The_Delucian Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 muazzam galibiyet ama bir sey merak ettim, biri endere topu al yarı sahayı gec sonra 24 saniyenin bitmesine 8-9 saniye kala oyun kurmaya basla mı demis acaba ? adam guard 1 oyun kuramadı bir topu cıkarmadı elinden ...
inprc Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 kalpten gidecektik ulan son 3.8+ 0.5 saniye unutulmazdı
Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 Ulan hala tam anlamıyla kendime gelemedim.Yer ayırttım bi onu biliyorum maçtan sonra final maçını barda izlemek için off.. SAHİLDE KAFKAF ÇEKTİK kjgasbgan
calimero Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 The_Delucian said: muazzam galibiyet ama bir sey merak ettim, biri endere topu al yarı sahayı gec sonra 24 saniyenin bitmesine 8-9 saniye kala oyun kurmaya basla mı demis acaba ? adam guard 1 oyun kuramadı bir topu cıkarmadı elinden ... +1 yalnız ender değil yahu, kim topu getirse 10 saniye kalana kadar rölantiye alıyor oyunu, elinde topu tutuyor. sonra 10 saniye kala yallah hücum.
Tenekeadam Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 ender keremin 2000lerdeki haline benziyor. Biraz kaslansa ve tecrübesi artsa, çok daha iyi olur.
Jaxx Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 Turkceplease said: BulletRide said: Turkceplease said: hoccemama said: türk seyircisi basketbol maçında tezahurat yapmaktan anlamıyor ehehe. Bizim maçların çoğunu izlemeye çalıştım hep aynı saçma tezahuratlar. 20 sayı öndeyiz lay lay lay lay...... ahhh Türkiye diye gelmiş geçmiş en gerzek tezahuratı söyleyip duruyorlar. Niye ahhhh diyorlar niye ooo değil mesela. Ahh acı veya ona benzer durum sonucu verilen bir tepki, milli takım rakibi ezmiş geçmiş ne alakaysa artık. bir de saldır milli takım oley var ki söylenecek laf yok. Futbol menşeili saçma sözler falan hehe:)) Bu arada sırplar iyi götürüyor, aklıma 2001 avrupa basketbol şampiyonası yarı finali geldi, umarım o maç gibi olur sonu basketbol tezahuratlarını söylermisin öğrenelim. diiifens diiifens ahaha abi işte cevap atsa bunu dicektim.basketbolda NBA ya göre bitek diiifens diiifens vardır.bide en fazla takımın adı söleniyor bildiğim.sanki extradan birşeyler varmış gibi 10 bin insanı aşalamış arkadaş^^ abi yapmayın etmeyin. Airball var. EM Vİ Pİ EM Vİ Pİ EM Vİ Pİ diye inleyen phoenix salonu var. BEAT EL EY var. KOBE SUCKS var. edit: yanlış anlamayın ama size katılıyorum, seyirci bence bizim maçlarda müthişti :D
hoccemama Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 @ Turkceplease diyorsun ki her maçta saldır milli takım oleyy diye bağıralım. Hiç euroleague maçı izlemedin galiba sen. Bir karşılaştır bakalım. Mesela bir partizan maçını izle derim. Basketbol çok hızlı oyun, seyircinin maça ağırlığını koyması lazım.( Türk seyircisi maça ağırlığını koymuyor demiyorum burada ama daha iyisini yapabilme yeteneğimiz var) bu futbol tezaruhatları uygun değil baskete. Futbolda adam defansta top çeviriyor o sırada şarkıda söyle türküde söyle. Ayrıca ben amerikan seyirciler süper onlar gibi olalım demedim. Kafan uydurup uydurup en sonunda 10 bin insanı aşağılamışsın diyorsun. İftira atma bana. ŞU güzel gece de bile adamı sinirlendirmeyi başarıyorsun. Sonra şu maça giden insanların kaçı basketbol ligi maçlarına gidiyor ki. Durum ortada bomboş tribünlere oynanıyor maçlar. Basketbola özel maç kültürü yaratmamız lazım.
Jaxx Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 12 Eylül'ün 30. yılında alın size gerçek ihtilal.
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Türkiye 83 - 82 Sırbistan 8x3= Kaldı mı 24? 8x2= Kaldı mı 16? 24 ile 16'yı topla 40 yapar. Mhp'nin 40. kuruluş yıldönümü ve Türkiye finalde! Teşekkürler Mhp. =)
mani Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 ESPN yorumcusu said: Turkey trailed by eight with 5½ minutes left but rallied while relying on an acting job by Omer Asik that was worthy of an Oscar. Asik, a horrible free throw shooter (he had missed 26 of 41 in the tournament), was grabbed around the waist as he caught the ball under the basket with 1:18 left. He immediately collapsed to the ground holding his head, and Turkey brought him an ice bag and took him out of the game because of the, ahem, injury, and selected Ender Arslan to shoot the free throws. He made one of two, and Turkey led until Marko Keselj hit a pair from the line with 28.7 seconds left to make it 80-79. ULAN AMERIKALARDAN AGLAMAYA UTANMIYORMUSUN TIRT Chris BİRAZ DAHA YIRT Chris http://sports.espn.go.com/nba/columns/story?columnist=sheridan_chris&page=TeamUSA100911-turkeypreview
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 - oyuna giren ender 1/2 attı orada. ömer de o ratio'da atan bir adam yaklasık. - ömer'in eksikliği nedeniyle 2 defa hucum reboundu verdik adamlara, trick içimizde patlayacaktı az daha. - CRY MORE - ZAAAAAAAAAAAAAA
MeSh Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 ender ordan 2'de 2 soktu. soktu diyorum dikkat edersen. nitekim soktuk. ehe. yanlış mı hatırlıyorum yoksa?
Kanuni Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 prim kisi basi 1,5 milyon olmus afferim basbakana :) 200 bin lira gibi bir sey okumustum takim olarak simdi bir seye benzemis bravo.
aquila Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 BEYLER FINALDEEEEYIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIZZZZZZZZZZZZ!!
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 bi ara ömer onan teodosiçe gitti ya dedim emaneti çıkarıcak şimdi :D sanırım hakemle konuşuyo diye sinirlendi di mi ömer aşık ın pozisyonuydu galiba.
sostizm Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Jaxx said: Turkceplease said: BulletRide said: Turkceplease said: hoccemama said: türk seyircisi basketbol maçında tezahurat yapmaktan anlamıyor ehehe. Bizim maçların çoğunu izlemeye çalıştım hep aynı saçma tezahuratlar. 20 sayı öndeyiz lay lay lay lay...... ahhh Türkiye diye gelmiş geçmiş en gerzek tezahuratı söyleyip duruyorlar. Niye ahhhh diyorlar niye ooo değil mesela. Ahh acı veya ona benzer durum sonucu verilen bir tepki, milli takım rakibi ezmiş geçmiş ne alakaysa artık. bir de saldır milli takım oley var ki söylenecek laf yok. Futbol menşeili saçma sözler falan hehe:)) Bu arada sırplar iyi götürüyor, aklıma 2001 avrupa basketbol şampiyonası yarı finali geldi, umarım o maç gibi olur sonu basketbol tezahuratlarını söylermisin öğrenelim. diiifens diiifens ahaha abi işte cevap atsa bunu dicektim.basketbolda NBA ya göre bitek diiifens diiifens vardır.bide en fazla takımın adı söleniyor bildiğim.sanki extradan birşeyler varmış gibi 10 bin insanı aşalamış arkadaş^^ abi yapmayın etmeyin. Airball var. EM Vİ Pİ EM Vİ Pİ EM Vİ Pİ diye inleyen phoenix salonu var. BEAT EL EY var. KOBE SUCKS var. edit: yanlış anlamayın ama size katılıyorum, seyirci bence bizim maçlarda müthişti :D Sanırım patiler pek avrupa baskebolu izlememiş. Bir Telaviv Macabi maçına gidin. Ve izleyici sahaya nasıl BASKI YAPAR - nasıl DİZ TİTRETİR bir görün. Mesela onların bi UUUUUU AAAAAA tribi var, yemin ederim BreaveHeart filminin yarattığı duyguyu yaratıyor. ***** anlatmaya çalışacaktım çok komik oldu. Veya Pananthinaikos maçı izleyin fırsatınız olursa yunanistanda. OFF derim sadece OFFFF... Yıllar önce Efes Pilsenin İLK F4 başarısında ben de gitmiştim Selaniğe, efesi yenen izleyiciydi... NBA değildir izleyiciye örnek. Onlar da yarın DONUP KALACAK bu seyirci ile merak etmeyin.
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Kanuni said: prim kisi basi 1,5 milyon olmus afferim basbakana :) 200 bin lira gibi bir sey okumustum takim olarak simdi bir seye benzemis bravo. şampiyonluk primi mi bu yoksa şu an aldılar mı 1.5 oha
Tenekeadam Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Basketbol seyircisi diyince serbest atış sonrası, salak salak diye salon inleten çarşı geldi aklıma. Birde el amin sayı atınca aminn diye bağırırdık hey gidi günler.
Eralp Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Silphatos said: Kanuni said: prim kisi basi 1,5 milyon olmus afferim basbakana :) 200 bin lira gibi bir sey okumustum takim olarak simdi bir seye benzemis bravo. şampiyonluk primi mi bu yoksa şu an aldılar mı 1.5 oha şampiyonluk primi. Ama yenilseler bile 1m alırlar kesin.
xunn Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Abi Mortis bardan kalkıp gitti son 4 saniyede sinirden, sayı olunca koşarak gelişi LOOOOOL.
Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Silphatos said: Kanuni said: prim kisi basi 1,5 milyon olmus afferim basbakana :) 200 bin lira gibi bir sey okumustum takim olarak simdi bir seye benzemis bravo. şampiyonluk primi mi bu yoksa şu an aldılar mı 1.5 oha Şimdi 1.5milyon şampiyon olurlarsa tekrar bi rakam belirlencek diye biliyorum.
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Utterable said: zaaaaa ne yazıyo?
gellidus Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Dün akşam yazamadım ilkdefa bir basket maçı için sokakta tura çıktık müthiş birşey.. Sırbıstan ters bir takım değil.. Biz maçı zora soktuk. 7 hızlı hücum basketi kaçırdık : 14 sayı 11-12 serbest atış kaçırdık : 11 sayı 1-2 tanede fazladan 3lük atsak : 6 sayı eder 31 sayı koy üstüne 83 un bizim atmamız gereken sayı buydu ve bu kaçırdığımız sayılarda sırbistanın hiç etkisi yok kendi kendimize yaptık.. Topu kaptık saçma bir uzun pas.. İçeri girerken saçma bir ekstra pas vs vs vs Ama FİNALLLLLLLLL ULANNNNNNNN... Ben hala inanıyorum bugün biraz daha konsantre olursak olmayacak şey değil. Sonuçta ABD ye yenilirsen kimse sana birşey demez onun rahatlığı olacak..
Öne çıkan mesajlar