Aurora Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 Kırmızı başlıklı kız gibi oldu ama ben böyleyim.. ne Blind Guardian ne Dream Theatre, ne de Sentenced... sizin de içinizde kalan, kaçırdığınız gidemediğiniz konserler oldu mu? :([signature][hline]Light in the shadows has words to say Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eraqrest Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 Almora'nın 2. albümünün tanıtım konseri gibi bir şeyi vardı 5 Mart'ta. Ona gidemedim, bayağı üzülmüştüm.[signature][hline]Dilenci: Doğuştan körüm, kimsem yok. Lütfen yardım edin. Şair: Bahar geliyor, ama ben yine göremeyeceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 blind guardian... hala yanarım.[signature][hline]Roken brengt u en anderen rondom u ernstige achade toe MSN:[email protected] icq: 172758290 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Demon_of_Hell Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 valla hepsine gitmiştim ama rock the nations'a gidemedim parayı yiyip bitirince böle oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Proxa Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 Dream theater Blind guardıan ı izledim süperdi hehehe[signature][hline]. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batilc Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 blind guardian ve metallica ve megadeth, metalica ya yanmıyorum ama diğerlerine kafayı yicem...[signature][hline]We Must Be The Ones Who Believe Illiuvatar But In Fact There'sn't An Illiuvatar, So Resume Your Believes, Don't Be Astonished At Your Thoughts Yeniden Baslasak , Patates mi yesek? Delirtmeyin Beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 opethi kaçırdım geçen sene. onun dışında şanslıyım biraz sanırım.[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 metallica, blind guardian, stratovarius, anathema, opeth Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 Oss yuzunden rockistanbul ki aslinda sadece Anathema kacti... Taa ankaralara, yani dibime kadar gelmis olan al di meola yi... 8 i ve 11 inde gelicek olan blackmoor`s night ve paco de lucia yi... (daha kacirmadim da kacircam buyuk ihtimal) gecen sene opeth i ohoo daha ne kaldi ztn...[signature][hline]The clash of honor calls to stand when others fall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 Aziza Mustafa Zadeh, EST (iki kere hem de), Marcus Miller, Ibrahim Ferrer.. .böhühühü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 aziza ne zaman geldi be :( peh blackmore's night ı kaçırabilirim.[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 Ya şubatta ya marttaydı :-( Sen git yıllarca dinle sonra konserini kaçır.. .rezillik.. Blackmore's ne zaman nerdeydi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berk Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 11 temmuz akşamı yedikule zindanlarında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berk Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 Doğrudur, bobby mcferrindir charlie haden dır bi sürü sağlam amca geliyor yine. bol CAZırtılı günler bizi bekler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 geçen seneki opeth feci koymuştu onu bilir,söylerim..[signature][hline][i]Su biter, headshot bitmez.[i] SBGG!Arcane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 çeşitli nedenler(sınavalr,ailem şehir dışında 9 yaşınad kardeşime bakmalıyım,üstelik bide hastalını hıyar evdwe bırakıp gidemem,çok ii bir arkadaşımınmn kardeşi çok k ötü bir kaza geçirdi,o yüzden çocuğa biraz yardım etemme lazım,daha bir sürü neden var.) yanı bırakın konere gitmek kimin konserleri var onu bile bilmiyorum,belki starsailor geliyodu bi festivale ama dediğim gibi çok işim var,blindguardianmı geldi?böhüeeee. tek tesellim bidaha eleceklerinin umudu. :([signature][hline]HitPoints-50 Skill-Unarmed Location-Junktown Weapons-n/a Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 neyseki istediim tüm konserlere gidebldm allaha şükür :)[signature][hline]A Robin Red breast in a Cage Puts all Heaven in a Rage BiTcH_oFBaT's gallery BiT¢H_oFBaT[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ati Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 2 kez Muse geldi o gidemedim ve rockistanbul oda koyar ühühühüh...[signature][hline] Erst wenn die Wolken schlafen gehen kann man uns am Himmel sehen wir haben angst und sind allein Gott weiss ich will kein Engel sein Heaven Must Be Hell in Sky Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 said: Silthanas, 04 Temmuz 2004 14:27 tarihinde demiş ki: birileri(!) sikko metal gruplarini kacirdim diye uzulurken =P , ulkeye caz in kilometreta$lari gelmeye devam ediyor.. Bencede sikko olan cazdır :P caza sikko diyen en sikkodur /berk [Bu mesaj Berk tarafından 05 Temmuz 2004 01:46 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Proxa Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 Aaah anathema ahh[signature][hline]. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 said: Silthanas, 04 Temmuz 2004 14:27 tarihinde demiş ki: birileri(!) sikko metal gruplarini kacirdim diye uzulurken =P , ulkeye caz in kilometreta$lari gelmeye devam ediyor.. merak ettim kaç caz konserine gittin ? veya ne kadar caz dinliosun da böle bik bik ediosun genç :D cevabını biliorum, o yüzden soruorum herkes bilsin diye.. bu arada alan yetkilisi yanıtla linkini keşfedememiş galiba ?[signature][hline][i]Su biter, headshot bitmez.[i] SBGG!Arcane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 blind guardian,geçen seneki rtn,kreator ve opeth için,dream theater.düşünmek bile istemiorum.[signature][hline]Bu sayfadaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deedstyger Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 anathema dışında kalanların hepsi.. katatonia, opeth, slayer, metallica 93 gerçi o zaman çocuktuk heh, diğer rtn tarzı büyük şeyler, etc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Opeth (yaş nedeniyle) Megadeth (antalyadaydım) Slayer (aile izin vermemişti) en çok bunlara üzülmüşümdür...[signature][hline]"Mph Rmph !!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Ben neredeyse hiçbir konsere gitmedim desem yeter heralde.. :([signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür..(chE) when a man lies he murders some part of the world Üstüne Şehir Örten Şehir Eğer Metalciysen Burasıtam senlik!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar