Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İş Bankası Paratoneri...

Alexi_Septimus

Öne çıkan mesajlar

Bisikletle Açık arazide hareket halindeyken ne yapmak gerekiyordu? :P

Oh negzel...10 kilo metalizik hede var zaten kafadan...
Beleşe discmani şarj ederim pil mil gerekmeden 1 yıl gider o elektrikle...[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow
Always remember;death is only a Begining

UYARI!:Evcil yaşayanlar için uygun değildir!
[29.04.2002-29.04.2004]
Sosyal ağlarda paylaş

Mis bir ara sıkı yağıyorduda azaldı gibi ama şimşek show devam.[signature][hline][a.k.a: Sage, Bloodyblade, Gilquaril,Firebat,[Fire]Sage, [SCKF]Firebat, [SoFD]Firebat, Fire-M@n]
Bonus 05 February 2004 20:02 tarihinde demiş ki:

Siz bir de çırpıya para mı veriyorsunuz?
*casts spell:Summon iyi çırpı*
Tamam cinsiyet konusunda gravityyi kandırdım...Çünkü kız karakterler çok tatlı ^^
Sosyal ağlarda paylaş

Bitti şimşek çakmıyor :([signature][hline][a.k.a: Sage, Bloodyblade, Gilquaril,Firebat,[Fire]Sage, [SCKF]Firebat, [SoFD]Firebat, Fire-M@n]
Bonus 05 February 2004 20:02 tarihinde demiş ki:

Siz bir de çırpıya para mı veriyorsunuz?
*casts spell:Summon iyi çırpı*
Tamam cinsiyet konusunda gravityyi kandırdım...Çünkü kız karakterler çok tatlı ^^
Sosyal ağlarda paylaş

bursa'da hala devam ediyor hatta az önceki çok yakınımda bir yerlerde çaktı çok sinir bozucu.[signature][hline]Question: How many C++ programmers does it take to change a light bulb?

Answer: You're still thinking procedurally! A properly designed light bulb object would inherit a change method from a generic light bulb class!
Sosyal ağlarda paylaş

mis gibi hava yahu ohh şimşekli mimşekli.. nesini beyenmiyosanız..[signature][hline]mutsuzum, mutlusun, mutlular..

Saeros, 14 Haziran 2004 16:57 tarihinde demiş ki:
aşık olmak hormonların bok yemesinden başka birşey değil bence.

[Bu mesaj Chiptech tarafından 14 Temmuz 2004 03:34 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

la dün band of brothers episode 4- replacements izliyodum. la tam kasabaya giriyolar alacaklar eindhoven ı. sonra da tankları bekleyip yol vericekler. tam indiler böle paraşütçüler sonra bi anda elektrikler kesildi. bizimkiler alamadılar eindhoven ı. noelde berlin hayali yalan oldu.[signature][hline] zlorwf demiş ki:
bende t1 anakart var hem intel hem amd cpu çalıstıyo...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Rahan, 14 Temmuz 2004 03:24 tarihinde demiş ki:
bursa'da hala devam ediyor hatta az önceki çok yakınımda bir yerlerde çaktı çok sinir bozucu.

valla ya
ben durdu dedim ya, bana gıcıklık olsun diye durdu deikten yarım saat snra gök delindi resmen[signature][hline]Pyr0, 28 Mayıs 2004 23:38 tarihinde demiş ki:
icindeki noktayı bul...o nokta herseyın cozumunu saglayacak olan seyin oldugu nokta...o nokta iç huzurun....

blackchaos, 28 Mayıs 2004 23:39 tarihinde demiş ki:
kodurtma noktaya

martılar
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Bonecrusher, 13 Temmuz 2004 23:55 tarihinde demiş ki:
said:
Apache, 13 Temmuz 2004 23:30 tarihinde demiş ki:
ankarada hıcbırsey cakmıyor

+1
bi de sıcak..
ama antalya gibi boğucu değil en azından

ankarada hiç birşey çakmıyor, bulut falan da yok, hele bir de benim gibi metalci gençlik havasına saçınız uzunsa ve de siyah tshirt giyiyorsanız yandınız (yandım yani :))[signature][hline]Could you ever kill the pain in my heart?
Even though they say angels don't kill...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...