Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

2010 FIBA Dünya Şampiyonası

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
abi adamlar ahtapot gibi, pas atıyorsun bir anda bir kol bitiyor yanında yani yapacak birşey yok

Hantal pasları geçip orta mesafeli şutlarla bitirmeye çalışmalıyız bunları, hakem sağolsun faul kovalamak bize yaramaz bugün
Mesaj tarihi:
korkak gibi ölüceğime aptal gibi ölürüm demiş atalarımız.

ben söylüyorum inanmıyosunuz rahat alırız bence. 24 sn dısarda beklemiyelim tyeter
Mesaj tarihi:
Yaa takım hiç de kötü değil, sakin...

Hakemler de öyle abartı bir yanlı yönetim sergilemiyor. Hatta 2 topu bize armağan ettiler.

Biz bu Amerika'yı YERİZ. Yenemezsek de böyle denk götürürüz, FİNAL OYNUYORUZ bunun tadını çıkartalım, kim yenerse yensin iki takımı da alkışlayalım.

Seyirci katkısı çok zayıf ama o eleştirilere sonuna kadar katılıyorum. BASKI ÇOK İŞE YARAR ama yapamıyor izleyici. Şahan gökbakar hariç, Sürekli ayakta bağırıyo adam (en azından her kameraya girişinde öyle gördük).
Mesaj tarihi:
ya ender iyisin hoşsun da ya tek başına oynıycaksın ya da erken pas geçir içeriye. alıyo topu tek oynıycam der gibi son 3 saniye kala pivota 3 lük çizgisinde top atıyo. herifler de çembere değmeyen 3lükler atıyo
Mesaj tarihi:
neyse en azından abd ye yenildik :P.finalde ispanya yada sırbistana felan yenilseydik üzülürdüm ama abd olunca pek üzülmüyorum baya iyiler çünkü :)
  • Yeni Oluştur...