Red Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 bu gece girince burdan öm at gireyim bende.12 gibi falan yapalım sora cok uykum geliyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Or1on Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 ben de bugün bitirmek istiyorum. yarın akşam geç gelicem, geldikten sonra da akşam nba'de arka arkaya 5 maç var, bilgisayar-ps3 falan bakamayıcam hiç... hatorikenji ve sputzke ile maçlarım.. sputzke zaten msn'de ekli, onla ayarlarız bu akşam da, hatori dün gece gerçekten 1 saat vaktimi aldı, sonunda da maçları yapamadık. ne diyim, inşallah bu sefer ses eder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konn Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Or1on1905 vs Sputzke Bordeaux 1-3 Inter Inter 7-3 Bordeaux Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Or1on Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Lyon'a karşı oynadığım maçlardan sonra çok önemliydi bu 6 puan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Or1on Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 ha bir de grup sonrası aşaması nasıl olacak? ilk 2'ler çıkıyor 8 takım. en iyi 2 3. çıkıyor 10 takım. buradan eleminasyon nasıl olacak? tekrar mı grup yapılacak yoksa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dennis Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 hata var sanırım ben 4 maç yaptım sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Or1on Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Arsenal 1-1 Inter Inter 4-0 Arsenal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Dennis said: hata var sanırım ben 4 maç yaptım sadece. evet senin romayla yaptıgın maçlar oynanmadı ben yanlışlıkla girdim silemiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numara7 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 requem said: red şimdi gördüm mesajını . numara7 nerden çıkardın maç yapmaya yanaşmadığımı ? geçen gün çok ters bir saatte mesaj attın çıkmak zorundaydım ve çıktım. bu gece 12den sonra müsait olucam. müsait olmazsanız bana özelden cuma cmtesi pazar günleri hangi saatler müsait olduğunuzu özelden atın. adamın canını sıkmayın durup dururken. sana sen ps3 te online ken bir sürü mesaj attım, hatta başka oyun da oynuyordun nba di yanılmıyorsam, maçlarını kovalıycaksın önce topu topu 2 maç var zaten, ondan sonra istedigin oyunu oynarsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
requem Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 işte ben de ondan bahsediyorum . o gün maç yapacak zamanım yoktu çıkmak zorundaydım ve çıktım. ama sana bunun hesabını vermek mecburiyetinde değilim. ne zaman ne oynayacağımı da sana soracak değilim.müsait zamanında gel maçlarımızı yapalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 numara7 said: requem said: red şimdi gördüm mesajını . numara7 nerden çıkardın maç yapmaya yanaşmadığımı ? geçen gün çok ters bir saatte mesaj attın çıkmak zorundaydım ve çıktım. bu gece 12den sonra müsait olucam. müsait olmazsanız bana özelden cuma cmtesi pazar günleri hangi saatler müsait olduğunuzu özelden atın. adamın canını sıkmayın durup dururken. sana sen ps3 te online ken bir sürü mesaj attım, hatta başka oyun da oynuyordun nba di yanılmıyorsam, maçlarını kovalıycaksın önce topu topu 2 maç var zaten, ondan sonra istedigin oyunu oynarsın. olum bu kadar ciddiye almayin uzulursunuz sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konn Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Azap vs Sputzke Bordeaux 2-3 O. Lyon O. Lyon 1-4 Bordeaux Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 jacabo ve anelor şu an dennis ile 2. maçımı oynayacam. bir yere gitmem lazım acil. 12.30 dan sonra online olursanız oynarız ok ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 http://www.fixturelist.com/leaguetables.php?l=7759 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ermynorac Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Konn said: Azap vs Sputzke Bordeaux 2-3 O. Lyon O. Lyon 1-4 Bordeaux maç yorumu yapalım ne böle :D sputzke benim antim gibi bişi o yüzden baya allak bullak oldum. benle maç yapanlar bilir pas yapıp adamı bayıltırım ama sputzke 3 pas yaptırtmadı çok iyi marke eden bir arkadaş. bana küfrü basanların çirkef mirkef diyenlerin sputzke'den 3-5 şey öğrenmesi gerekiyor :D onun dışında sputzke çok iyi oynamasına rağmen kimsenin yapmayacağı bir hatayı yaparak(kaleci ile ayağıma pas verdi :D) ilk maçı bana vermiş oldu. ikinci maçta da ilk maçtaki gibi duran topların hepsinden gol yedim (freekick + 2xcorner). korneri bu kadar etkili kullanan bir oyuncu ile hiç oynamamıştım. 