Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

2010 FIBA Dünya Şampiyonası

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Bi kaza olmadan şu slovenleri geçersek finale çıkarız.İspanyolları geçen sene Gasol fln varken yenmiştik bu sene hem Gasol yok hem daha da kötüler üstelik seyirci avantajımız da var. Sırpların da Hırvatistan maçını izledim ucu ucuna yenebildiler.Büyük ihtimalle bizim maçın kazananı finali görücek.Diğer taraftan da finale bence ABD değil Litvanya gelir.
Mesaj tarihi:
bu saatten sonra hiçbirşey belli olmaz bizim tarafta bence. diğer tarafta da abd veya litvanya önde gider gibime geliyor. ama hırs yapar bi takim, diğeri de gününde olmaz işler değişebilir o tarafta bile.

güzel olcak son maçlar ya. heyecanlı olcak
Mesaj tarihi:
9 eylül biletleri kalmış sadece biletix'te, acaba alsam mı diye düşünüyorum.

ABD Rusya var birde büyük ihtimal Litvanya - Arjantin olacak.

birde tek gün bilet alınca iki maça da girebiliyoruz değil mi ?
Mesaj tarihi:
al bence abd-rusya maçı çabuk kopar gibi gözüküyor ama litvanya-arjantin maçından umutluyum ben
DarKRideR said:

9 eylül biletleri kalmış sadece biletix'te, acaba alsam mı diye düşünüyorum.

ABD Rusya var birde büyük ihtimal Litvanya - Arjantin olacak.

birde tek gün bilet alınca iki maça da girebiliyoruz değil mi ?
Mesaj tarihi:
İhsan Bayülken biraz önce Ji Jianlian'a "yin cen li" dedi, gerçi normalde de "yi cen len" diyorlar Osman Sakallıoğlu'yla ikisi
http://www.camaro5.com/forums/images/smilies/facepalm.gif

Bir de 2.çeyreğin bitmesine 33 sn. kala Çin'in kullandığı çabuk atışı "Wang Zhizhi yoruldu herhalde top elime gelmişken atayım dedi ehe ehe" şeklinde yorumladı, bu adam basketbol koçu beyler
Mesaj tarihi:
halktan ziyade adam basket sahalarında büyümüş,göstermelik bir şekilde okula,üniye gitmiş onun dışında salondan çıkmamıs biri,şaşırmamak lazım (halkın çoğu gerizekalı orası ayrı mesele)
dreagloth said:

Adamlar dünyanın en kültürsüz halkı, şaşırmam nereye geldiğini bilmiyorsa.
Mesaj tarihi:
Ntv yorumcusu harbi kötü^^

ilk dinleyişte hele çok zorlama konuştuğu anlaşılıyor, ikinci maçında artık alışıyorsun yorumlarına sallamıyorsun^^
Mesaj tarihi:
scola insan diil valla, daha öncede dedim ama şu kadroda ginobili olsaymış bide prigioni'yi 10dakka dinlendirmeye yetecek kadar bir guard, abd ve ispanyayı zorlarmış adamlar
Mesaj tarihi:
Masquerade said:

dreagloth said:

Torpilli, bari tr maçlarını kaan alsaydı.

imba federasyon başkanımız kaan'ı çıkarmayın diye ihtar çekince yemiyo dsaf.

Abi şu olay nedir, birisi anlatsa?

Bir de İhsan Bayülken gerçekten bayıyor, adam hidayet'in medya yancısı gibi birşey zaten, maç öncesi/sonrası programlarını geçtim Ersan içeri drive edip smaçla bitirince "BRAVO HİDAYET BRAVO" demişliği var maç sırasında.
  • Yeni Oluştur...