Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

buraya nası gidilir?

Ceday

Öne çıkan mesajlar

19e, 19m, 19s gibi otobüslere bin kadıköyden. Hepsi küçükbakkalköyden geçer. (ki bunlar ortalama 5 dakkada bir kalkıyo)

Edit: Ayrıca Kadıköy'ün ilçesi ne demek ya. :)[signature][hline]The answer of the question, why we are melancholic.
I still feel the pain, i still feel your love...

green_martian, 14 Temmuz 2004 02:48 tarihinde demiş ki:
danimarka belediyesi=shit!

[Bu mesaj Solonor tarafından 15 Temmuz 2004 18:54 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

kadikoy iskelesindeki minibus duraklarina git, orda abi kucuk bakkalkoy minibusleri nerden kalkiyo diye sor, gosterilen minibuse bin (ya da once nexus'tan gecer mi diye sor), sofore yakin bi yere otur, abi beni nexus'ta indir de, tamamdir.[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one.
Sosyal ağlarda paylaş

ya haritada yazmış işte göze batan yerleri onları ezberle henkel menkel gerektii yerde çok idye inersin eheh (tabii minibüs o caddeden geçiosa) geçio di mi? oraya yakın olmama (15 dklık yürüyüş) rağmen gitmedim oralara carrefourun güneyinde takılırım da :)[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true ;)
Sosyal ağlarda paylaş

said:
CEDAY, 15 Temmuz 2004 18:51 tarihinde demiş ki:
lol. gülmeyin ama ben buranın daha hangi yakada (anadolu/avrupa) oldugunu dahi haritadan cıkaramıyorum :)

0-216'nın asya yakası telefon kodu olduğunu da bilmiyorsan şayet mümkündür.. :)[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what?

The Terminator: Fuck you, asshole.
Sosyal ağlarda paylaş

İş görüşmesi için taksi ile gideceksen en ucuzu bir şekilde (otobüz minibüs hepsi geçer) İçerenköy Carrefour'a gitmen ki oraya her iki yakadaki herhangi bir noktadan ulaşman çok basit elli değişik araç var, onun ana giriş kapısının oradan da taksiye binmendir.[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.

bi fransız gastesi de şey demiş:
"ırak üç parçaya ayrılıcak.
1-normal
2-süper
3-kurşunsuz"
Sosyal ağlarda paylaş

Bu tür adres bulma hedelerinde ibb.gov.tr'nin yeni haritasını kullanıyorum. Başlangıç yerini ve gideceğin yerin adresini giriyorsun. Haritada güzergahını belirliyor, daha sonra geçmen gereken sokak adlarını vs vs yazıyor, kaç km gideceğini ve tahmini varış süreni de söylüyor. Dahası hangi sokaktan kaç metre ilerlemen gerektiğine kadar detay sunuyor.

En güzel birşey. :)[signature][hline]In God I Trust
For Rest I Just Test
Sosyal ağlarda paylaş

said:
GE-TA, 15 Temmuz 2004 19:27 tarihinde demiş ki:
Hatta senin gideceğin yerden benim evimin yakınlarına kadar olan güzergahı demin sorgulattım ve şöyle bir sonuç verdi.

Başlangıç Kayışdağı-Dudullu Cad. üzerinde 21,97 metre ilerle,
Sağa dön Kocaceviz Cad. üzerinde 226,95 metre ilerle,
Sola dön Söğüt Sk. üzerinde 9,41 metre ilerle,
Sağa dön Kocaceviz Cad. üzerinde 330,98 metre ilerle,
Sola dön Uzay Sk. üzerinde 30,34 metre ilerle,
Sağa dön üzerinde 134,05 metre ilerle,
Sağa dön Kayışdağı-Dudullu Cad. üzerinde 3.053,54 metre ilerle,
Yol boyunca üzerinde 364,92 metre ilerle,
Yol boyunca E 80 üzerinde 2.710,33 metre ilerle,
Sağa dön E 80 Araç Bekleme Yeri üzerinde 474,09 metre ilerle,
Yol boyunca E 80 üzerinde 907,39 metre ilerle,
Yol boyunca Kartal Kavşağı üzerinde 340,11 metre ilerle,