2 maçta toplam 4 korner golü yedim sanırım. tebrik ederim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 ermynorac said: Konn said: Azap vs Sputzke Bordeaux 2-3 O. Lyon O. Lyon 1-4 Bordeaux maç yorumu yapalım ne böle :D sputzke benim antim gibi bişi o yüzden baya allak bullak oldum. benle maç yapanlar bilir pas yapıp adamı bayıltırım ama sputzke 3 pas yaptırtmadı çok iyi marke eden bir arkadaş. bana küfrü basanların çirkef mirkef diyenlerin sputzke'den 3-5 şey öğrenmesi gerekiyor :D onun dışında sputzke çok iyi oynamasına rağmen kimsenin yapmayacağı bir hatayı yaparak(kaleci ile ayağıma pas verdi :D) ilk maçı bana vermiş oldu. ikinci maçta da ilk maçtaki gibi duran topların hepsinden gol yedim (freekick + 2xcorner). korneri bu kadar etkili kullanan bir oyuncu ile hiç oynamamıştım. 2 maçta toplam 4 korner golü yedim sanırım. tebrik ederim :D benim barca ile yaptıgım maçlarda da ona benzer 2 3 pozisyon oldu. topu her kaptıgımda atmasam mı diye düşündüm, sonra dedim amaan at gitsin barcayla oynuyosun nolcak.. hiç birini atamadım o pozisyonların :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konn Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 5-3-2 gibi bir sistemle oynuyor Azap, ve sürekli top çeviriyor. Açıkcası ilk maç biraz press yapmakta top kapmakta zorlandım ancak ikinci maça biraz çözümlü girdiğim için problem olmadı. Pas trafiğini kesmeyi kolaylastırmanın yolu basit, düşünürseniz bulabilrisiniz. Açıkcası, Lyon, Bordeaux vb görece daha zayıf takımlarla aktif oyun oynamak zor oluyor. O nedenle Azap'tan pas trafigini azaltmasını ve hızlı oynamasını beklemek yanlış olur. Keza ben de bir bakıma aynı bayık mantalite ile oynuyorum. Korner konusunda daha yeni yeni alışmaya başladım takıma. Freekickler içinde iyi oldugumu söylemek yanlıs olmaz. Rakip hakkında söyliyecegim şey Azap'ın oyun mekaniklerini iyi kullandıgı. Güzel maçlardı sağol :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Or1on Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 ermynorac said: Konn said: Azap vs Sputzke Bordeaux 2-3 O. Lyon O. Lyon 1-4 Bordeaux maç yorumu yapalım ne böle :D sputzke benim antim gibi bişi o yüzden baya allak bullak oldum. benle maç yapanlar bilir pas yapıp adamı bayıltırım ama sputzke 3 pas yaptırtmadı çok iyi marke eden bir arkadaş. bana küfrü basanların çirkef mirkef diyenlerin sputzke'den 3-5 şey öğrenmesi gerekiyor :D onun dışında sputzke çok iyi oynamasına rağmen kimsenin yapmayacağı bir hatayı yaparak(kaleci ile ayağıma pas verdi :D) ilk maçı bana vermiş oldu. ikinci maçta da ilk maçtaki gibi duran topların hepsinden gol yedim (freekick + 2xcorner). korneri bu kadar etkili kullanan bir oyuncu ile hiç oynamamıştım. 2 maçta toplam 4 korner golü yedim sanırım. tebrik ederim :D koyu yer bana mı? :) valla ben küfrü bırak, çirkef bile demedim hehhe. sadece biraz bayık bir taktik olduğu için ayar etti yazdım, o kadar. :) ama bak karşıma pozitif oynamaya çalışan birisi çıkınca arkadaki boşlukları değerlendirip 3-1, 7-3 aldım maçları. he, karşı taraf kontrollü oynayınca da defans sağlam olduğundan yine kolay kaybetmiyorum. lyon grupta kalan 4 maçının hepsini de kazanamazsa lider çıkacağım. tabii gidip 3 maçta +11 averaj falan yapar da, 1 beraberlik alırsa orası başka. aiko sistem tam nasıl olacak, bi anlatsan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konn Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Ya Or1on la oynadıgım maçlarda keyifsizdim, sıkıntı bastı falan deli gibi sprint tuşuna ve koşturma tuşlarını kullandım. Saldırdım, Bordo olarak interden boy ölçüsünü de aldım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
requem Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 d grubu şu an online'ım müsait olan gelsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 valencia 2 - 2 sevilla sevilla 2 - 5 valencia Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dennis Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Roma 2 - 1 Sevilla Sevilla 4 - 2 Roma Sevilla 2 - 2 Valencia Valencia 5 - 2 Sevilla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 http://www.fixturelist.com/leaguetables.php?l=7759 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Or1on said: aiko sistem tam nasıl olacak, bi anlatsan? ağaç bu olucak ; http://img193.imageshack.us/img193/4979/2tur.jpg ya en iyi 2 birinci ile 3.ler karsılasıcak diğerleri kura ile belirlenicek. yada bütün takımlar kura ile belirlenicek, karşılaşan 2 takımın gruplarda topladığı puanlardan en düşük olan 2 çift fazladan birer maç yapıcak :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 ama 1.ler 1.lerle karşılaşamayacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar