Bella Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Masquerade said: bu yöntemle kızla tanışıp, evlenen. şimdi de 2 yaşında kızları olan bi çift var tanıdığım. çok da mutlular. xD cidden çok ilginç tanışmalar var. bu lafı en son one'ın topiğinde söylemişitm sanırım sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
peder zickler Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Masquerade said: bu yöntemle kızla tanışıp, evlenen. şimdi de 2 yaşında kızları olan bi çift var tanıdığım. çok da mutlular. xDciddi mi ya ? bizde mi kullansak sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 http://www.imanewbie.com/imatoons/ima33d.jpg http://www.imanewbie.com/imatoons/ima33e.jpg http://www.imanewbie.com/imatoons/ima33f.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Bence git kıza de ki ben bu bu yöntemi uygulucaktım senin psikolojini bozmak veya canının yancağı ihtimali beni bitap harap falan etti adsada şimdi onu yapmadan senle tanışmak istiyorum..Selam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Dartanian said: Peki kız yakın dövüşte ustaysa?dayagi yer otururuz. kader. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 "peder zickler" said: Masquerade said: bu yöntemle kızla tanışıp, evlenen. şimdi de 2 yaşında kızları olan bi çift var tanıdığım. çok da mutlular. xDciddi mi ya ? bizde mi kullansak sdfCiddi. Hatta sonraları böyle böyle tezgah yaptık diye anlatmış, kız ağır gülmüş, "ayh canım" modlarına girmiş dsafsa. İlginç cidden. Olacağı varsa en aptal yöntemler bile işe yarıyo gibi gönül işlerinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leopar Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Dartanian said: Peki kız yakın dövüşte ustaysa? dogru bir noktaya parmak bastin kiz eger tekvandocu felansa "eeh cekil bakayim kenara" diyip kendi basina adamlarin agzini burnunu dagitabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 kafa atabilir kız tikkatet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 bir kız tavlamak için bu kadar takla atmaya gerek yok bence. cidden ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 allaşkına iç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Mesela kızlar bana teklif ediyor.Kızlar kendilerine kapkaççı tutuyor ben dövüyorum bu sayede bana aşık olmuş gibi yapıyolar ama yalan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 yapışık süper kahraman taytı giyip üstüne pelerin de çekersen sadece fikir değil kimse tutamaz seni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 ise yarar, kesinlikle tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 kızı tanımıyor yada yeni tanışmak istiyor falan değilim ki ya tanıyorum kaç senedir :D tekvandocu falan da değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 tutmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Tanıyosan niye saçmalıyosun abi ahahahhana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 valla ha, git sen direk kizi dov. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 hatta direk ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Cuce said: http://www.imanewbie.com/imatoons/ima33d.jpg http://www.imanewbie.com/imatoons/ima33e.jpg http://www.imanewbie.com/imatoons/ima33f.jpg Zaaaaaaa, aşk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Fistan said: hatta direk ... :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 yoldan gecen biri gelir sizin arkadaslari bi guzel dover, arada senide gotururler, kiz o elemanlardan birine kacar bu hikayede burda biter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 her yer sivil polis dolu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 kıza gidip "bu şarkıyı ben de çok seviyorum evde bilgisayarımda var msn ver atayım" dersen daha etkili Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 kimsenin aklına böle bişi gelmez helal olsun tutar... yer olarakta beyoğlu emniyetin orda yapın daha çekici olur... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 sonra sabaha kadar memur abilerle disssko dissko partizani yapsınlar dimi. sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar