ucanterlik Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 selam arkadaşlar, 1 hafta önce hp dv7 3020et ürününü aldım fakat şuanda assasin creed i bile çalıştırmıyor hatta dvd den film izleyemedim demin takılmadan dolayı bilmiyorum directx'i mi yanlış yükledim naptım, şimdi aklıma dank etti 32bit olunca en fazla 2gb ram kullanıdu aletler benim makina ise 4gb, benim kurulumu ise aldığım yerde bana bişey sormadan yaptılar şuan ben win7 yi 32bit lemi 64 bit lemi kullandığımı nasıl öğrenebilirim ? cevaplar için teşekkür ederim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Bilgisayarım'dan 'System Properties / Sistem Özellikleri'ne tıkla, orada 'System Type / Sistem Türü' yazıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 yalniz 512 ramle bile dvd'den film izlersin, baska bir problemin oldugunu dusunuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 32 bitle max 3.25 kullanabilir işletim sistemi,amao bilgisayara bence 64 bit yüklemişlerdir,su güc seceneklerinden grafik kartıylr ilgili bişey varsa onu max. performansa getir,ekenomik modda falansa ondan olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucanterlik Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 64bit yazıo dediğin yerde ama anlamadım neden bu alet bu kadar takılıyo, 2.5 lira para saydım ama oyun oynayamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sigisMoNd Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 bir yerde okumustum 32 bitte normal calisan programlar(oyunlar da dahil) 64 bitte daha yavas calisabiliyormus. uyumluluk sorunu sanirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucanterlik Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 walla yeni oyunlarıda takılarak çalıştırıo anlayamadım gitti :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 alet bozuktur o zaman. servise ver direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 grafik driveri yuklu mu bi bilgisayarda en cok yavasliga neden olan sey o auhahah anamiyosan bilgisayardan yane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 34se işin iş yanlız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucanterlik Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 forza troll:) bilgisayardan anladığımı sanıyodum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar