igne yapmi$ olursa olsun, koklu e$$ek kadar di$ cekecek ve sen de hisedeceksin, o kirt sesi gelecek, o da $ansin varsa tek hamlede alabilirse geliyo, yoksa oynuyo kerpetenle agzinda =P abi benim kokler yamuktu bide adam bldigin levyeyle azima girdi bole tornavida gibi bisile kanirta kanirta disim agrimadida cenemden gacirdamalar geliyo tistim olan ceneyide sokucek diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 dişi sağ sol yaparak gevşetmesi öldürüyor zaten ama kanamanın durması da ayrı bir proses Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 abi sorun koltuga oturmaksa genel anestezi daha kotu once soyunuyusun, arkasi acik o giysilerden giydiriyor, sonra kolunu delip musluk takiyor ki hem soguk hem heyecandan titremeye basliyorsun sonra ameliyataneye goturuyor bicaklari cikaran doktoru filan goruyorsun, masaya bagliyorlar filan anestezi uzmani gelene kadar bole net 2 kere gidiyorsun heyecandan zaten ahahaha beni bagladilar, o kalp atisini olctukleri hede dut dut dut alarm gibiotmeye basladi o sogukta o kadar beklettilerki heyecandan kalp atisi firlamis, hemen kostu bir igne yapti bzzzzzzzzzzzzzzzt gitti hersey ehahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 @DamienThorne; ben daha yazin basinda cektirdim, sadece ilk igneyi azcik hissettim ondan sonra uc igne daha yapti bana cekti yirmiligi uc parca halinde. ta cenemin icinden cekti baya derindeymis hatta. hicbisi hissetmedim aksamina antep fistigi yedim. sadece yaptirdiktan sora 1-2 saat baya agridi onu da majezikle hallettim zaten. @esh; asil olay orda zaten, hic acimamasina ragmen o disin cikisini hissediyosun zaten, kotu oluyo insan ve bonepart'in dedigi gibi ceneyle beraber cikmasin diye korkuyor insan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 sibel kekillinin bir filminde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Abi benim babam disci olmasina ragmen feci disci korkum vardi, full anestezi yapilamiyor gereksiz bir risk oldugu icin, is parasinda degil, anestezi her zman risklidir (en kucuk ameliyat bile risklidir denmesinin baslica sebebi zaten), hicbir dis doktoru oyle bi riski almaz. Onun gag refleks falan gidiyor olabilir full anestezide, bogulabilirsin yani dis doktoru koltugunda ehueh. Benim cok hassas da, en son doktora geldigimde acidan kivrandm bana doldurudun de anesteziyi. Benim babam bana oyle bi igneler vuruyor ki cenemi cekse koparsa bisey hissetmez hale geliyorum. Kanal tedavisi zart zurt bisuru sey oldum en ufak bi aci duymadim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 bazı dişçilerin hipnoz lisansı da oluyor. onlardan bir tane bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Abi kanal tedavisi anestesisiz yapılıyorsa herşey yapılır. Bana da 4 tane iğne vurdu doktor. İğneyi de sinire vurunca gözde şimşekler çakmaya başlıyor eheh. Yurtdışında bazı doktorlar gaz veriyorlar sanırım N2O mu NO2'mi neyse. Hatta Lethal Weapon'ın bir filminde de vardı. Türkiyede var mı öyle bir olay bilmiyorum ve sanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 abi bu korkudan kurtulmanın en güzel yolu şu hani dişetine iğne yapıyo ya lokal anestezi için. yapıcak abi 1.ciyi ama tam yaparken zart diye dili sokacaksın araya. dilden direk beyne gidecek o. bayılmadan hemen önce bilerek soktuk kes dişimi hekim amca diyip gg olacaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 n2o. narkoz işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 hasta geldi takip edemedim ama kanal tedavisinde de uyuşturuyoruz dişi zegna sana extradan anestezi ve tam uyuşma garantisi sağlıyorum ama gelmeden alkol falan aliim deme ha =)) p.s elim hafiftir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Hocam hissetmeme gibi bir durumun yok, yapma etme sende git dişcıye uyuşuyor zaten ek olarak kanal tedavısınde sinire denk gelir hissedersin gayet normal o kadar uyuşturucak bir tedavide yapmazlar sana tam tersi psi. yollarlar bilirsin :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 ya ben ne bahtsız adamım, benim dolgunun altı tekrar çürümeye başlamış, öff nası iştir ya yine bız bız deldiricem aklıma getirdi bu topic. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 kanal tedavisinin olayı tedavi sırasında değil 2 seans arasındadır. eğer hekim kanal içine devitalizan ajan koymazsa (farkındayım gaza geldim teknik terim yağdırıyorum :) yani sinirlerin ölmesi için ilaç koymazsa ki genelde koymazlar ve abseli bir bişe kanal tedavisi uygulanıyorsa iki seans arası ağrı olur ama ağrı kesiciyle kontrol altına alınır bu ağrı... LÜTFEN KORKMAYIN ARKADAŞLAR YAA=( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 bu da işlerim azalıyo diye ne tırstı ha. tamam gelicez sana çektiricez dişleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 copry said: devitalizan ajan Bu kelimeyi kullandıktan sonra artık insanlara korkma diyemezsin, çok geç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 fede said: bu da işlerim azalıyo diye ne tırstı ha. tamam gelicez sana çektiricez dişleri kih kih =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 ben de ilk defa kanal tedavisi yaptırdım geçen hafta, geçen pzt ve bu pzt iki kere gittim. ilk gittiğimde fazla birşey hissetmedim, lokal anestezi (evet sinirlere sokuyorlar iğneyi ama doktor "ölmüş sinirler yoksa zıplardın şimdi" dedi) yapıyorlar. ikinci gittiğimde geçici dolguyu filan çıkardı ama bir his gelince "hmmmm olmaması lazım" dedi ve bir dokundu.. AAAAAAAAAAAAAAARRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH diye bütün hastane inledi resmen, "kızım git kapıyı kapa" dedi doktor lol. ben hayatımda böyle bir ağrı hissetmedim. kafatasımı açıp beynime balyoz mu çaktılar desem böyle. filmlerde ortadan ayrılıp karısına son mesaj göndermeye çalışanlar filan nasıl palavra tekrar anlamış oldum. kendimi tutmaya çalıştığım halde kafam nasıl spazm geçirir gibi titriyor böyle, "bağırmaya gerek yok" diyor adam ahah. birinin kurtarmasını istiyorum diye bağırmıyorum ki ehu. kalbim de güppüdü güppüdü güppüdü atıyor böyle sakinleştiremedim kendimi heh. full anestezi yok evet maalesef, şimdiden geçmiş olsun zegna. daha fazla geciktirme. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar