Anelor Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 red guzel taktik yaparsan is yaparsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 fifa 09 dan beri sadece juventusla oynuyorum.ve juventusun kendi taktiğiyle.ben kendim taktik işine girince yaptıgımı beğenemiyorum boku cıkııo default taktik iyidir :).aksam realle 2 maç atarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 juventus 2 de 2 yapıcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 demin real maçını izledim.6 tane attı.iyi oldu realin geldiği bana :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dennis Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 sevilla takaslıktır. ya sunun yerine gs verin bana dilimde tuy bitti gs gs diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dennis Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 oh süre de bitmiş, defansa yatayım bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
requem Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 atletico madrid takasa açıktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Or1on Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 grup maçları ne zaman başlayacak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
supremeallah Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 grup kuralarini cek aikooooo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 eve gidince çekicem ama 20. lazım marcosu bulamadınız mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Grup Maçları için son gün ; 30.12.2009 A Grubu Inter Milan - or1on - or1on1905 Lyon - ermynorac - azap20 Manchester City - fabbronzewrist Arsenal - HatoriKenji - Hatorikenji Bordeaux - Konn - Sputzke B Grubu Sevilla - Dennis - LdennisL Valencia - jacabo - jacabo Juventus - Aiko - aiko1905 Roma - kingpin - okanugurlu Barcelona - Anelor - Anelor C Grubu Porto - Minerva - hivpluz Bayern Munich - supremeallah - ck350 Liverpool - Bo_orock - Bo_orock Chelsea - shapsal - dorlinoglu Ac Milan - mojito - mojito35 D Grubu Manchester United - numara7 - numara7 Real Madrid - Red - cul_ Aston Villa - mokoko - rendell_ Athletico Madrid - requem - requiemmass8 Grup Maçları için son gün ; 30.12.2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Sevilla Valencia Juventus Roma Selam :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 fikstur nası olsun geçen turnuva gibi siteye mi yazıyım yoksa excellde kendimmi oluşturuyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 grup yorumları alalım :) a grubunda inter milan tam kapalı kutu, arkadaşı tanımıyorum ama bu gruptan lyonla beraber çıkarlar kolkola. b grubunda barcelona 10 da 10 yapar belki 1 maç juveye takılır yada romaya :P 2. nin kim olacağını tahmin etmek ise çok zor. c grubunda chelsea 1. liverpool 2. olur. büyük ihtimallede bayern munich 1 puan alır ve grupta sonuncu olur. d grubunda geçen turnuvanın şampiyonu rahat rahat çıkar grubundan. 2.liğe yakın olan taraf ise real madrid. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konn Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 a. Bu grupta bordo ve arsenal kol kola cıkarlar, gerisini bilmem. b. barça ve juve cıkar diyorum. juventus iyidir cıkar. c. chelsea garanti diger takım için ya l'pool ya milan diorum d. man utd. real. kesin ama bunlar cıkar para bile yatırırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Turnuvanın ilk maçlarını ck350 ile yaptık : Chelsea 4 - 0 Bayern Munich Bayern Munich 0 - 3 Chelsea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numara7 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Konn said: a. Bu grupta bordo ve arsenal kol kola cıkarlar, gerisini bilmem. b. barça ve juve cıkar diyorum. juventus iyidir cıkar. c. chelsea garanti diger takım için ya l'pool ya milan diorum d. man utd. real. kesin ama bunlar cıkar para bile yatırırım a grubu karışık olmuş. Fabbronzewrist(manchester city= pin pon paslarıyla, tevez i iyi kullanırsa çıkabilir. Arsenal kesin çıkar diyorum. Bordeoux la lyon kapışır diyorum 2. lik için ama sputzke ne kadar iyi oynasada takım handikapı var bu yuzden işi kolay degil. b-roma ve barcelona çıkar diyorum. aiko nun da şansı var. c-chelsea ve milan çıkar. liverpool un da şansı var. d-athletico madrid in hiç şansı yok, manchester utd ve aston villa çıkar diyorum, real madrid süpriz bir şekilde çıkamaz. c- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konn Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Hattorikenji vs Sputzke Arsenal 0-1 Bordeaux Bordeaux 4-0 Arsenal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HatoriKenji Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 mauha arsenal benim elimdeyken nelere mahkum göreceğiz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Chelsea 6 - 1 A.C. Milan A.C. Milan 0 - 7 Chelsea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konn Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 numara7 said: d-athletico madrid in hiç şansı yok, manchester utd ve aston villa çıkar diyorum, real madrid süpriz bir şekilde çıkamaz. c- bu sondaki c- ne oluyo deniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 abi bole grupmu olur ya. real, manu. biri ztn geçen turnuvanın şampiyonu. ben kalmısım bole aston villayla. tn geçen turnuvadada ben atleticoydum yine aston villaya karşı oynuodum. bide ztn 4 kişilik grup. ohooo. isyanım var!!!11 :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Or1on Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 inter milan = dark horse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numara7 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Konn said: numara7 said: d-athletico madrid in hiç şansı yok, manchester utd ve aston villa çıkar diyorum, real madrid süpriz bir şekilde çıkamaz. c- bu sondaki c- ne oluyo deniz? 3ün biri oluyo ilhan senin daha iyi tanıman lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 maçlar için gunduz ve aksamustu pek musait olmuyorum gece 12 gibi falan olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar