Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

2010 FIBA Dünya Şampiyonası

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Bir de şimdi Kerem Tunçeri sakatlanınca aklıma geldi, bir ara Serkan Erdoğan vardı, Tau Ceramica'da harikalar yaratmış Scola'larla falan birlikte oynamıştı, milli takımda da bir önceki dünya şampiyonasında hidayetle mehmet okur takıma gelmezken o sırtlamıştı takımı.....

O nerelerde ki? En azından Engin Atsür sakatlandıktan sonra Barış Ermiş'ten daha iyi bir alternatif olurdu heralde. Gerçi 2006da dünya şampiyonası bittikten sonra bir daha da adamın adını hiçbir gazetede görmedim.

Kerem Tunçeri'nin 2006'da sakat olduğunu hatırlıyorum ama ondan sonraki avrupa şampiyonasında çağrılmamıştı bile yanılmıyorsam.. Tanjevic ilginç adam :p
Mesaj tarihi:
Kerem Tunçeri, Tanjevic kurbanı olmuştu. Takımı gençleştirecez, genç yetenekleri parlatacaz ayağına onları kesmişti hep, Mehmet ve Hidayet milli takıma gelmek istediklerinde reddedilmişlerdi, Kerem yerine Hakan Demirel balonu falan çağrılmıştı. Baktılar olmuyorlar döndüler tabii veteranlara :D

Serkan Erdoğan'da Efes'e gelmişti o kupadan sonra, o da David Blatt kurbanı oldu. Pek süre verilmedi ondan sonra yanlış hatırlamıyorsam Telekom'a transfer olmuştu. Sonra yurtdışına çıktı da nerede bilmiyorum, Efes'e gelmese belki halen adından sıkça söz ettiriyor olurdu. Ben çok seviyorum o adamı, farklı bir savunma yapıyordu. Düşündüm de şimdi Hidayet ile birlikte ne oynardı ya :D
Mesaj tarihi:
Çeyrek finallere yanılgı ile başladım. Brezilya 1/2 finale kadar çıkar diyordum Scola'ya tosladılar.

Umarım yanılmaya devam ederim, Sırbistan İspanya'yı eler diyorum ama tersini umut ediyorum. İspanyayı çok daha rahat geçeriz. Sırbistan ise bence - bizim için USA 'dan daha zorlu bir rakip.

Du bakalım - ÇOK İYİ maç olacak. Navaroyu yakından çıplak gözle izleyince, eskiden sinir olduğum bu adama hayranlığım arttı. Nereye bakarsa baksın tüm sahayı gören adamlardan. Topsuz oyunu da çok iyi biliyormuş.
Mesaj tarihi:
Çok acayip kimi tutacağımı bilemiyorum... her baskete seviniyorum bi yandan.

Navaro inanılmaz bir adam ama, ona duyduğum sempati ağır basacak sanki.

Bu maçı da son 90 saniyeyi iyi oyanayan kazanacak.
Mesaj tarihi:
benim istediğim sayı farkı açılıp dinlenme fırsatı bulamamaları.

inş hep böyle kritik devam ederler, sürekli adrenalin sürekli heyecan sürekli stres olsunlar,
ohh dinlenemesinler.

umarım biz de rahat kazanırız :P 4.periyotta dinleniriz.

hehe
Mesaj tarihi:
Ama ya kaç şut girer oradan? faul ise en az 1 tane girer. Bence doğru karar verdi İspanya. Sonuç "clutch shot" ile geldi, gelmeyebilirdi.

İspanya Türkiye çok güzel olacaktı. Yenerdik kesin. Marc Gasol'u hele çiğ çiğ yiyecekti bizim uzunlar içeride.

Sırbistan teee başından beri en korktuğum takım. Bişeyeviç çıkıçor Başkabişeyoviç giriyor ve oyun sietemi milim kıpırdamıyor.

Hatta birkaç sayfa önce USA bizim için Sırbistandan daha kolay bile demiştim.
Mesaj tarihi:
Takip etmeyenler için Kaan Kural tweetleri:

kaankural

Yok artık Teodosiç... Çok büyük oyuncu ama oyunculuğundan büyük egosu var... Helal olsun demek lazım ama yaptığı aslında iş değil

Sırbistan 15/30 üçlükle oynadı maçta. Teodosiç son şuta kadar 1/7 üçlüğk atmıştı. Büyük iş yaptı ama basketbol adına doğru demek çok zor.

Büyük oyuncu başka oluyor netekim... Koçu da hiç tereddüt etmeden veriyor topu. O şutu başkası da atamaz
Mesaj tarihi:
İspanya son noktayı son saniyede topu ayaktan sektirerek yaptı.
18 saniye kala berabereyken faul yapmaları halinde 2 sayı yeseler bile kalan zamanda iki sayıyı kapama imkanları olcaktı. Serbest atış yüzdelerinde önde olmalarına rağmen neden kaçındılar bu işten anlam veremedim. Keşke onlar çıksaydı, hem izlemesi, hem muhabbeti keyifli bi maç olurdu, hem de daha rahat olurduk.
Mesaj tarihi:
inprc said:

bizim için iyi oldu

Polyanna kardeş :) umarım haklısındır.

Ben gene de ispanyanın DOĞRU maç sonu taktiği yaptığını düşünüyorum. Faul yese İLLA Kİ hücum bulmak zorunda bir de. Bu şekilde, top kapabilir, reb. alabilir, süre dolmadan hücum bulabilir, olmadı uzatmaya gidebilirdi.

Böyle bi uzak dış şut ihtimali elbette var ve onlar da sert dış alan savunması yaptı da - orta sahayı savunmadılar - e normal olarak.
  • Yeni Oluştur...