Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

The Box (2009)

serjuhan

Öne çıkan mesajlar

Ohoo üstün körü okudugum bu o yüzden yazmıyım dedim. Ama madem istedin sen kaşındın bre

Şimdi sanırsam Cameron ve kocası mutlu aile saadeti süren bir cift. Bir gün kapı calıyor ancak kapıda kimse yok. Yere bir kutu bırakılmıs bu kutunun icinde bir dügme var (acıklamada var olsa gerek yoksa meraktan basmalılar hemen deilmi! ). Ertesi günmü herneyse yüzü hafiften kaymış bir amca ziyarete geliyor bunların evini ve bir teklif sunuyor. Teklif ise şu ; Dügmeye basarsanız size 1 milyon dolar verecegim ancak bu dügmeye bastıgınızda dünyadaki herhangi biri ölecek. Ama unutmayın baskaları icin sizde herangi birisiniz gibisinden bir cümle kuruyor. Bunun üzerine bir film işte.

Oldu mu hocam?
Sosyal ağlarda paylaş

• 4 ay sonra ...
sir said:

her richard kelly filminde olduğu gibi, bi başyapıt mı izliyoruz yoksa dünyanın en aptal filmi mi belli değil =)

ilk yarım saatini bitirdim. Richard Kelly filmlerini genel olarak bilmiyorum ama sir harika yorum yapmış, aynen böyle hissediyorum film ilerlerken :)

Sadece Donnie Darko'yu izledim filmlerinden, o da bence kesinlikle başyapıttır. Bu öyle gözükmüyor ama..
Sosyal ağlarda paylaş

bu adamın southland tales'i var, o daha cıvık bir film ama daha güzeldir bundan(1-2 efsane sahneden dolayı oda).

Ekşi'de bir baktım yüzyılın en iyi 10 filmi arasına giricek bir film diyen çıkmış yok artık, çoh postmodern bir kolaj diyen of ne ararsan var. Ne kasış biyermiş ekşi sdf.
Sosyal ağlarda paylaş

Off.

Güzel bir felsefi psikolojik gerilim gibi başladı, devletin gizli deneyleri komplolu bilimkurgu gibi devam etti ve sonrasında boku çıktı. İnsan bencil olmamalıdır ve karma denen bi olay var hacı gibi mesajlar vermiş. Ama cidden çok değişik bir filmdi. İyi deildi kesinlikle. Belki çok çok kötüydü. Ama nedense çok çok kötü de diyemiyorum. Bi garip. Çekmesinler böyle filmler ya. Donnie Darko ne bu ne yani? Önceki filmin hakkını ver bari şunu çekerken, ayıp.

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...