eagle_dnz Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Avrupa Futbol Şampiyonası;ndaki İngiltere-Portekiz maçının son dakikasında Campbell;ın attığı golü faul gerekçesiyle iptal eden hakem Urs Meier, İngilizlerden hakaret dolu e-mail ve telefonlar aldığını söyledi. İsviçreli hakem, 16 yaşındaki oğlu Marcia ile 14 yaşıdaki kızı Cytil;in bu tepkilerden etkilenerek, bunalıma girdiklerini ve devamlı ağladıklarını söyledi. Beyaz eşya ticareti yaptığı mağazasının polis koruması altında olduğunu ifade eden Meier, ;Evimin önünde de büyük bir İngiliz Bayrağı serili duruyor; dedi. Meier, maçta verdiği kararın arkasında olduğunu sözlerine ekledi. aha kaynak ulan ne pislik herifler bu ingilizler ya...[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy racon kesmiyorum...kafa kesiyorum...!!! [Bu mesaj eagle_dnz tarafından 12 Temmuz 2004 14:36 tarihinde değiştirilmiştir]
Apache Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 hakem olmak zor iş+ingilizler holiganlığın dibine vurmuş şerefsız insanlardır[signature][hline]|-_-| have no fear,vlad is here! -vlad o zaman geldiimii gazlaa gitsiin.. allah allah deyip geçer genç osman..
DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 ayıp.[signature][hline]HitPoints-50 Skill-Unarmed Location-Junktown Weapons-n/a
Vodan Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Cem Papilaya da yaptılar aynısından onlar ingiliz değildi.[signature][hline] V ò d à n | ICQ
eagle_dnz Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 said: Vodan, 12 Temmuz 2004 18:43 tarihinde demiş ki: Cem Papilaya da yaptılar aynısından onlar ingiliz değildi. hahaha vodan mükemmelsin moralim yerine geldi valla işte budur!!!!!![signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy racon kesmiyorum...kafa kesiyorum...!!!
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 aynısını ali aydın'a da yaptılar ve bıraktırttılar (fenerbahçe ve fenerbahçe medyası)[signature][hline]Silthanas, 15 Mayıs 2004 18:10 tarihinde demiş ki: hill oyun kurmuyoki abi, bütün maç ordan oraya pas atıp duruyo
uncla Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 said: eagle_dnz, 12 Temmuz 2004 14:35 tarihinde demiş ki: Avrupa Futbol Şampiyonası;ndaki İngiltere-Portekiz maçının son dakikasında Campbell;ın attığı golü faul gerekçesiyle iptal eden hakem Urs Meier, İngilizlerden hakaret dolu e-mail ve telefonlar aldığını söyledi. İsviçreli hakem, 16 yaşındaki oğlu Marcia ile 14 yaşıdaki kızı Cytil;in bu tepkilerden etkilenerek, bunalıma girdiklerini ve devamlı ağladıklarını söyledi. Beyaz eşya ticareti yaptığı mağazasının polis koruması altında olduğunu ifade eden Meier, ;Evimin önünde de büyük bir İngiliz Bayrağı serili duruyor; dedi. Meier, maçta verdiği kararın arkasında olduğunu sözlerine ekledi. aha kaynak ulan ne pislik herifler bu ingilizler ya... urs meier'in verdiği kararda o kadar açık bi faul varki bu ingilizler harbiden çok şerefsiz,hiç sevmem zaten hele o rooney yokmu tam bi ingiliz pisliği.. [Bu mesaj uncla tarafından 13 Temmuz 2004 03:29 tarihinde değiştirilmiştir]
elma Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 hepsi şerefsiz bunların hepsi gebersin itler :D[signature][hline] zlorwf demiş ki: bende t1 anakart var hem intel hem amd cpu çalıstıyo...
Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 hepinin dibine kibrit suyu...[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür..(chE) when a man lies he murders some part of the world Üstüne Şehir Örten Şehir Eğer Metalciysen Burası tam senlik!! [Bu mesaj Cthulhu_ tarafından 13 Temmuz 2004 18:45 tarihinde değiştirilmiştir]
karpuz Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 durmadan birbirinize bok atsanız olmaz deil mi? ulan ne zaman spor bölümüne girsem sinirden delirip öyle çıkıyorum ya[signature][hline]"Mph Rmph !!"
Bloodscalp Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 alpay'a flm laf ettik de harbiden iyi yapmis herif:)gerci isinden oldu:)yanniz o runiye bende kıl oluorum o kare seklindeki boynu sinir ediyo
bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 vodan vallahi senin beynini kuşa taksak ters uçar[signature][hline]Yalancı şahidimdir ay benim / Her gece denize vurur yakamoz / ben aşkı senle yaşayamazsam varsın olmasın...
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 hakeetti[signature][hline]A Robin Red breast in a Cage Puts all Heaven in a Rage BiTcH_oFBaT's gallery BiT¢H_oFBaT[/b]
Pascal Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 said: LvL_Sabo, 12 Temmuz 2004 20:38 tarihinde demiş ki: aynısını ali aydın'a da yaptılar ve bıraktırttılar (fenerbahçe ve fenerbahçe medyası) bu da vodan'a kapak olsun! + İngilizler'e karşı bu kadar agresif olmak ırkçılığa girmez mi? diyecem ama ne gereği var?[signature][hline]Absolut, 24 Mayıs 2004 23:41 tarihinde demiş ki: Ya insan insanı .... mi yavv ayıptır günahtır beee [Bu mesaj Pascal tarafından 15 Temmuz 2004 21:38 tarihinde değiştirilmiştir]
Öne çıkan mesajlar