Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bütün konserleri kaçıran kız

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Kırmızı başlıklı kız gibi oldu ama ben böyleyim..
ne Blind Guardian ne Dream Theatre, ne de Sentenced...
sizin de içinizde kalan, kaçırdığınız gidemediğiniz konserler oldu mu?

:([signature][hline]Light in the shadows has words to say
Mesaj tarihi:
Almora'nın 2. albümünün tanıtım konseri gibi bir şeyi vardı 5 Mart'ta. Ona gidemedim, bayağı üzülmüştüm.[signature][hline]Dilenci: Doğuştan körüm, kimsem yok. Lütfen yardım edin.
Şair: Bahar geliyor, ama ben yine göremeyeceğim.
Mesaj tarihi:
Oss yuzunden rockistanbul ki aslinda sadece Anathema kacti...
Taa ankaralara, yani dibime kadar gelmis olan al di meola yi...
8 i ve 11 inde gelicek olan blackmoor`s night ve paco de lucia yi... (daha kacirmadim da kacircam buyuk ihtimal)
gecen sene opeth i

ohoo daha ne kaldi ztn...[signature][hline]The clash of honor calls to stand when others fall
Mesaj tarihi:
çeşitli nedenler(sınavalr,ailem şehir dışında 9 yaşınad kardeşime bakmalıyım,üstelik bide hastalını hıyar evdwe bırakıp gidemem,çok ii bir arkadaşımınmn kardeşi çok k ötü bir kaza geçirdi,o yüzden çocuğa biraz yardım etemme lazım,daha bir sürü neden var.)

yanı bırakın konere gitmek kimin konserleri var onu bile bilmiyorum,belki starsailor geliyodu bi festivale ama dediğim gibi çok işim var,blindguardianmı geldi?böhüeeee.

tek tesellim bidaha eleceklerinin umudu. :([signature][hline]HitPoints-50
Skill-Unarmed
Location-Junktown
Weapons-n/a
Mesaj tarihi:
2 kez Muse geldi o gidemedim ve rockistanbul oda koyar ühühühüh...[signature][hline] Erst wenn die Wolken schlafen gehen
kann man uns am Himmel sehen
wir haben angst und sind allein

Gott weiss ich will kein Engel sein
Heaven Must Be Hell in Sky
Mesaj tarihi:
said:
Silthanas, 04 Temmuz 2004 14:27 tarihinde demiş ki:
birileri(!) sikko metal gruplarini kacirdim diye uzulurken =P , ulkeye caz in kilometreta$lari gelmeye devam ediyor..

Bencede sikko olan cazdır :P
caza sikko diyen en sikkodur /berk

[Bu mesaj Berk tarafından 05 Temmuz 2004 01:46 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
Silthanas, 04 Temmuz 2004 14:27 tarihinde demiş ki:
birileri(!) sikko metal gruplarini kacirdim diye uzulurken =P , ulkeye caz in kilometreta$lari gelmeye devam ediyor..
merak ettim kaç caz konserine gittin ? veya ne kadar caz dinliosun da böle bik bik ediosun genç :D cevabını biliorum, o yüzden soruorum herkes bilsin diye..

bu arada alan yetkilisi yanıtla linkini keşfedememiş galiba ?[signature][hline][i]Su biter, headshot bitmez.[i]
SBGG!Arcane
  • Yeni Oluştur...