Black-ice Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 böyle de acaip şey olmaz. gece yatmadan alarmı kurdum telefonun. sonra telefonu düşürdüm. aldım yerden koydum başucuma yattım uyudum. erken kalktım uyku düzenim bozuk. alarm saati gelince alarm çalmadı. lan bi baktım telefon da kapanmış bi de hafif biraz. açmaya çalışıyorum açılmıo. pilini çıkarim takim dedim bi baktım pil yok. evet pil yok. evdeki kimse ellememiş. odama giren de olmadı ztn. telefon n79. kapağını ben bile zor açıyorum. gece açıp pilini bi yerlere mi koydum. yaparım böle şeyler geceleri kalkarım konuşurum ama bunu niye yapayım lan:S düşürdüğümde çıkmış fln olsa ki olmaz kapağı falan da açılmadı gayet aldım yerden koydum başucuma. yahu noluyor. bi de telefonsuz kaldım. nereye gider bu pil lan. hereyere baktım odada yok hiçbi yerde. böyle de garip bişey yaşıyorum paylaşayım dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devilmanta Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 garipmiş hakkaten ya tehlikeli bi adamsın sen tedavi ol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 kedi köpek varsa evde belki onlar alıp kaçmıştır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Adam açamıyor kapağı, kedi köpek mi açmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 düşmüştür belki uyku sersemi de pili yerden almadan kapayıp yatmış olamaz mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 kapak açılmadan pil kaybolduysa cinler almış olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Ben yatağın altından bulmuştum.Bi de çamaşır makinesinin arkasından Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 kesin yatağın altında o pil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 kaldırıyorum ben baksana bi yatağın altına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 böbrekleride kontol et aga Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 bu modellerde yapıyor böle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kerim Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 ŞEYTANSIN SEN ŞEYTAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 ahaha ya eti cin muthis bise. pakedi de aynı sekilde :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 projeler falan sağolsun mal gibiyim bak topiği açtım yine uykuya daldım. neyseki bu sefer de başka bişi kaybolmadı:P ama pili hala bulamıyorum. çok acaip ya kafayı sıyırıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 halının yada yatağın altındadır, şiltenin içine kaçmış olabilir hatta. yakın bir yerlere bak sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bya Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 gece kendinde değilken uyanıp bişi yapmışsındır rüyanın etkisiyle falan, ben de kapıyı kitlemeden yatıp kitli kapıyla uyandığımı biliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 bya said: gece kendinde değilken uyanıp bişi yapmışsındır rüyanın etkisiyle falan, ben de kapıyı kitlemeden yatıp kitli kapıyla uyandığımı biliyorum yok öyle bişey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bya Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 he? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 buldum be telefon düştüğünde pil fırlamış radyötörün altından çıktı. heralde telefonu yerden alınca kapağı açıktı farketmeden kapattım unuttum sonra:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 her halt oraya kaçıyor zaten evler mi yamuk bizim nedir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 benim telefonun kapagi yalama oldu. her gece bi ara bikac saniye uyanip saate bakma tutkusuyla (?) yanip tutusurken dusurup uyumaya devam ediyorum. sonra bul bulabilirsen yatagin altinda. bazen yatagi cekiyorum komple dfgf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar