Kinkaudonau Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 http://asabigus.wordpress.com/2009/12/14/frp-uzerine/ İnternet'deki bir blogda rastladığım sıçıp sıvama örneği. Yorum yapmak isteyenleri beklerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Level 30 epic karakteri ölmüş bunun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 adam haklı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Torondor Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 DM nerflemiş adamın karakteri heralde :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 İşin maddi yanı konusunda haklı tamamen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 kızlar konusunda haksız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 asil vampire full tarih ve ingilizce kastirir adama. ama epik fail of the year diyince daha salak bi olay bekliyordum açikcasi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kinkaudonau Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 http://asabigus.wordpress.com/2009/12/15/ozur/ Ne yazdığının farkına varıp sonra bir de özür dilemiş arkadaş :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 "Hiç bir edebi niteliği yoktur (Tolkien ve bir nebze Ejderha Mızrağı serisi bunun kesinlikle dışına çıkabilir." Madem yaşım kadar bu illetin içindeymiş bari ejderha mızrağından başka birşey okumaya yetebilseymiş ahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Bu linki yeni gördüm..gittim okudum vs..simdi diger birkac frp forumuna daha yollayacagım linki..vaktim olursa bende biseyler yazarım kendisine.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 "Hiç bir edebi niteliği yoktur (Tolkien ve bir nebze Ejderha Mızrağı serisi bunun kesinlikle dışına çıkabilir." lul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 paticiğe de giydirmiş arada lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 abi wordpress e baktım, sürekli büyüyen bloglar arasında bayağı iyi bir sıradaymış. elemanın diğer yazılarına baktım herif faşist almanyayı savunan bir türkmüş. e normal. not : o sitede 2 tane meme var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 bikaç kişi bunlar be yav galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 hea asabi gus kedi yilan bide kurbağa bide ne üdüğü belirsiz bi varlık var. araya başka hayvanlar girip çıkmış galiba löl korkmuşlar herhalde adamdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Buyse said: adam haklı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Trollan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 said: (çünkü nette tartışmaktan zevk almak gibi pis bir huyum var), bkz klavye delikanlısı ayrıca; adam haklı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 olm hala mi frg ya, buyuyun artik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 abi o değilde diğer eski yazılar çok komik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asfaloth Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 adam dibine kadar haklı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Değil, canlı kanıtı benim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 olm mal mal yerlere giriyorsunuz sonra niye ttnet yasaklıyor e yasaklar tabi mq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 aquila said: olm hala mi frg ya, buyuyun artik. Evet arkadaşlar, güldük eğlendik bitti*. Artık fizik falan yapacağız, sene 2009 hala frg mi oynuyorsunuz siz? *: Türkan Belet personal correspondance (2003) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 bu arada adam 93 mü 94 lü mü ne lmao Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar