Aiko Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 http://www.fixturelist.com/leaguetables.php?l=7759 Daha tecrübeli ve kendimden emin bir şekilde 2. turnuvanın topicini açıyorum. 2. turnuvada aynı formatla olucak, gene en güçlü takımlar yer alıcak. 2. turnuvadan sonra statüyü, takımları falan değiştirirm heralde. en güçlü takımlar turnuvada yer alacak, 4'erli gruplar halinde bir kupa olucak ve takımlar kura ile belirlenicek.Kuradan sonra anlaşan kullanıcılar kendi aralarında takımları takas edebilecekler.Takas süresi 2 gün olucaktır.takım sayısı katılıma göre belirlenicektir. Kayıt süresi bittikten sonra kayıt sayısı kadar takım belirlenecek ve aralarında kura çekilecektir. geri kalanı ise bildiğiniz şeyler. !! fakat sizden ricam; vakti olan, zamınında maçlarını biterebilecek arkadaşların lige girmesi. sonra boşu boşuna vakit kaybı yaşayıp turnuvadan soğumayalım, hemen bitirip bir dahaki turnuvaya başlayabilelim. !! Kurallar(birkaç değişiklik oldu sadece) -Maçlar Ranked usulü 6'şar dakikadan oynanıcak ve Game Speed Normal olucaktır. -takım sayısına göre dörderli yada beşerli gruplar olucak. bu gruplardaki maçlar sonunda ilk iki veya 3 sıradaki takımlar bir üst tura çıkacaktır.2.turda eleminasyon sistemi devreye girecektir.Finale kadar çift maç final ise tek değil çift maç üzerinden oynanıcaktır.[ bu kural gruplar ve gruplardaki takım sayısı belli olduktan sonra değişebilir !! ] -Her takım grubundaki rakipleriyle 2'şer maç yapıcaktır. grup maçları sonunda puan eşitliği durumunda önce takımların arasındaki maçlara sonrada averaja bakılıcaktır. -Eleminasyon usulü maçlarda deplasman golu kuralı yoktur,2 maçın sonunda eşitlik bozulmaz ise 3. bir maç oynanıcaktır. o maçın penaltılara kadar yolu vardır. -Yarıda kalan maçlar kaldığı yerden tekrar oynanıcaktır. -Kuralar bulacağım bi kura programı ile çekilecektir. kanıt için kuranın resmini çekiceğim [hr] Grup Maçları için son gün ; 30.12.2009 A Grubu Inter Milan - or1on - or1on1905 Lyon - ermynorac - azap20 Manchester City - fabbronzewrist Arsenal - HatoriKenji - Hatorikenji Bordeaux - Konn - Sputzke B Grubu Sevilla - Dennis - LdennisL Valencia - jacabo - jacabo Juventus - Aiko - aiko1905 Roma - kingpin - okanugurlu Barcelona - Anelor - Anelor C Grubu Porto - Minerva - hivpluz Bayern Munich - supremeallah - ck350 Liverpool - Bo_orock - Bo_orock Chelsea - shapsal - dorlinoglu Ac Milan - mojito - mojito35 D Grubu Manchester United - numara7 - numara7 Real Madrid - Red - cul_ Aston Villa - mokoko - rendell_ Athletico Madrid - requem - requiemmass8 [hr] Kayıtlara başlayabiliriz.Kayıtlar için Son Gün 26.12.2009 http://www.fixturelist.com/leaguetables.php?l=7759 http://forum.paticik.com/read.php?37,4511546,4548856,page=23#msg-4548856 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 1. aiko1905 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konn Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 2. Sputzké Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ermynorac Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Wolfsburg çıkıp Arsenal eklenebilir. Wolfsburg zaten yeni yetme aynı klasta bi takım değil diğrleriyle. Diğer bir fikrim, 5 yıldızlı takımları komple çıkarmak sadece 4.5 yıldızlılardan bir turnuva yapmak. bilmiyorum ne kadar mantıklı ama biraz adaletli olur diye düşünüyorum. kişi sayısı arttıkça daha kötü takımları da eklemek zorunda kalabiliriz. listedeki en iyi takım ile en kötüsü arasındaki takım kalitesi farkı çok fazla olabilir sonunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HatoriKenji Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 3.HatoriKenji Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HatoriKenji Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 ermynorac said: Wolfsburg çıkıp Arsenal eklenebilir. Wolfsburg zaten yeni yetme aynı klasta bi takım değil diğrleriyle. Arsenal zaten war. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ermynorac Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 HatoriKenji said: ermynorac said: Wolfsburg çıkıp Arsenal eklenebilir. Wolfsburg zaten yeni yetme aynı klasta bi takım değil diğrleriyle. Arsenal zaten war. 4.ermynorac - azap20 ben mesaj atmaya bastığımda görmedim gibi hatırlıyorum. neyse düzeltme için teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
requem Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 5.requiemmass8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 ermynorac said: Wolfsburg çıkıp Arsenal eklenebilir. Wolfsburg zaten yeni yetme aynı klasta bi takım değil diğrleriyle. Diğer bir fikrim, 5 yıldızlı takımları komple çıkarmak sadece 4.5 yıldızlılardan bir turnuva yapmak. bilmiyorum ne kadar mantıklı ama biraz adaletli olur diye düşünüyorum. kişi sayısı arttıkça daha kötü takımları da eklemek zorunda kalabiliriz. listedeki en iyi takım ile en kötüsü arasındaki takım kalitesi farkı çok fazla olabilir sonunda. güç farkı olucak her türlü az yada çok bunu engelleyemeyiz kaldı ki 2 tane 4 yıldızlı takımın arasında da dağlar kadar fark olabiliyor. bütün takımları aynı güçte olmasındansa, dengesizlik olması benim tercihim açıkçası gerçekteki gibi. Turnuvanın adı champions cup zaten en iyiler olucak bu turnuvada. bundan sonraki turnuvalarda bu fikirler dikkate alınıcak ama ilk mesajın başına yazmıştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 eğer benim sadece haftasonu oynayabilmem konusunda bi problem varsa katılmayabilirm. eğer bi problem yoksa; 6. rendell_ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 7. jacabo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dennis Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 8. LdennisL, gs eklensin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ermynorac Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 gs bjk fb eklenebilir açıkçası oyuncu sayısı artarsa. çok ta güçsüz olduklarını düşünmüyorum. mutlaka bir alıcısı da çıkar. şahsen bjk wolfsburg'dan iyidi ondan eminim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Or1on Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 9.or1on1905 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 10.okanugurlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 11. Anelor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 ayrica valencia eklensin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numara7 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 12.numara7 porto eklenebilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 16 kişilik mi olcak turnuva ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 jacabo said: 16 kişilik mi olcak turnuva ? hayır ne kadar kayıt olursa o kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Anelor said: ayrica valencia eklensin +1234512 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 13- cul_ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bOoroCk Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 14. bO_oroCk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mojito Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 15- mojito35 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mojito Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Orduspor u da ekleyelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar