scorch Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 toggle walk yapıp yürürseniz düzeliyor moblar önünüzde toplanıo ama normal hızla geri yürürseniz olmuo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Oha bug varmış lol! Benim de dikkatimi çekmişti sürekli geri geri gidip döndüğümü hatırlıyorum sırf adamlar önüme geçsin diye. Eskiden de biraz olduğu için lagdandır sanıyodum da son zamanlarda baya bi sıklaşmıştı. Yalnız olmadııma sevindim ajklhsblkj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Spidee said: Of cok mutlu oldum resmen, kendimi artik yalniz hissetmiyorum, benim gibi problem ceken yuzbinlerce tank var, birbirimize destek olmaliyiz su karanlik gunlerde. Yavuz lan olm bak, bosuna dirdir etmiyormusum hal, varmis boyle bir olay! ya L2P LOL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Buyse said: arkadan yiyorsun Hepimiz aynı konudan muzdaribiz :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alante Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Yalnız vh'de özellikle arkaya geçen bir mob var. Birden ışınlanıp arkada bitiyor. Bir de mob arkaya geçer zaten agro azalmış, dps de gidip ona vurur inat gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanchez Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 hozceri said: sanchez said: Ya yeni 80 olmuş karakterleri son 3 mekanın heroiclerine sokmuyor ki zaten git daha iyi gear yap öyle gel diyor. Full yeşil adam giremiyor yani.qleri yaparak acmıyormusun hepsini tek tek Yok item seviyen çok düşükse toc hc ve yeni heroiclere sokmuyor. You must obtain better equipment diyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 ben dunemauldayım random hc lere 10.dak falan sıra bekletiyor ama diger serverlarda arkadaşlar 2-3 dak maximum giriyorlar migrate edesim geliyor:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 serjuhan said: Buyse said: arkadan yiyorsun Hepimiz aynı konudan muzdaribiz :(aciklamalarimiza dikkat edelim nasi bi topluluk oldu wow toplulugu /screwy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 80 yaptim dkyi 2 saat icinde gittim 2tanede tier9 aldim lol ama hala giremiyorum su yeni heroiclere ve toca :] normallerine gireyim bari ehu cok bayik ama dk tank Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 ilk inse giridk yeni acılanlardan bende 5460 gs en dusuk 4800 falan geldi ortalama 5 k gscore lu idi parti sp-pala tank-lock-dk-holy pala hemen kestik cıktık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar