Cuce Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 DadashNik0F said: biri de /b/ ne onu açıklasa hazır topik varkene /b/ 4chanda random bölümü, internetin cöpünün posası işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fraction Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 yo dawg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 ffs ne bende onu sorayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 for fucks sake ya bide, www.urbandictionary.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 full fill shit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 urbandictionary emoyu öğrendiğim yer <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xcorpion Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 sostizm said: Cidden bilmiyorum. O kadar çok kullanılıyor ki sormaya da çekindim. Burası garbıç, burda sayılmaz. Çok iyi falan gibi bişey demek ama nereden geliyo? İngilizce bişeyin yamultulmuşu mu? Bi oyunda filmde falan mı vardı? fucking turks kavramının nedeni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bya Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 gg'nin türkiye sahnesine ilk çıkışı "göte geldim" dir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 veyr10 said: rahatsiz said: gg good game değil mi yav? bir zamanlar centilmenlik olsun diye söylenirdi sonra bir şekilde olumsuz anlam taşır oldu. onun yerine şimdi gl&hf kullanılıyor good luck & have fun ben de vasiyetime yazdırdım ölünce mezar taşımda GG RMK? yazacak. ı ıh. gl hf oyuna baslarken soylenir. iki tarafta karsılıklı. gg ise oyunda yenilen taraf oyunun artık bittiğini ve karsısındaki rakibinin kazandıgını belirtircesine gg der ve rakibini tebrik eder. starcraft replayi izleyin bi tane büyük turnuvalardan falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Institute of Molecular Biotechnology of the Austrian Academy of Sciences Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 fistan soylemis dogrusunu, ayrica bunlar sadce bilgisayar oyunlariyla alakali degil, hali sahadan sonrada cikarken millete gg dersin ellerini sikar popolarina saplak atarsin, popoya saplak geleneksel gg hareketidir, ozellikle voleybolda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 ben de vent/ts de konuşarak "lol" diyenlere deli oluyorum. ingiliz vatandaşı pek yapar bunu, bi de ciddi bi ses tonuyla. lan gül kahkaha at da lolledigini anlıyalım di mi ama. bu arada, gg şemsiye açılmaz . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 lol musunuz süpermiş (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 fat bottomed girls you make the rocking world go around. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 BaaL said: ben de vent/ts de konuşarak "lol" diyenlere deli oluyorum. ingiliz vatandaşı pek yapar bunu, bi de ciddi bi ses tonuyla. lan gül kahkaha at da lolledigini anlıyalım di mi ama. bu arada, gg şemsiye açılmaz . ingiltere'nin kopegiyim ventte lol diyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 /lol (slash lol) diyorum ben, gunluk hayatta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Idaho Mountain Biking Association Ilinois Mortgage Bankers Association Illinois Missouri Biotechnology Alliance Illinois Mortgage Bankers Association Illinois Mortgage Brokers Association Implications of Biomedicine for the Assessment Independant Mortgage Brokers Association Independent Mystery Bookseller Association Independent Mystery Booksellers Association Indiana Mortgage Bankers Association Indiana Mountain Bike Association Institute of Molecular Biotechnology Austria Internation Mountain Bike Association International Management and Business Administration International Marine Biotechnology Association International Marriage Broker Act International Master in Business Administration International Masters in Business Administration international mini bike association International Mountain Bicycle Association International Mountain Bike Alliance International Mountain Bike Association International Mountain Bike Associations International Mountain Bikers Association International Mountain Biking Association International Moutain Bicycling Association International Muay Boran Academy Irish Multiple Birth Association Irish Multiple Births Association Itasca Music Booster Association Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 helal team Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 gg anlatılmaz yaşanır. arabanı biyere vurdun mesala ordan gelir yılların rpgcisi "gg" der. o zaman anlarsın ne olduğunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 international mini bike association niye bu ufak harflerle yazılmış, yazık değil mi garibana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 kalp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 aquila said: fistan soylemis dogrusunu, ayrica bunlar sadce bilgisayar oyunlariyla alakali degil, hali sahadan sonrada cikarken millete gg dersin ellerini sikar popolarina saplak atarsin, popoya saplak geleneksel gg hareketidir, ozellikle voleybolda. popoya saplak bi de basketbolcu selami degil mi? önce tokalasiyolar soora arkani döndügünde yiyosun popoya bi saplak. bizim sinifta alman bi lavuk yapmisti bana. -nil basketbolcu selamini biliyo musun? -yooo - gösteriyim mi? - tamam. [i]*tokadi yer*[/i] güzel taktik vesselam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 o selamladan çok maç içinde bench'e gelirken tebrik etme,moral verme açısından yapılan bir şey :D veya sayı attıktan sonra geri koşan adama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Marty said: kizi bi gordum aninda gg oldum. kiz tam gglik acaip calistim bu sinav kesin gg olur o ise kapagi attim mi gg saçmalamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 aquila said: /lol (slash lol) diyorum ben, gunluk hayatta. asdasd diye gülen adam gördüm ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar