serjuhan Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Var mı izleyen arkadaslar? Konu ilginc geldi de indiriyim mi diye düsünüyordum. Oyuncular arasında Cameron Diaz'da var. IMDB linki :http://www.imdb.com/title/tt0362478/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 cameron ayıp etti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 /hoca mode on ilginç konu neymiş? bize de söyle biz de gülelim! ay pardon.. biz de indirelim.. hem konuyu yazmayı unutacağıne kendini unutsaydın ya.. /hoca mode off Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Ohoo üstün körü okudugum bu o yüzden yazmıyım dedim. Ama madem istedin sen kaşındın bre Şimdi sanırsam Cameron ve kocası mutlu aile saadeti süren bir cift. Bir gün kapı calıyor ancak kapıda kimse yok. Yere bir kutu bırakılmıs bu kutunun icinde bir dügme var (acıklamada var olsa gerek yoksa meraktan basmalılar hemen deilmi! ). Ertesi günmü herneyse yüzü hafiften kaymış bir amca ziyarete geliyor bunların evini ve bir teklif sunuyor. Teklif ise şu ; Dügmeye basarsanız size 1 milyon dolar verecegim ancak bu dügmeye bastıgınızda dünyadaki herhangi biri ölecek. Ama unutmayın baskaları icin sizde herangi birisiniz gibisinden bir cümle kuruyor. Bunun üzerine bir film işte. Oldu mu hocam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 afferin serjuhan otur 5 dur lan merak ettim ben de bi bakayım bari çocuklar.. bugün erken kapatıyoruz dükkanı.. hayde kabolun, gidin yabancılardan şeker falan alın.. hade.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceronibo Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 oha richard kelly filmi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Olmamış bu film. "Sonunu izleyiciye bırakalım" demişler ama havada kalıyor herşey, konu güzel güzel giderken bir anda hızlanıyor ve pat diye bitiyor. Sinemada izlemeye değmez, indirin izleyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Robert_Poche Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 bu sene izledigim EN kötü film Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 amma şişirdiniz şu yönetmeni de ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 her richard kelly filminde olduğu gibi, bi başyapıt mı izliyoruz yoksa dünyanın en aptal filmi mi belli değil =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 hakkaten imdb puanı da cok dusuk kalmıs. neden kotu oldugu spoiler vermeden acıklanabiliyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Robert_Poche Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Konu aslında güzel, ama sonundaki olayların baglanması gercek anlamda berbat. İzleyince yazık diyorsun, ömrümden çaldı diyorsun. Mistik filmlerde yönetmen izleyiciyi yaratıcı bir son ile şaşırtıp düsündürmek istemiş ama sıcmıs ve sıvamış kısaca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 izlemiyorum o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 ya izle ama sinemada izleme, arkadaşlarla takılırken falan arkada iyi gider üzerinden çok geyik yaparsınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 cıvık bacım afedersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 ekşisözlükte bir kaç kişi "of süper film, anlamayanlar konuşmasın" tarzı yazılar yazmış. acaba farklı filmleri mi izledik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Richard Kelly fanboyları yazmıştır ya, film ciddi ciddi cıvık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 ekşide herkes öyle, çakma entel pozları vermeyeni seri eksiye bağlıyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 sir said: her richard kelly filminde olduğu gibi, bi başyapıt mı izliyoruz yoksa dünyanın en aptal filmi mi belli değil =) ilk yarım saatini bitirdim. Richard Kelly filmlerini genel olarak bilmiyorum ama sir harika yorum yapmış, aynen böyle hissediyorum film ilerlerken :) Sadece Donnie Darko'yu izledim filmlerinden, o da bence kesinlikle başyapıttır. Bu öyle gözükmüyor ama.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 bu adamın southland tales'i var, o daha cıvık bir film ama daha güzeldir bundan(1-2 efsane sahneden dolayı oda). Ekşi'de bir baktım yüzyılın en iyi 10 filmi arasına giricek bir film diyen çıkmış yok artık, çoh postmodern bir kolaj diyen of ne ararsan var. Ne kasış biyermiş ekşi sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Off. Güzel bir felsefi psikolojik gerilim gibi başladı, devletin gizli deneyleri komplolu bilimkurgu gibi devam etti ve sonrasında boku çıktı. İnsan bencil olmamalıdır ve karma denen bi olay var hacı gibi mesajlar vermiş. Ama cidden çok değişik bir filmdi. İyi deildi kesinlikle. Belki çok çok kötüydü. Ama nedense çok çok kötü de diyemiyorum. Bi garip. Çekmesinler böyle filmler ya. Donnie Darko ne bu ne yani? Önceki filmin hakkını ver bari şunu çekerken, ayıp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar